Skravletråd!

En tråd i 'Juni 2015' startet av Tankedrøm, 23 Sep 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. nuttakanutta Flørter med forumet Junibarna 2015

  I følge sjefene var det bare en overgang mellom stillinger så da hadde det ikke noe å si om jeg hadde gått ut i permisjon eller ei når den faste startet :) siden det er samme prosent har jeg allerede tiltrått i stillingen så det var vist ikke noe å tenke på ;)

  Hatt mye vonde sammentrekninger nå! Spennende! Men tror bare det dabber av da.. Men morsomt at noe skjer uansett!! Da har jeg trua på at jeg skal klare få igang før termin når kroppen er litt mer klar :)
   
 2. Mia.m Betatt av forumet Junibarna 2015

  Nei, det er du ikke alene om! Jeg trenger tida fram til termin på å gjøre unna alt som egentlig burde vært gjort for lenge siden, men som har blitt utsatt pga bachelor og eksamen ;)
   
 3. Newbee Gift med forumet Mailykke 2018 Junibarna 2015

  Spent i dag. Har siden i natt hatt masse sammentrekninger, av den typen der det strammer seg skikkelig til som et belte i nedre del av magen min. Murringer og vondt i ryggen, vondt i underlivet og litt nedover lysken/lårene. Må tisse omtrent hver halvtime. Syns etterhvert sammentrekningene kommer med kortere mellomrom. Kan være bare maserier og modning på gang, men jeg har ett liiiite håp om at det tar seg opp og går mot fødsel snart :) 39+1.
   
  • Liker Liker x 6
 4. Nalle Betatt av forumet

  Så spennende newbee! Følger med og heier ;)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Newbee Gift med forumet Mailykke 2018 Junibarna 2015

  :)
  Bare redd det er falsk alarm, og at jeg blir gående på denne måten i tre uker til før de setter meg i gang på overtid :p Kjente jeg fikk forhåpninger i dag, for dette er veldig anderledes enn jeg har hatt det den siste tiden.
   
 6. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Høres ut som noe er på gang! Følger spent med :)
   
 7. Fiori Glad i forumet

  Weee, krysser fingre for deg, og er aldri så lite misunnelig. Ingen tegn her, ved 39+2. Plages i dag med at jeg er UTROLIG snopsjuk :-/ Æsj, vil ikke rase opp i vekt de siste dagene / ukene.
   
 8. Newbee Gift med forumet Mailykke 2018 Junibarna 2015

  Sovnet og sov ett par timer nå i kveld, virker som om det har roet seg på den tiden :( Fortsatt litt murring og sammentrekninger, men ikke like hyppig og like intenst. Så er vel bare å smøre seg med tålmodighet og innse at det ennå kan ta noen uker...
   
 9. Snurkus Glad i forumet Junibarna 2015 Novemberbarna 19

  Samme her! Eksamener først håper jeg :p
   
 10. Anniegirl83 Hestejente til hjerterota :-) Junibarna 2015

  Nei, jeg kan godt også vente til termin. Trenger fridagene til å gjøre absolutt minst mulig, å bare forberede meg mest mulig. Kan gjærne komme etter termin også da vi har time til operasjon av hest også på termindatoen :p tror det blir litt mye til far hvis det blir begge deler den dagen.. ;-)
   
 11. FrøkenJ Forelsket i forumet

  Er veldig spent på morgendagen da vi skal til jordmor igjen for å se om den lille har snudd seg :happy: Hvis ikke så blir det ul og videre oppfølging med snuing osv... Kan bli spennende! :)
   
  • Liker Liker x 2
 12. Fiori Glad i forumet

  Riktig lykke til! Håper lille har snudd seg, for da slipper dere endel styr:)

  Jeg har hagen full av arbeidsfolk som prøver å få flytta masse kabler. Vi skal bygge på huset, men får ikke egentlig begynt før kablene er flytta. Men lite ante jeg om hvor mye styr og arbeid det er å flytte disse kablene :-/
   
 13. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Lykke til i dag :)
   
 14. FrøkenJ Forelsket i forumet

  Takk takk! :) Den lille har heldigvis snudd seg, så det så veldig greit ut:happy:
   
  • Liker Liker x 5
 15. Fiori Glad i forumet

  Åh, så bra! Det
   
 16. Newbee Gift med forumet Mailykke 2018 Junibarna 2015

  Visste dere at elefanter går gravide mellom 620 og 680 dager? (Ifølge national geographic). Forsøker å trøste meg med at jeg slipper unna med under halvparten av tiden, nå i disse dager der jeg er drittlei og syns hver dag som går uten fødsel er noe herk :p
   
  • Liker Liker x 5
 17. nuttakanutta Flørter med forumet Junibarna 2015

  Tidenes maserie/kynner i sta.. Pressa så inn i hampen nedover jeg knep sammen faktisk! :p
   
 18. Fionel Forelsket i forumet

  Altså... Okei...vel,,. Jeg tror jeg har fått hemoroider.. Det gjør ikke vondt eller noe, men jeg er rimelig sikker pp at det er det... 3 uker til termin, hva gjør jeg nå? Virkelig flaut å ha det under fødsel?!
   
 19. nuttakanutta Flørter med forumet Junibarna 2015

  Lite å gjøre med ;) flaut er det jo ikke. De har nok helt sikkert sett det før ;)
   
 20. Nalle Betatt av forumet

  Tror det er så vanlig eld hemoroider under svangerskap at de er godt vant til det ;)
   

Del denne siden