Er det noen som har sendt prøve til Aten?

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av CurlySue, 26 Jul 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. norri Elsker forumet Assistert-jentene ❤Januarlykke 2022❤

  skal du sende inn??
   
 2. Litjmora Elsker forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Ja bestemte meg i dag. Med 3 negative blastoinnsett og 2 MA på 12 mnd så er det jo en sjans for at det er litt fiendtlig miljø der nede i hulen. Skal jo ha forsøk nå i mai, men har liksom ikke helt trua. Så greit å sjekke, tenker jeg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 3. Lysi Forelsket i forumet

  Unnskyld avsporing fra hovedtema. Så du har hatt 7 innsett totalt i blinde? Uten at noen visste om forholdene i og rundt livmora? Med vannscanning først ETTER alle de mislykkede forsøkene? Det høres jo veldig rart ut hvis det stemmer.
   
 4. norri Elsker forumet Assistert-jentene ❤Januarlykke 2022❤

  Blir spennende å se om det kan gi noen svar!
   
  • Liker Liker x 1
 5. Frk.G Glad i forumet Assistert-jentene

  De har muligens ikke vært totalt i blinde, da man ikke trenger eggleder ved innsett av befruktet egg med ivf. Men polyppen kan ha gjort at de ikke ville festet seg, samme med hjerteformet livmor. Men det er altså ikke bekreftet at jeg har det enda, må vente til operasjon for å vite det. Legen på klinikken mente hun så antydning til det, og ville ha det sjekket opp tydeligere.
  Ved alle innsett tidligere så har legene ved klinikken sagt at alt ser fint ut, lykke til bla bla. Men jeg har jo hatt en følelse selv at noe ikke stemmer. Så er ikke så sykt fornøyd med klinikken, og tenker å sende et brev til ledelsen der, for jeg får ikke svar på det jeg spør om fra klinikken. Det er jo frustrerende å få vite at jeg kanskje har tette eggledere, når vi samtidig har prøvd på egenhånd siden 2014, og legene mente at vi kunne lykkes selv også (mannlig faktor på oss). Og jeg måtte argumentere godt med de for at å få vannskanning-undersøkelsen, det var noe de normalt ikke gjorde som jeg skjønte. Beklager langt svar og off topic.
   
 6. Lysi Forelsket i forumet

  Angående eggledere i ivf:

  Nå er jeg ikke ekspert på tette eggledere. Men jeg har hørt en del på eksperter snakke.
  Det finnes en tilstand som heter hydrosalpinx.
  Da er egglederen blokkert og fyllt med væske. Giftig for embryo. Pga betennelsen kommer embryo aldri til å feste seg. Det kan også skje at væsken trenger inn i livmora og fysisk skyller bort embryo. Hydrosalpinx kan oppstå når som helst, av og til også under stimuleringen.

  Nå som sagt er jeg ingen ekspert. Tror ikke du trenger full utredning før hvert innsett. Man må bare være klar over at det finnes.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 7. Frk.G Glad i forumet Assistert-jentene

  Oj, det var jeg ikke klar over. Takk for info, det skal jeg sjekke opp med klinikken. Fikk tlf fra sykehuset nå nettopp faktisk, med ny time til hysteroskopi. HAPPY!! :angelic:
   
  • Liker Liker x 1
 8. Litjmora Elsker forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Hei igjen.
  Hva merket du pakken med? Regner med man må skrive noe med tanke på at den skal til utlandet.
   
 9. Fiiol Elsker forumet Assistert-jentene Juliknøttene 2022

  Ikke meg du spurte, men, bare skriv adresse til mottaker (og avsender/deg) og merk pakken tydelig med EXEMPT HUMAN SPECIMEN. Hvis du skal sende med sporing, kan du fylle ut adresse, avsender, osv, og betale for sendingen på forhånd på posten sine sider (så slipper du ev. spørsmål i skranken).
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 10. Litjmora Elsker forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Takk for svar :)
   
 11. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Hei dere,

  Fikk svar på prøven fra Athen i dag, og den viser noe rusk i systemet. Noen som har fått noe tilsvarende som kan hjelpe meg å tolke? Skjønner at det er en form for ubalanse her, men blir ikke helt klok på hva det påvirker og hva som er nødvendig å behandle. Regner vel med å få en antibiotikakur?
  Screenshot_20210427-130457_Drive.jpg
   
 12. Mia83 Flørter med forumet


  Hei

  Jeg har fått helt identisk resultat som deg. Fikk den på fredag. Dette var litt skummelt. Jeg fikk foreskrevet 3 ulike antibiotikaer som jeg skal gå på i 2 uker. Synes det virker for voldsomt. Er spent på hva de anbefaler deg.
  Du kommer til å få beskjed om å fylle ut et skjema
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Takk for at du deler! :happy: Ja, herregud - det høres voldsomt ut. Fikk mail nå ja, med et langt skjema som skal fylles ut. De nevnte at de gode bakteriene var altfor lave verdier :hungover: Kan jeg spørre om hvorfor du har tatt testen?
   
 14. Mia83 Flørter med forumet

  Bare hyggelig. Jeg holder på med Søskenforsøk og har hatt tre negative innsett av 3 dagers.
  Med første barn måtte jeg ha 6 uttak og 8 innsett for å lykkes. Den gangen jeg lykkes tok jeg denne testen i forkant og fikk påvist ureaplasma. Gikk på AB kur og ble gravid. Det skal nevnes at det ble gjort noen andre endringer også den gangen.

  Før Søskenforsøk tok jeg kontakt med serum igjen og de mente at jeg burde ta ny Ab kur fordi man blir aldri helt kvitt med ureaplasma. Tok derfor ny kur men har ikke klart å bli gravid enda.
  Fikk beskjed av serum å ta ny test. Derfor jeg sendte inn på nytt.
  Ser at andre i denne tråden med samme diagnose som oss , har fått beskjed om å ta en type antibiotika. Har sendt dem mail for å høre hvorfor jeg må gå på sånn hestekur.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. litapi Glad i forumet Septemberlykke 2021 Assistert-jentene

  Jeg fikk ikke likt resultat som deg (fikk ureplasma og bacterial load). Men med resultaltatene fikk jeg et spørreskjema som vi måtte fylle ut.
  Deretter kom det en AB-kur (to forskjellige AB, 25 dager. Både til meg og mannen) med resept!

  Krysser fingrene for deg! :smug:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Høres lurt ut! Jeg blir litt usikker når 'alle' får svar om antibiotikakur. Det er jo klart en grunn til at man ønsker å sjekke, men hva er nødvendig å behandle og hva er ikke :joyful: Man blir jo litt villig til å prøve alt etterhvert.. håper dere lykkes snart! Kan oppdaterte hva jeg får av beskjed, siden vi hadde like resultater. Stusser litt over alle opplysningene de skal ha inn, mye virker jo relevant, men noe er litt på siden føler jeg
   
 17. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Det er jo veldig bra at dere fikk gode resultater til slutt ❤ Har jo lest at ureaplasma kan føre til mye problemer. Jeg har jo meldt meg opp til forsøk nå, så vi får se hva som skjer.. Uansett er det jo fint å vite om det, så man kan få behandlet det..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. RainbowDash Forumet er livet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Ikke alle får positiv resultat og må ha AB kur, vet det er flere her inne.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 19. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Det er egentlig litt godt å høre Det er jo ofte en grunn til at man sender prøve også
   
 20. Dipsy Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg fikk også anbefalt tre ulike typer kurer i 14 dager (doxycycline, flagyl og zinadol). Har du hentet ut resepten? Gikk det greit i såfall?
   

Del denne siden