Jeg er bekymret, og trenger å få ut frustrasjon.

En tråd i 'Generelt' startet av Bkno7623482, 4 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Friluftsmor Glad i forumet Junilykke 2020 ♡ Sensommerbarna 2016

  Jeg hadde fått meg en ny jobb, først.

  Og ellers har jeg ikke andre råd enn ærlighet, selvom det svir.

  Huff, lykke til.
   
 2. Milliemoren Flørter med forumet


  Hva tenker du i forhold til barnefordeling? Har lest at søsken helst ikke skal splittes fra hverandre, og at barnet bør bo hos den forelderen som kan gi best familiekontakt.. Han har jo et barn fra før så vil det da si at siden 11 åringen skal bo hos han, så vil han også da mest sannsynlig få hovedsamvær med vår felles datter på 2 år? Jeg er så redd for dette, kanskje jeg også bør skaffe advokat? Jeg har etter en veldig heftig krangel, ett opptak over hvordan han snakker til meg foran barna, dette tenker jeg er noe som er et sterkt bevis på hvordan han til tider kan være om jeg ikke gjør som han sier/forventer og som kanskje sier at han ikke bør ha hovedansvaret for barna.
   
 3. Marvelina Flørter med forumet

  Så utrolig bra og modig av deg å ta tak i dette nå :) Allerede nå har du ett opptak av han, og noe sier meg at det ikke skal lange stunden til før du sitter på flere. Fortsett å ta opp det du kan! Hvis du tar kontakt med kvinnesenteret og adresserer problemene for lege og psykolog vil jeg tro at dette også er med på å styrke dine bevis i etterkant.
   
  • Enig Enig x 2
 4. Milliemoren Flørter med forumet

  Tusen takk! Får bare samle så mye bevis som mulig, sånn at jeg har en sak å bygge opp ved eventuell konflikt i forhold til barnefordelingen..
   
  • Enig Enig x 1
 5. Milliemoren Flørter med forumet


  Takk for hjelpen. Jeg er bekymret iforhold til barnefordeling etterpå, og ønsker ikke at vår felles datter skal bo sammen med far. HVa tenker du om dette?
   
 6. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Det med barnefordeling er vanskelig, men etter det du skriver utsettes også 11-åringen for vold. Hvor er moren hennes? Dersom han har full omsorg for sin 11-åring, tror jeg ditt eneste alternativ er å ta kontakt med barnevernet. Også er det nok lurt å kontakte advokat, ja.
   
 7. Kitty2019 Gift med forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  Samle bevis. Snakk med advokat, snakk med andre rundt deg. Ring gjerne barnevernet på 11-åringen. De vil nok også sjekke ditt eget barn, men barnevernet kan også gi deg støtte og råd i denne situasjonen.
   
 8. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Jeg ville absolutt funnet meg en annen jobb. Funker dårlig å ha han som sjef hvis du går ifra han.
   
 9. Teliza Betatt av forumet Julegavene 2019

  Bare et lite spørsmål til for ettetanke: han sier mye pent og gir mye når han er nede, men hva gjør han aktivt for å beholde seg selv i det lunet? Går han i terapi. Vil ham virkelig forandre på det?

  Det er stor forskjell på bare å si unnskyld kontra det å sørge for at slikt ikke skjer igjen. Ha det i tankene de gangene han smelter deg med kjærlighetserklæringer. Det er plaster for en stund, men du vet hvordan det blir når det rives av.
   
 10. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Der har du som mor et ansvar. Barnet bør ut fra det du sier bo fullt hos deg. Hvis du tenker at hun utsettes for fare, kan du holde tilbake samvær. Men dette må du få hjelp av familievernkontor til. (Skal forresten mye til at foreldre nektes NOE samvær)
   
 11. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Har samboeren din datteren sin på fulltid?
   
 12. Milliemoren Flørter med forumet

  Tusen takk for alle gode svar ❤️ Hun er hos oss annenhver uke:)
   
  • Liker Liker x 1
 13. Frk.Lene Flørter med forumet Februarlykke 2016

  Jeg har ingen råd, men ser at du har fått en drøss med gode råd og erfaringer. Jeg ville bare sende deg litt cred for at du er så modig oppi dette og søker råd og takke deg for alle andre i samme situasjon som ikke tør å be om hjelp! Du er rå! Håper du får all hjelpen og verktøyene du trenger for å komme deg ut av denne situasjonen for deg selv og barna
   
  • Enig Enig x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Kan du få moren til å ha hu på heltid?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Du nevnte at han ikke orker så mye med barna, vil det si at du står med det reelle ansvaret for alt med både 2 åringen og 11 åringen?

  For det første så veier det for at 11 åringen burde flytte tilbake til sin mor, når du er borte vil det ikke være heldig at det barnet er alene med sin far. Deretter er det fullt mulig at du og mor samarbeider for at 11 åringen får være sammen med sitt søsken uavhengig av far.

  Basert på hva du skriver så bør du ha eneansvaret for barnet ditt, men du kan legge frem at det samværet far skal ha bør gjennomføres med tilsyn, og ikke av deg.

  Utenom det, basert kun på det du skriver og mitt inntrykk av han gjennom deg, så tror jeg ikke han kommer til å være interessert i verken hovedansvaret eller 50/50 deling, jeg får inntrykket av at han overhodet ikke vil takle ansvaret og all "jobben" med å ha barnet når ikke du er der for å ta deg av det. Men det er jo bare antagelser da...

  Jeg håper du klarer å komme deg vekk fra han så raskt som mulig, ikke tenk på å vente til etter jul eller noen slike frister. Bare tenk at jo før du kommer deg bort, jo før får du livskvaliteten, tryggheten og lykken tilbake. Heier på deg!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Kabakaba Elsker forumet Julegavene 2019

  Ja, en advokat kan være veldig lurt uansett. Men først og fremst tenker jeg på en bistandsadvokat som kjenner til vold i hjemmet som situasjon. Ikke en hvilken som helst advokat, med andre ord. En bistandsadvokat jobber også gratis for deg. Snakk med en slik advokat først, for råd.
  Jeg tror du har svært gode sjangser for å få 100% omsorg for barnet ditt. Men du må være forberedt på at han vil prøve å straffe deg ved å ta fra deg omsorgen, selv om han ikke vil eller kan ta seg av barnet. Slike menn gjør slikt, bruker barna som brikker i et spill. Det er mer psykisk vold, de holder på slik så lenge de kan.
  Veldig bra at du har startet med å samle bevis mot han. De overdådige kjærlighetserklæringene er også bevis på hans ustabilitet. Ta derfor vare på de også. Fortsett å ta opp samtaler, eller notere ned hva som blir sagt og dato for hendelsene.
  Snakk med de på krisesenteret om hvordan du best kan sikre deg å få full omsorg. Hva du burde gjøre osv. En psykolog vil ikke kunne hjelpe deg med slike praktiske ting. En psykolog vil derimot hjelpe deg å sortere følelsene dine, men vil ikke kunne hjelpe deg i en omsorgstvist. Men det at du har snakket med legen din om vold i hjemmet, det kan også legges frem som bevis på at du er utsatt for vold.
  Pass godt på telefonen din og skift ofte passord på PC og mobil nå. I tilfelle han prøver å snoke (noe jeg er ganske sikker på at han vil prøve). Å sjekke mobilen din/PC-historikk er helt typisk for kontrollerende menn. Så pass godt på nå, så han ikke får vite hva du planlegger.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Cosacita Forumet er livet

  Om du dokumenterer noe, for eksempel lydopptak og meldinger, vil jeg anbefale deg å ta kopier (minnepenn el) eller sende det du til mailen din.
   
  • Enig Enig x 1
 18. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Ikke send det til mailen din, du risikerer at han overvåker den. Send det til noen andre og slett det fra sendt-mappen.
   
  • Enig Enig x 1
 19. Cosacita Forumet er livet

  Kan og lage en ny Mail som han ikke vet om.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Milliemoren Flørter med forumet


  Tusen takk for svar, jeg setter veldig stor pris på det! Jeg er enig med deg. Men akkurat nå så er det en stund siden han har vært sint og jeg føler han gir seg fortere hvis han er litt irritert, så nå er det akkurat som om jeg tenker at han har forbedret seg...
   

Del denne siden