*Klagetråd*

En tråd i 'August 2019' startet av Epletreet, 26 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Zazu Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sensommerbarna 2019

  Fryser jeg også. Mye! Og særlig på tærne.
  Kjøpte strømpebukse med ull i dag :D og ullsinglet jeg kan bruke under kjolen:hilarious:
   
 2. Hilla Gift med forumet Septembergull'17 Sensommerbarna 2019

  Klager litt over kvalme igjen. På jobb. Prøver å skjule dette så godt jeg kan ei stund til. Kjempelett når jeg løper på do og brekker meg i eningen:facepalm:
   
 3. Sun_shine Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Sensommerbarna 2019

  Skjønner ikke hvordan du klarer holde ut på jobb. Så tungt å være kvalm.
  Måtte bare sykemelde meg til slutt. Spyr og spyr... Men nå tror jeg kanskje seaband hjelper på meg. Kunne ønske jeg visste om de forrige svangerskap.
   
 4. Sun_shine Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Sensommerbarna 2019

  Skjønner ikke hvordan du klarer holde ut på jobb. Så tungt å være kvalm.
  Måtte bare sykemelde meg til slutt. Spyr og spyr... Men nå tror jeg kanskje seaband hjelper på meg. Kunne ønske jeg visste om de forrige svangerskap.
   
 5. Sun_shine Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Sensommerbarna 2019

  Takk for gode tips :) jeg er blitt sykemeldt pga kvalmen. Men trenger å holde kvalmen mest mulig på avstand for å holde tritt med en aktiv to-åring. Jeg vet ikke om jeg tør prøve piller mot kvalme.
   
 6. Anulula Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Tror båndene er litt bedre enn kvalmestillende om en kan, er litt i litt piller som medisin når kroppen stort sett ordner opp selv. Men her kjente jeg behovet ble for stort siden det er jul og greier ☺️ Jeg og fryser hele tiden. 30grader i stuen og jeg ligger under to pelspledd.. heldig vis vet familien at jeg er gravid, så kommer godt unna med joggebukse og tykk genser om julekjolen blir for kald ☺️
   
 7. Anulula Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg var også veldig skeptisk til å prøve kvalmestillende siden de ikke er laget for gravide. Men etter å ha snakket med to leger og mammamedisin føler jeg meg mer trygg på at det ikke er så farlig. Er naturlig skeptisk til å behandle med piller fordi kroppen stort sett ordnet opp av seg selv. Men nå er det gått tre uker siden kvalmen begynte, og jeg holdt bare ikke ut. Fikk ikke til å spise noe som helst for kvalmen var så stor, og kastet opp hver dag så jeg fikk ikke i meg nok næring. Etter å ha prøvd en pille så var kvalmen borte, nesten så jeg ikke tror det selv. Tenker at en pille om dagen ikke er då farlig, men prøver å unngå dem om jeg kan ☺️ Det er jo mange gravide som har fått helt friske fine barn selv om de måtte ta kvalmestillende piller ☺️
   
 8. Conamore Glad i forumet Oktoberlykke2020❤ Sensommerbarna 2019

  Begynte på postafen i går. Var rett og slett så desperat og sliten. Skal ikke skade babyen. Og jeg har det endelig levelig igjen
   
 9. Zazu Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sensommerbarna 2019

  Er nødt til å klage litt over turnusjobbing og dagvakt i morgen. Mye mer lyst til å kose meg hjemme!
   
 10. frupingvin Elsker forumet Sensommerbarna 2019

  Klager over at det er kommet nisser på dopapiret hjemme. Skvetter like mye hver gang når den røde topplue lyser mot meg når jeg sjekker papiret for blod..:inpain:
   
  • Morsom Morsom x 9
  Last edited: 24 Des 2018
 11. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Huff, det hadde skremt meg også! :arghh:
   
 12. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Må få klage litt over at kvalmen valgte å eskalere i dag av alle dager :shifty: Kunne den ikke ventet til i morgen? :hungover:
   
  • Liker Liker x 1
 13. MariMamma Forelsket i forumet Sensommerbarna 2019

  Slit så me å va trøtt heile tia... :sleep002 Har så vært sinnsykt kvalm i natt og nesten ikke søve.... :signs017 Så dårlig samvittighet for junior når eg ikke ha tjans å engasjer meg i adventspakken hans i mårrest. (Faren va i fjøset)
  Heldigvis villa tanta ha han på besøk i formiddag, så no ha eg fått sove i 2 tima + gjort alt klart te middagen i kveld :welcome
  På toppen av d heile så mått jo selvfølgelig årets første snøfall kom så sambo e ute og brøyt... vi får da kvit jul om ikke Anna :gen014
   
  • Enig Enig x 1
 14. Hilla Gift med forumet Septembergull'17 Sensommerbarna 2019

  Ja, det er tungt å stå i jobb når man er dårlig. Skjønner godt at du sykemeldte deg! :) jeg har desverre ikke mulighet til det enda, så jeg må bare bite sammen tennene. Har nettopp hatt ulønnet permisjon med de yngste barna, så jeg holder på med opptjening til syke- og egenmeldingsdager :) men syns det er litt godt å jobbe uansett
   
 15. Havfruen90 Flørter med forumet Sensommerbarna 2019

  Føler med dere som er mye kvalm og sliter med det. Ikke at dette er så ille, men føler jeg går på do konstant, blir så utrolig lei. Har tatt seg opp med dogåing den siste uken..
   
 16. Anulula Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Så bra at det går bedre ☺️ Det er godt med en pause slik at en får hentet seg inn igjen ☺️
   
 17. Prikken Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Måtte ty til kvalmestillende etter å ha løpt imellom doene hele vakta på jobb :wtf:
  Skulle hatt den for ca 7 timer siden men håper den hjelper så jeg får sove i natt :(
   
 18. Montro93 Betatt av forumet

  Blir så stressa over at jeg ikke har ømme bryster lenger. Det har liksom vært en av mine eneste sterke symptomer. Har til gjengjeld følt meg skikkelig uggen i jula (føles som jeg er fyllesyk!), men det kan like gjerne være for mye godteri og feit mat, haha!:wideyed: Ååh er så slitsomt å bekymre seg for de minste ting :rabbit noen andre som har opplevd at puppene slutter å være vonde i uke 7/8??
   
 19. Shep Forelsket i forumet Sensommerbarna 2019

  Klager over at kvalmen og vonde bryst er værst på natta, så får ikke sove :dead:
  Skuler på sambo og ønsker at han kunne overta iallfall ett av symptomene!
   
 20. Rufsetufs Flørter med forumet Sensommerbarna 2019

  Ordentlig forkjøla siden starten av desember. Tørrhoste og Cosylan før jeg visste jeg var gravid. Og så snørr, tette bihuler og feber. Og hodepine. Ikke så mange "graviditetsplager".
   

Del denne siden