Ulv+rev=kull?

En tråd i 'Våre bilder og dagbøker' startet av Arcalae, 3 Mar 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Orkidee Elsker forumet

  Håper det går litt bedre med deg! Husker selv opplevelsen av å ligge bak et forheng helt alene før jeg skulle inn å operere. Når jeg våkna var jeg helt tom. Værste følelsen , men på en annen side er man jo da ferdig og klar for ny innsats . Se fremover og fyll dagene med mye hyggelig. <3
   
  • Liker Liker x 1
 2. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Er enda litt bedre idag, bare litt øm, ikke så akutt lei meg. Blødninga har allerede avtatt ganske mye, trenger snart bare truseinnlegg. Så det bare å komme seg opp på hesten igjen (eller ulven da hehe) når jeg er ferdig.
   
 3. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Etter tre uker kjip ferie og to dager sjukemelding skal jeg tilbake på jobb idag. Jeg vet at et par av damene, om ikke alle, vet hvorfor jeg var borte, det er litt skummelt og litt godt. Da er det ihvertfall ingen som maser om barn med det første. Det virker som om hele kontorbygget venter på at vi skal ha barn, etter at vi kjøpte hus på landet.
   
 4. Ugle<3 Glad i forumet

  Godt å høre at ting går bedre. Nå er det bare å se frem til ny runde med prøving, og jeg vedder på at det sitter en spire igjen ganske så snart, og den skal vokse seg stor og sterk helt til termin. :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Uka har gått relativt greit, litt opp og ned-turer. Blødninga ser ut til å ha gitt seg alt, hadde bare litt antydning til rosa spotting igår. Så da blei det endelig litt sengekos igjen, det var på tide ;-)
   
 6. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Bittelitt spotting fremdeles, regner med det kan ta en stund til, men er så klar for å prøve igjen, at vi bare hopper i det og ser hvordan det går. Det er ganske sårt å stå bak kassa i kiosken etter en måneds fravær i ferie og sykemelding, og se fler av de faste kundene dukke opp med begynnende bollemager..
   
 7. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Hatt en fin helg, med rockfestival, bursdagen til venninna mi og tur til Blaafarveverket med mamma. Og positiv el test både lørdag og søndag. Fortsetter å teste for å se at den dropper og ikke bare er høy pga gjenværende hcg. Får en liten pakke av hvert slag test snart, så da kan jeg holde et øye med ting.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Vært småkvalm i et par dager. Håper virkelig ikke det er omgangssyke. Jeg vet ei på jobben nettopp hadde. Det gidder jeg ikke altså.
   
 9. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Fortsatt småkvalm, men ikke noe mer enn det. Jeg tør ikke håpe at jeg kan være så heldig allerede, men hodet mitt klarer ikke helt å legge det fra seg heller.
   
 10. Ugle<3 Glad i forumet

  Spennende! :D Krysser fingrene for at det er en liten spire igjen. :D
   
 11. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Det hadde jo vært fantastisk ^_^ men det er mer sannsynlig eggløsningskvalme eller anspenthet. Har ikke pleid å få kvalme av el, men vet mange andre har hatt det, og har hatt mye nytt siden jeg tok ut p-staven. Men det er jo lov å håpe! :D
   
  • Liker Liker x 1
 12. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Igår var jeg ikke småkvalm, men idag er jeg det igjen :/ irriterende. Heldigvis ikke så ille da, kunne jo vært spykvalm.
   
 13. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Nå vet jeg ihvertfall at hcg har sunket som den skulle, tok en blendahvit test idag, nesten tre uker etter cytotec-behandlinga. Og om en uke eller to så vet vi om vi har fått det til igjen alt. Hvis dette hadde vært en normal syklus så ville jeg ha ikm mandag 21. Og jeg hadde positiv el test på lørdag og søndag, og nå er den også blenda.
   
  • Liker Liker x 1
 14. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Ugh, våkna med kink i ryggen. Godt det er lenge mellom hver gang.. Ow. Også hele dagen i kiosken da..
   
 15. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Travel helg i kiosken, var utslitt da jeg våkna idag. Men altså.. Tor og Odin og Frøya og Siv og Heimdal og jeg kommer ikke på flere i farta, men Oh My Gods and Goddesses, jeg ser en ekstra strek! Tror jeg. Som vanlig vrient å få med på bildet, men men men.. Er det bare meg? Har det funka igjen alt? Øverste fra igår (og har vært totalt blenda lørdag og fredag) og dagens nederst. [IMG]
   
 16. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Bildet ser bedre ut før jeg lasta det opp, faktisk..
   
 17. Ugle<3 Glad i forumet

  Spennende! :D Jeg hadde ikke kjangs til å få de første strekene med på bilde, men jeg var helt sikker på at jeg så dem IRL. ;)
   
  • Liker Liker x 1
 18. Orkidee Elsker forumet

  Så spennende! Hvor mange dpo?
   
 19. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Ikkesant! Jeg holder på å dø av utålmodighet.. Jeg tror ca 8 dpo idag. Hadde el enten lørdag eller søndag for en uke siden.
   
 20. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Blei ikke noe test idag, rakk ikke før jobb, og gadd ikke i løpet av dagen, for jeg har flydd og tissa så ofte at det ikke hadde vært noe poeng. Dessuten er det jo tidlig. Sist fikk jeg en svak men tydelig test 12 dpo, og er jo bare ca 9. Men fredag eller lørdag burde det bli bra.
   

Del denne siden