Ikm uke 15

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Gravigdis, 9 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Julismil Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Tror EL var på lørdag, og er da 2 dpo idag. Litt usikker denne gangen, har ikke testet eller tempet heller. Merker litt mer vandig utflod idag, men altså, 2 dpo så betyr det jo ingenting:p Har ingen god følelse denne gangen, men det hadde vært utrolig fint med en julebaby:Heartred Spennende tider fremover!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Arwina Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Har heller ikke tempet denne mnd, og har slappet mye mer av angående prøvingen. Ingen spesiell følelse her,.men håper veldig da ♥️ tester du eller venter til IKM?
   
 3. Julismil Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Deilig med litt lavere skuldre! Har kjent litt på ekstra ønske til å klare det denne gangen, siden det er siste sjanse for en 2020-baby. Er liksom det jeg har sett for meg hele veien. Jeg er testoman uten like dessverre, har aldri klart å vente til IKM:p Kjøpt inn intet mindre enn 20 tester, så jeg er klar fra 7 dpo:angelic: Du da?
   
  • Morsom Morsom x 1
 4. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Jeg temper for første gang og fikk en skikkelig dipp i temperaturen idag... Jeg tempet med én gang jeg våknet, og fikk dette (Se bilde). Jeg syns det var litt vel lavt, så jeg tempet igjen 10 sekunder senere, og da ble det 36.41, altså rett under gårsdagens som var 36.43.

  Hva skal jeg tenke om dette? Syns liksom den er for lav til å være en festedipp, men jeg får vel se i morgen hvordan tempen er da...
   

  Vedlagte filer:

 5. Gravigdis Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Har også slappet mer av denne mnd. Er 8 dpo og kjenner ikke på noe testetrang og lurer på om jeg skal vente til ikm, eller mandag. Har veldig lang lutefase så får se om jeg spotter da eller ikke. Er litt godt og ikke stresse, men tror det er fordi skuffelsen er så stor så best å ikke forvente noe... Håper mange fine streker dukker opp ila uka/neste uka iallfall :)
   
 6. rosamentos Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  Nå vet jo du at jeg er veldig fersk på dette, men prøv å les om ”østrogenbølgen”. Har lest om at man kan få en østrogenbølge i dpo-land, som blant annet gjør at tempen synker drastisk og at man får el-lignende slim.. mange forveksler visst dette med festedipp.. Jeg mener at tempen øker igjen dagen etter om jeg husker riktig.

  Jeg har ikke lest noe særlig om det.. men kanskje du finner noen svar ved å søke det opp litt:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Gladlaks89 Andre møte med forumet

  Går her og venter på å kunne teste.. Tror jeg er 6 dpo i dag. Tenker kanskje å teste med babyplan tidlig test i morgen. Andre som skal?
   
 8. Julismil Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Spennende! Hadde jeg kommet like langt i dpo-land skulle jeg slått meg sammen med deg! Syntes godt du kan teste og poste bilde her, slik at vi som venter sånn på å kunne teste selv får dekket tydebehovet:p:D
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 9. Minefine Blir kjent med forumet

  6 dpo idag jeg også. Spennende tid! Har du noen symptomer? Jeg har mye stikkinger og murring. Vurderer å svi av en test i morgen. Hadde egentlig planer om å vente til fredag, får se.
   
 10. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Junibarna 2019

  Hvis appen har rett så hadde jeg EL på torsdag. 5 dpo. Tvilsomt. Har ikke hatt et eneste symptom på EL. Fikk aldri positiv El test heller. Hadde sex CD 15,16 og 18 denne syklusen så om El kom et par dager senere så skal det i teorien holde. Veldig usikker denne gangen. Etter El pleier jeg å få en del murringer. Kjenner virkelig nada. Tviler sterkt på klaff så er veldig forberedt på 2021 baby og ny pp. Kommer likevel til teste, men kanskje jeg for en gangs skyld klarer å vente til 10 dpo... :hilarious:
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 11. Julismil Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Etter mye vonde EL-smerter på lørdag har jeg en merkelig trykkende/lett verkende følelse i eggstokkområdet, altså samme plassen jeg har vondt når jeg har EL. Har også vondt i ryggen på samme side. Merkelig. Neppe relatert til noe befruktning, siden det har vært der siden EL. Muligens fått meg en cyste på denne eggstokken også? Har en stor vanncyste på den ene og slipper ikke egg fra den... håper ikke begge er satt ut av spill nå!
   
 12. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Søkte det opp, og det gav veldig mening. Håper temperaturen er på topp igjen imorgen, og at den bare stiger og stiger! :smiley-bounce012 Takk for svar!:love017
   
 13. Gladlaks89 Andre møte med forumet

  Tok en tidlig-test og fikk negativt resultat. Ikke så uventet... :sorry: Men prøver igjen i morgen, er jo veldig tidlig enda. (7 dpo.)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 14. rosamentos Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  Hvordan var tempen i dag?:smiley-bounce012
   
 15. Gravigdis Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Jeg hadde blenda hvit på 8 og 9 dpo med førstemann, så det at du får negativ 7 dpo betyr ingenting:) gleder meg til å se i morgen! :happy093
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Gravigdis Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Kanskje positivt du ikke kjenner noe da? Krysser fingrene for en fin babystrek om noen dager! Føler meg så optimistisk for alle sin vegne denne mnd! For min egen del litt mer skeptisk. Er så redd for å håpe! :)
  gleder meg te å analysere alle testene som blir lagt ut i gruppa? :)
   
 17. Gladlaks89 Andre møte med forumet

  Takk for svar!xsmile3 Ja, trenger jo ikke å ta sorgene på forskudd.
   
 18. Gravigdis Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Håper det er egget som jobber godt! :) hatt veldig trykkende følelse selv, så blir spennende å se om det betyr noe. Hadde veldig ubehag sist mnd også. Hadde bestillt time til Volvat for å sjekke om det var noe på eggstokkene, men avlyste da det føltes mindre viktig i disse dager. Hvordan fant du ut du hadde vannsyste på eggstokken?
   
 19. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Puh!! Den steg heldigvis igjen, og nå er det hittil høyeste temperatur! Får håpe den stiger og stiger de neste dagene og!:Heartred

  Det må sies at de siste fire dagene skulle vært bittelitt høyere pga at vi stilte klokken. Jeg bare fortsatte på ny tid uten å tenke over det.:hilarious:

  7 dpo i dag, og jeg tenker å ta en test på fredag en gang! :smiley-bounce012 Ingen symptomer i det hele tatt da!:banghead: Screenshot_20200401-093450_Premom.jpg
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 20. Gravigdis Betatt av forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Absolutt ikke! Jeg testet 8 og 9 dpo, fordi da var det ingen grunn til å bli skuffet siden det er så tidlig. Turte ikke teste 10 og 11 da jeg var redd for negativ test, siden det da er større sjangs for reelt svar. Fikk svak positiv kvelden 12dpo :)
   

Del denne siden