Syte-klage tråd

En tråd i 'Juli 2016' startet av fra 3 til 4 <3, 23 Nov 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nekinna2402 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Fikk anbefalt en ny halsbrann tablett som skulle visst funke greit.

  Den gang ei, søppel den også. Lei halsbrann og kvalme nå altså!
   
 2. Tuppelura92 Glad i forumet

  Jeg tar gaviscon i flytende form :) den fungerer faktisk bedre enn tabletten synes jeg :) har du prøvd den? :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Nekinna2402 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Drukket hel flaske med den :p snart pløyet igjennom alle som er på apoteket nå tror jeg. Noe fungerer en kort periode eller ingenting.
   
 4. Julyaprildesember Elsker forumet *MIA* Julegavene 2019

  Regner med du har prøvd link tyggegummi? Halsbrann suger... Det er forferdelig og hvertfall når mann kaster opp samtidig. Rå Gulrot og mandler er naturlig syredempende hvis du skulle gå lyst å prøve det :) snart over nå!!
   
 5. Nekinna2402 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Sitter med det i munnen, as i write :p
  Har spist to tre pakker med mandler de siste ukene hehe gulrot følte jeg bare gjorde det verre og var vemmelig å kaste opp.
  39 uker idag så heldigvis ikke lange stunden igjen :) mer enn klar for å bli ferdig nå!
   
 6. Julyaprildesember Elsker forumet *MIA* Julegavene 2019

  Det forstår jeg godt. Var på kontroll på sykehuset i dag og det første jordmor kommenterte var at jeg så trøtt ut hehe... Ikke rart det. Sover ikke mer en 2-4 timer pr natt er så stiv i betennelse og full av baby hehe. På vekstestimering ligger hun på 5%+ og er på størrelse med junior som var 3835 gram en uke før ul termin... Dette blir en stor jente sa hun.. Hehe... Sliter også med halsbrann men her hjelper både link og novaluzid så føler med deg som ikke har noe som letter den forferdelige gravidplagen... Lykke til med fødsel håper den er nært forestående :)
   
 7. 2 søte små Forumet er livet Januarskatter 2015 Augustbarna 2021

  Arg når du omsider sovner og håper på en noenlunde grei natt til tross for vondt bekken, nedpress, til tider kynnere, halsbrann og generelt vondt og ubehag så våkner du etter en times tid med kvalme ut av en annen verden og må bare springe på do for at det ikke skal komme alle andre plasser. Så sliten og lei av alle disse plagene i tillegg til denne kvalmen som er tilbake og plutselig gjør slik at jeg må kaste opp
   
 8. Julifrøken87 Glad i forumet Julegavene 2019 Julimammaer 2016

  Fikk svar på klagen min på bachelorkarakter som jeg har jobbet meg ihjel med under graviditeten. Dritdårlig resultat, mye dårligere enn første. Så nå har jeg brukt hele dagen til å gråte, mens jeg burde gjort tusen andre ting og hvile og være glad :(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Mozzarella Elsker forumet

  Aaawh, skikkelig surt. Sender deg en god klem ❤️
   
 10. Julifrøken87 Glad i forumet Julegavene 2019 Julimammaer 2016

  Takk <3 ja, surt er det.. Spesielt når man vet andre medstudenter begynte med oppgavene sine noen uker før innlevering og ikke har brydd seg om alle krav, og de får gode karakterer. Blæh, glad skoleåret er ferdig og at jeg iallefall ikke strøk, for jeg hadde aldri i livet orka å skrive en ny oppgave. Men surt når veilederen min mente at jeg hadde skrevet en veldig god oppgave og at jeg ikke kom til å gå ned i karakter om jeg klagde, og så går jeg såpass ned at jeg såvidt står..
   
 11. Tuppelura92 Glad i forumet

  Kjenner jeg er veldig grinete på samboeren min nå! Han har nå noen uker blitt rarere og rarere! Så fort jeg prater om babyen, svangerskapet, det å skulle bli 4, navn på babyen osv, så svarer han sykt kort og vrir om samtalen til noe heeeelt annet! Gjentatte ganger! Ikke skal han hjelpe meg å pakke fødebagen, ikke skal han hjelpe å finne frem babytøy, ikke skal han bry seg om noen ting! Kjenner det klikker snart for meg, når han er så jævlig lite engasjert!
   
 12. Lisajenta12 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Må ligge på siden pga magen og da får jeg vondt i ene puppen etter den andre:p
   
 13. Julyaprildesember Elsker forumet *MIA* Julegavene 2019

  I dag må jeg klage... Tror ikke mannen orker å høre ett eneste ord fra meg hvis det ikke er noe positivt. Men jeg er helt bånnskrapt og klarer ikke finne noe positivt å si. Jeg går hjemme alene med en intenst aktiv 2 åring i uke 37 snart 38 med kronisk betent skjellet uten andre medisiner en paralgin og paracet. Ingen av de funker lenger. Har hodepine og er stiv Og mørbanket av graviditet og sykdom. Føler meg som verdens verste mor men det blir mye tv. Jeg orker ikke klarer ikke... Har så mye vondt. Lite søvn, halsbrann og minsten holder på å slutte med tutt så når mannen kommer trøtt og sliten fra jobb venter det kanskje en halv time avslapping før det er rydding etter middag osv og så sitte inne hos ham i 2-4 timer for å få ham til å sove. Ja vi er nødt til å slutte med tutt nå. Ubeleielig nok. Jeg er så trett og sliten at jeg kunne gråte.. Nå forstår jeg ikke hvordan i helvette jeg skal klare to barn. Toern er i trassen og så mannen som jobber kveld og natt... Jeg holder på å sprekke av innestengt frustrasjon og av at jeg er så sliten.... :( jeg kommer til å være fullstendig utslitt når det blir fødsel. En ting er sikkert. Jeg skal ha alle tre dager på barselhotellet og mannen får ikke være med!! Jeg skal være alene, finne ro med ammingen og ta i mot besøk en gang til dagen av mannen og junior. Hvis de vil vise frem lillesøster blir det uten meg. Jeg vil helst ikke se en sjel fra babyen er født til hun begynner i barnehagen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 14. Tuppelura92 Glad i forumet

  Jeg trenger å føde!! Toåringen spiser meg opp, og vil såååå gjerne leke. Men jeg orker ikke!! Jeg vil bare ligge på soverommet for meg sjøl!
   
 15. Nekinna2402 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Jeg er fortsatt gravid.

  Enuff said.... :rolleyes:
   
 16. Julyaprildesember Elsker forumet *MIA* Julegavene 2019

  Har det akkurat likt.
   
  • Liker Liker x 1
 17. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Junibarna 2019 Julimammaer 2016

  40+6 punktum
   
 18. lillemor2012 Elsker forumet

  Har det på samme måte med hun på 4,og hun på 2.De vil så mye,å jeg klarer så lite! Helt forferdelig følelse
   
 19. Tuppelura92 Glad i forumet

  Ja kjempekjipt :( føler meg som verdens dårligste mamma! Men det blir nok bedre når man hvertfall har kroppen sin litt tilbake :)
   
 20. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Junibarna 2019 Julimammaer 2016

  Sånn har jeg også det og hat det i snart 3 mnd...
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden