Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mstlysten er dårlig her og...men fersk grønnsakssuppe med oksekjøtt har jeg veldig lyst på, så det tenkte jeg å lage ferdig ikveld og ha imorgen
Jeg kjenner på kroppen at jeg må ha mat,men blir uggen av tanken...
Jeg lager de med lite krydder så ungene og kan spise[/quote]quote="NoClue, post: 18177303, member: 42006"]I dag ble det tikka masala <3 elsker krydret mat, er også glad i å lage maaange vårruller, men mine er litt sterkere enn dere foreslår ;-)
Pleier og ha litt chillimix og hvitløk i de ogI dag ble det tikka masala <3 elsker krydret mat, er også glad i å lage maaange vårruller, men mine er litt sterkere enn dere foreslår ;-)
Etter mye tips her, må jeg prøve meg på vårruller en dag Må de friteres eller kan de lages i stekeovnen? Har ikke frityr, men kan jo fritere i vanlig kjele da.. Når dere fryser de, henger de seg ikke sammen da? Eller er det lett å bare ta opp de man trenger?
Jeg friterer i vanlig jerngryte. Og steker opp alle før jeg fryser de. Tror de lett kan klistre seg sammen om man fryser dem rå. Pluss at da lam jeg enkelt vare varme de i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter når jeg tar opp fra frysen, og slipper å holde på med olje og fritering en gang til.
Takk for tipseneJeg bruker bare vanlig kjele, stikker ej tresleiv ned i, når dem bruser rundt er oljen varm nok lurt å fryse med porsjonsvis, har ikke hatt noe problem med henger seg fast ! Om du har solsikkeolje er det fint å bruke det , da det ikke spruter lykke til