Ulv+rev=kull?

En tråd i 'Våre bilder og dagbøker' startet av Arcalae, 3 Mar 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Behagelig lite symptomer faktisk. Merker bare småkvalmen hvis jeg er sulten eller strikker på bussen. Litt murringer og strekking men ellers lite plager :)
   
 2. Orkidee Elsker forumet

  Ble visst litt på HM her og, billig barnetøy;)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Ugle<3 Glad i forumet

  Så greit! :D
   
 4. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Det er så fort gjort ass!
   
 5. Ugle<3 Glad i forumet

  Forresten, hvis/når du får bygget den sengen du teinte, så MÅ du legge ut bilde av den! Den var jo sååå stilig! :D (Kom bare plutselig på det. :p )
   
 6. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Takk :-D klart jeg skal legge ut bilde. Regner med at vi får broren til mannen til å lage den. Morsom måte å fortelle nyheten må jo være med en bestilling hehe.
   
 7. Ugle<3 Glad i forumet

  Ja det hadde vært stilig måte å fortelle det på! ;)
   
 8. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Fordi jeg har hatt høyt blodtrykk, så får jeg ekstra oppfølging. Var til en kontroll på sykehuset i Tønsberg idag, og vips så skulle legen ha meg oppi sprikestolen og ta innvendig ul. Hun kikka og leita, jeg så at hun så veldig på et sort felt, men jeg kunne ikke se noe der. Så fant hun eggstokkene og sa at de var fine, før hun gikk tilbake til det sorte feltet og kikka mer. Fant ikke noe hjertefrekvens (skal være 7+2 idag), og det så for meg ut som det ikke var noe baby der. Hun mente at enten er jeg kortere på vei enn jeg trodde (ikke sannsynlig) eller så er det ikke noe der, eller så er det bare hun som ikke fant. Hun mente jeg skulle fortsette å være positiv og ikke bekymre meg for mye, men hvordan skal jeg klare det? Jeg får ny ul om en uke, og har tatt første hcg-måling for å sjekke stigning. Og nå sitter jeg i sofaen som en sekk, og klarer ikke å nyte ferien min i det hele tatt.. :-(
   
 9. Ugle<3 Glad i forumet

  Dette var ikke noe hyggelig lesning. Hvordan går det med deg? Krysser fingrene for at alt går bra med dere. :)
   
 10. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Hei, Ugle :) koselig at du titter innom! Jeg sitter dessverre bare å venter på kramper og blødninger, da ingen lege eller gynekolog har klart å finne noe foster, og hcg er på vei ned igjen. Har bare ikke fått rota meg til å linke den tråden med oppdateringer inn her enda, da pc'en er istykker. Men vi er ved relativt godt mot, vi kan prøve igjen om ikke så lenge.
   
 11. Ugle<3 Glad i forumet

  Fant den andre tråden rett etterpå. :(
  Satser på dere er klare til å prøve snart igjen, og at spiren sitter like snart da. :) Masse lykke til i alle fall.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Orka ikke å vente en hel dag til, så jeg ringte Tønsberg. Jeg fikk lov å gjøre det idag istedet, så jeg slipper unna med en færre sykemeldingsdag, vil bare bli ferdig og komme videre. Så da ligger jeg på sofaen og venter på at det skal begynne. Veldig merkelig, men det føles allerede som en ny start. Det er ikke sikkert at jeg føler det om et par timer, når det står på som verst, men. Jeg har mye å glede meg over, og snart kan vi prøve igjen.
   
 13. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Så ikke dette før nå, men ser det er noen timer siden du skrev. Kanskje du er ferdig nå? Håper det har gått bra med deg!
   
 14. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Begynner å gå seg til. Det er ikke på langt nær så vondt som jeg huska fra åtte år siden da jeg gjorde dette frivillig. Tok litt tid før det kom igang ordentlig, men det har egentlig gått ganske greit. Distraherer meg med Formel 1 :p
   
 15. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Bra det gikk fint. Det er vel sånn at jo mindre det er jo "greiere" går det. Tøft er det uansett!!
   
 16. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Ja, tøft er det. Men hadde ingen av de voldsomme krampene fra sist, heldigvis. Kjente meg bare sliten i magen. Har ikke vondt i dag. :)
   
 17. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Off, idag som det er ferdig, så blei det plutselig veldig endelig, og traff meg i bakhuet som en murstein. Jeg bare griner og griner. Heldigvis er jeg sjukemeldt så jeg slipper å være på jobb og grine. Men det er så tungt når mannen er på jobb..
   
 18. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Uff det der er en tung prosess :( jeg fikk mannen til å ta egenmelding så han kunne være hjemme med meg. Det er ikke bra å være alene i en slik situasjon :( jeg synes også at morsomme animasjonsfilmer hjelper... av en eller annen grunn.
   
  • Liker Liker x 1
 19. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Huff, jeg får vondt av deg :Heartred Husker godt den følelsen da alt var over. Man blir helt tom. Bare ta deg tid til å gråte, det trenger man. Og når du er klar for det kan du begynne å tenke på å prøve igjen. Selv syntes jeg det ble lettere når blødningene var over og vi kunne starte prøvingen igjen. Da så vi fremover igjen, og kjente fort nytt håp. For håp er viktig når man prøver. Og før du vet ordet av det, sitter spira igjen :)
   
  • Liker Liker x 1
 20. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Takk, det er så godt å lese om nytt håp. Og det har jeg virkelig. Jeg tror den kjipeste dagen har vært idag. Igår var liksom bare for å få det unnagjort. Men jeg har det bedre i kveld enn i morges, og sikkert enda litt bedre imorra. Jeg merker at jeg gleder meg skikkelig til å komme igang, og hvor takknemlig jeg er for den mannen jeg har, og for forumet med alle dere nydelige damer som er så varme og omtenksomme med hverandre.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden