Klagetråd!

En tråd i 'Desember 2018' startet av Nutte87, 30 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Klag i vei damer [emoji16]
   
 2. Oslo1989 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Ingenting å klage på ennå, men kommer sikkert:p
   
  • Liker Liker x 2
 3. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Hehe, jeg skulle akkurat til å lage en tråd med litt klaging, så kan like gjerne poste det her! Jeg har et lite problem med navnestjeling! Jeg og alle damene i min familie på morsiden deler navn. Det er et navn jeg elsker og kommer til å bruke selv, noe søskenbarn også gjør og vi alle synes det er helt greit. Det er jo et spesielt navn for oss[emoji173]️ Men så har det seg slik at jeg har en inngiftet "bonussøster" som er en del yngre enn meg, som ble gravid i fjor høst. Og nå har de to bestemt seg for at jenta deres skal hete det samme som familienavnet vårt. Det har de fastslått, det er ikke noe og diskutere og sånn blir det! Og jeg er så sint og lei meg! Jeg klarer ikke forstå, akseptere eller forholde meg til dette... Er jeg bare sær? Hun har ikke en gang satt seg ned å snakket med mamma og meg om vi synes det er greit! Jeg er så knust at jeg finner ikke ord!
   
 4. Januarmamma95 Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Klager over at jeg er blitt syk igjen, nettopp hatt influensa i 7 uker :eek: kjedelig!
   
 5. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Navn er jo et veldig ømt punkt! Jeg har kalt opp begge mine jenter etter familienavn og har det selv også. Så hadde nok blitt rimelig lei meg om noen hadde tatt det navnet jeg hadde sett for meg. Men har du prøvd å snakke med dem? Kanskje snakke med moren din også kan dere ta en prat med dem sammen?
   
 6. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Æsj! Masse god bedring [emoji4]
   
 7. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Joda vi har sagt ifra, men det er ingen forståelse for at det er et navn som betyr mye for oss! Har prøvd å bearbeide dette i tre måneder nå, men jeg klarer ikke fordøye det. Særlig er jeg mer frustrert og sinna nå når jeg faktisk venter barn selv! Det er så utrolig sårt! Mamma er også veldig lei seg, og det gjør ekstra vondt!
   
 8. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Huffameg, det hørtes slitsomt ut! Masse god bedring[emoji4]
   
 9. Januarmamma95 Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Tusen takk :D
   
 10. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Klager på at jeg egentlig kunne vært på hyttetur nå, Men ble hjemme pga at jeg ikke hadde samvittighet ovenfor samboren å dra. Men han furter og er skikkelig dust pga en bagatell av en krangel i går [emoji12]
   
 11. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Uff! Nå vet jeg ikke om dette er snakk om et jentenavn eller guttenavn. Men om det var meg, så hadde jeg da håpet på at kjønnet ble slik at jeg uansett ikke hadde fått brukt navnet. Da kan det kanskje bli litt bedre. Men forstår frustrasjonen din veldig! Og at du er såret. Så trist at man ikke kan ta hensyn.
   
 12. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Hahahaha huff så typisk[emoji23]
   
 13. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Det er jentenavn det er snakk om, så hvis jeg får jente (noe jeg får vite rundt min bonussøsters termin) så blir det to stk 2018-barn med samme navn. Det får hun bare tåle! Jeg har alltid sagt at om jeg får jente så blir det det navnet da det er etter min tippoldemor, så noe annet alternativ til jentenavn finnes ikke for min del! Veldig trist for det har ødelagt forholdet vårt helt...
   
 14. Januarmamma95 Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Tusen takk :D
   
 15. Pompom Gift med forumet Desemberlykke 2018 Juligull2021

  Klager over at korsryggen min prøver å ta livet av meg. Har et konstant ubehag i korsryggen. Litt som når jeg har mensen, men det er der heeeele tiden.... Når kan jeg forvente at det blir borte? På dag tre nå, og jeg er møkklei [emoji28]
   
 16. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Menn som furter er så lite attraktivt [emoji23]
   
 17. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Forstår det... håper det løser seg [emoji173]
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Jeg sleit veldig med dette i noen uker i starten av mitt forie svangerskap. En natt var det så ille at jeg trodde at jeg aborterte [emoji12] men det gikk seg til. Tror det gikk over rundt uke 8.
   
  • Liker Liker x 1
 19. TPL Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Hahaha ja de kler det ikke håper det går seg til da så resten av påsken blir trivelig
   
  • Liker Liker x 1
 20. Oslo1989 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Klager litt over på at jeg plutselig er i skikkelig grinete og dårlig humør i dag når jeg kom på jobb, syns kollegaene mine er slitsomme og irriterende, og jeg sliter med å ikke være frekk når jeg svarer dem:wideyed: Høres ut som den bitchen nå :( Sitter i et åpen kontorlandskap med avdelingen, men de jeg sitter nærmest er 3 menn som irriterer vettet av meg til tider:eek: Får kanskje plugge i litt musikk og håpe det går over snart:wacky:
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden