Klagetråd!

En tråd i 'Desember 2018' startet av Nutte87, 30 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. KR90 Blir kjent med forumet

  Sliter med å sove en hel natt....:meh: Er over 2 uker siden sist jeg sov en hel natt uten å våkne 2 eller flere ganger... Jeg forstår det ikke... Er sååååå trøtt, men våkner minimum 2 ganger hver natt... Ikke er jeg tissetrengt, ikke sulten, ikke kvalm, ingenting som kan forklares.. og når jeg endelig klare å sovne igjen, så våkner jeg en plass mellom 5-6 og får ikke til å sovne mer... :yuck: Er såååå trøtt, men får liksom ikke "tatt igjen" søvnen jeg mangler. #sliten:depressed:
   
 2. Turbo Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018

  Sjæl! Det er så unødvendig! Bare ligger å vrir meg til jeg står opp. Jeg våkner siste gang rundt 4, og så legger jeg meg på sofaen. Enkelte dager så sovner jeg selvfølgelig rett før gutta skal opp.
  Utrolig slitsomt :(
   
 3. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Irriterer meg sykt over at persiennern ikke kan sperre lyse helt ute... De små glimtene på siden og over gir nok lys på rommet til at jeg ikke får sove med engang og at jeg våkner kl 4-5 på natta og tror det er ny dag og på tide å stå opp... Noe det ikke er for meg iallefall, men får jo ikke sove etterpå :( huff... Hvis noen har noen gode tips fyr løs.
   

  Vedlagte filer:

 4. Turbo Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018

  Gaffateip! :D
   
  • Liker Liker x 2
  • Morsom Morsom x 1
 5. Hoppetau Gift med forumet Novemberlykke 2018 Vi som prøver :) Desemberlykke 2018 Sommerfuglene 2017

  Blitt mye bedre. Tilbake på jobb i dag. Men kjennes som at det har vært en skikkelig fyllekule. :/
   
 6. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Huff, nei det er ikke noe særlig digg og føle at man har vært på fylla nei... gikk sånn en hel uke og man blir jo så lei.. Håper det går fort over og formen blir bedre❤
   
 7. Lita-go Elsker forumet Septemberlykke 2021 Desemberlykke 2018

  Kvalmen tilbake for full igjen... etter et par dager med litt bedre form hadde jeg håp om at det var på vei til å gå over...
  Håper virkelg dette snart gir seg, jeg klarer ikke gjøre noen ting...
   
 8. 2 søte små Forumet er livet Januarskatter 2015 Augustbarna 2021

  Sååå tørst men bare tanken på drikke får meg til å brekke meg
   
 9. LitaOgGod Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Klaga for rosa utflod i dag,
  Og kjenner angsten for at eg mista kjem smygande attende. Veke 9+4 eller 10+4 no (alt etter kass termin eg skal følge, min eller gyn).
  Legetime måndag så må nesten berre vente til då og sjå ka han sei. Men ikkje kjekt å ver på jobb til i morgo, og ikkje føle eg ha heilt haudet med meg... :smiley-angelic001:smiley-ashamed008
   
 10. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Du er ikke alene.. kvalmen kom tilbake i dag også etter nesten en hel uke med fin form...
   
 11. Amandaa11 Forumet er livet

  Klager over at alt jeg spiser kommer i retur
   
 12. Mamma'n til J Andre møte med forumet

  Jeg blir sprø av kvalmen som kommer i fem-tiden hver ettermiddag og varer kvelden ut! :hungover: noen som har noen gode tips mot kvalme?
   
 13. Lita-go Elsker forumet Septemberlykke 2021 Desemberlykke 2018

  Her kommer den alt i 13-14 tiden... eneste som hjelper er å legge seg...
   
 14. Blomsterbed Glad i forumet Desemberlykke 2018 Juliknøttene 2022

  Jeg er lei av å være trøtt og sliten..
   
 15. Mamma'n til J Andre møte med forumet

  Det funker så dårlig med ei på to som errimelig aktiv, men ja jeg flater helt ut når hun er i drømmeland! Slitsomt! Jeg er 11+2 i dag så håper det gir seg snart. Sist var jeg litt kvalm i knappe to uker, når har det stått på i 7-8 uker.
   
 16. Pompom Gift med forumet Desemberlykke 2018 Juligull2021

  Jeg tror jeg har fått bekkenløsning. Vagger som en and og hoftene mine kjennes ut som de låser seg. Skikkelig ubehagelig. Familien min mener jeg bør sykemelde meg, jeg synes det er litt vel tidlig.
   
 17. Hoppetau Gift med forumet Novemberlykke 2018 Vi som prøver :) Desemberlykke 2018 Sommerfuglene 2017

  Hva jobber du med? Jeg sitter på kontor så tenker at det ikke er noe forskjell på å sitte på kontoret eller hjemme, men merker ryggen nå altså. Skal til kiropraktor i dag for å se om det har noe for seg.
   
 18. Pompom Gift med forumet Desemberlykke 2018 Juligull2021

  Jobber i blomsterbutikk. Så er mye løfting av planter og vannbøtter, og gåing i åtte timer på steingulv. Går i gjennomsnitt 16.000 skritt på jobb. Det var etter mye gåing i går at det begynte å gjøre skikkelig vondt. Eneste stolen på jobb er sjefen sin, og det er ikke mulig å sitte ned i butikken eller kasseområdet, eller tilpasse på annen måte [emoji30]

  På kontor blir det vel mye sitting i samme stilling, og det er vel ikke helt heldig det heller?

  Har hørt at kiropraktor er bra! Jeg må bestille meg en legetime og høre om eventuelt fysio er er alternativ, for det får man vel dekket? Tanten min anbefalte bassengtrening som funket for henne. Men hun endte opp med krykker, og min andre tante på sykehus! Trodde jeg skulle slippe unna siden min mor gjorde det.
   
 19. Hoppetau Gift med forumet Novemberlykke 2018 Vi som prøver :) Desemberlykke 2018 Sommerfuglene 2017

  O
  Hvorvidt man får dekket fysio har jeg lest mye diskusjoner om. Før 2017 var det helt klart at man fikk, men nå må man visst ha problemer før man får dekket. Men har ikke helt klart å finne ut av det.

  Blir mye sitting ja. Sist løste jeg det ved å veksle mellom stoler og yoga ball. Lurte på om jeg skulle be om sykemelding/tilrettelegging så jeg kan få svømt eller iallfall trent på jobb. Må være bedre for jobb at jeg svømmer 1-2 ganger i uken enn at jeg blir helt borte.
   
 20. Pompom Gift med forumet Desemberlykke 2018 Juligull2021

  Men bekkenløsning er vel «problemer», eller? Jeg tror legen min er ganske grei hvis jeg spør, men det er kanskje ikke hun som bestemmer om jeg har problemer eller ikke?

  Ja, jeg har tenkt om jeg kanskje kan få en sykemelding som gjør at jeg er på jobb færre timer om dagen, sånn at jeg kan trene istedenfor. Tror kanskje det kan funke, slik at jeg slipper å bli helt borte fra jobb.
   

Del denne siden