Det hadde jo vært koselig med en til?

En tråd i 'Dagbøker' startet av Siadle, 17 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ja, det er mine smilehull. :) Han er ellers veldig lik pappaen sin, så det er greit å finne noe av meg der også. :knegg:

  Viktig å kjenne på egne begrensninger. Nå er det jo ikke så mange år til mine eldste begynner å flytte ut, skal de ha høyere utdanning må de ut av bygda.
   
 2. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Baah, jeg skulle komme i gang med temping i dag, men lillebror har sovet så dumt i natt, at jeg var mer våken enn sovende. :arghh: Jaja, har bare termometer med en desimal enn så lenge uansett, så jeg er usikker på om det er noen vits i å prøve. Venter dessuten på en haug med eggløsningstester fra ebay, selv om jeg fint har greid å finne EL uten sånt før.

  Planen er å gå ned noen kilo før vi begynner å prøve. Jeg kan ikke starte på enda et svangerskap, med kiloene fra de to forrige stuck på kroppen. Da havner jeg etterhvert over på tresifra antall kilo. :bag: All erfaring tilsier at jeg ikke går ned noe særlig når jeg ammer, og det vil jeg jo fortsette med til han selv bestemmer at det er nok, men det blir sukkerkutt og mer aktivitet når tirsdag kommer altså. :dead: Tror kanskje styrketrening kan være lurt også, for å styrke musklene rundt bekkenet.
   
 3. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Herlig :D her har minsten fått smilehull på den ene siden (broren til samboer og onkel til samboer er eneste jeg vet som har det) :p
   
 4. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Følger deg gjerne :D
   
 5. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ikke den mest spennende prøvedagboken dette. Har ikke kommet i gang med temping, og EL-testene har enda ikke ankommet. Jeg vet at når jeg først begynner å åpne skikkelig opp for at vi skal prøve, så kommer det til å ta over, så jeg tør liksom ikke.

  Dessuten, så bør jeg egentlig ned ganske mange kilo først. :arghh: I hvert fall sju kilo, men helst ti.
   
 6. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 2 Sep 2020
 7. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Han blir 11 måneder den 4. mai, født samme dag som XuperB sin lille. :) Vi ønsker helst termin i mai/juni, men til neste år har vi konfirmant i mai, så det er jo egentlig litt dumt å få baby midt oppi alt det. Litt usikker på hvordan vi skal løse det, kanskje må vi bare finne oss i å ha termin en annen tid på året.

  Jeg burde nok ha fokus på å styrke, og bygge muskler jeg også. Særlig med tanke på hvor dårlig jeg var i bekkenet sist.
   
 8. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Utfordrende det der. Å prøve time termin ift store ting som skal skje..
   
 9. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Her skjer det fint lite altså, derav ingen oppdateringer. Syklusdag 27 i dag, og IKM om alt fra 3-7 dager, ikke helt regelmessig etter fødsel enda. Med min flaks kommer den 17. mai. :arghh:

  Går inn i min siste ferieuke i morgen. 20. mai er det å komme seg ut av senga igjen 04.45, og tilbake til "hverdagen". Jeg GRUER meg mer enn jeg gleder meg, såpass ærlig må jeg være med meg selv.
   
 10. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Lykke til med jobbstart
   
 11. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 2 Sep 2020
 12. Toffifee Forumet er livet Januarlykke 2020 Februarbarna 2020

  Lykke til med jobbstart :)
   
 13. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ehh, vi har ikke hatt sex enda etter fødsel vi. :bag: Det er en av de mer nødvendige tingene vi må få på plass før vi starter prøving. :knegg: :oops:
   
  • Morsom Morsom x 1
 14. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Takk! :)
   
 15. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Det er så godt vi er flere som drøyde det lenge! Da det ble klaff her var jo første gang vi hadde sex etter fødsel. :hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 2
  • Vinner Vinner x 1
 16. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ooooog, mensen. 28-dagers syklus denne gangen, mot 30 dager forrige runde. Skal se om jeg får kombinert jobboppstart med temping, eller om lillebror våkner for mye til at det er noen vits i det.
   
 17. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  I aller høyeste grad en fordel ja
   
 18. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  CD12 - Negativ EL-test, og lav temp. Som forventet egentlig, da EL vanligvis er mellom CD 15 og 17 et sted.

  Første uke på jobb overstått. Jeg har kollapset i seng før klokka 21 hver kveld. :arghh: Alarmen står på klokka 04.45, men lillebror har fått det med å våkne i firetiden for pupp, så jeg er basically oppe fra da, liten vits i å legge seg igjen når det er 20 minutter til klokka ringer liksom. :hungover: Jeg savner babyen min hele arbeidsdagen, og synes ikke det er litt kjekt å være tilbake på jobb en gang, det er dessuten VELDIG hektisk, for det er mange oppgaver som bare har blitt lagt på vent til "Siadle kommer tilbake". :banghead: Det kjenner jeg provoserer litt! Måtte også "krangle" for å få lov til å komme tilbake, sjefen hadde fått det for seg at jeg skulle ta en ferieuke til nemlig. Hell no, har planer for årets fem uker med ferie thank you very much.

  Og, vi har hatt sex. Nesten to år siden sist! :bag: Var i beste fall rart, håper det går seg til.
   
 19. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Kan jeg spørre, hvordan er det med kroppen etter 6 svangerskap og fødsler? Merker du noen store endringer eller ubehag?
   
 20. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Ingen store endringer, det meste har gått fint tilbake til normalen etter svangerskap og fødsler. Kroppen er ganske amazing slik!

  Størst forskjell etter det siste svangerskapet nå, bekkenet mitt er fortsatt ikke 100% ett år etter fødsel.
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden