Det hadde jo vært koselig med en til?

En tråd i 'Dagbøker' startet av Siadle, 17 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Anonym37 Blir kjent med forumet

  Hei jeg har spist jordbær to ganger to ganger de to siste ukene. Og hatt løs mage. Vet ikke om jeg er gravid. Er d flere gravide som har opplevd det samme? Jeg har aldri hatt d sånn før jeg har spist d
   
 2. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Hei! Nå er du inne i dagboken min ;)

  Løs mage av jordbær er slett ikke uvanlig, og trenger absolutt ikke ha noen sammenheng med svangerskap. Om bærene er dårlig vasket f.eks, kan bakterier på de føre til magevondt/løs mage.
   
 3. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Imponerende altså! Synd med bekkenet nå da. Kan det være hormonelt?
   
 4. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  CD14

  Nærmer seg positiv EL-test, kanskje i morgen tidlig? Ingen aksjer lagt, jeg er så sliiiiiiiiiten. Håper det bare er en tøff oppstart, men jeg kollapser altså hver kveld (burde ha sovet nå, fy meg!). Vi har bestemt oss for å gå etter "det som skjer, det skjer-prinsippet enn så lenge.
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 5. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  CD15

  Tror jeg missa LH-toppen, og at gårsdagens nestenpositive er as good as it gets for denne runden. Svakere tester igjen i dag, og tydelige EL-smerter nå i kveld. Spent på tempen i morgen tidlig.
   

  Vedlagte filer:

 6. Batuuli Gift med forumet Februarbarna 2020

  Heia egget! :D;)
   
 7. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  CD20 - 4DPO

  Og rent teoretisk er det en liten sjanse for å bli gravid denne syklusen, selv om det bare ble kos 2 og 3 DPO. Det skjer liksom ikke så mye for tiden, jeg er så sliten etter jobb at jeg bare surrer rundt som en zombie.

  Dagene går veldig fort frem mot ettårsdag, to dager igjen bare. Lillebror har tatt sine første skritt, og er blid som en solstråle hele dagen.
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 8. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Så herlig med bursdag rett rundt hjørnet og de første skrittene
   
 9. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 2 Sep 2020
 10. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Og da var vi tilbake på CD1. 27 dagers syklus denne gangen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Lykke til med neste PP
   
 12. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Håper det blir en bra sommer
   
 13. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Takk jenter. Jeg skal jobbe "hele" sommeren, kun avbrutt av tre (to om jeg ikke rekker å ferdigstille rundvasken) ukers ferie helt på tampen, og en tur til London uka før skolestart.

  CD14 i dag, og EL-testene er vel så positive som jeg får de på akkurat denne varianten. Har dog ikke tempet denne syklusen (sovet helt sykt dårlig), så jeg får ikke kontrollsjekket om EL faktisk stemmer med testene. Lurte med meg mannen til sengs i går, og har tenkt å prøve igjen i kveld, så får vi se hva som skjer.
   

  Vedlagte filer:

 14. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 2 Sep 2020
 15. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Lurer jeg på og...
   
  • Enig Enig x 1
 16. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Hvordan går det med deg?
  Fant endelig igjen tråden din...
   
  • Enig Enig x 1
 17. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Hei! Jeg har vært fraværende lenge, livet har vært.... utfordrende. Skal ikke utbrodere, da mye av det ikke er min historie å fortelle, jeg må bare leve med alt rundt det.

  Uansett, så har jeg savnet dere - men jeg har rett og slett manglet ork til å gjøre noe med det. Greia nå er at jeg trenger råd fra kloke damer, for nå skjer det ting jeg aldri har opplevd før.

  I dag er det seks dager siden jeg forventet mensen, vi har ikke hatt sex siden før _forrige_ mens, så gravid er jeg selvfølgelig ikke? Er jo ikke Jomfru Maria heller. Hadde en mikroskopisk brunlig blødning den dagen jeg forventet tanta, ingenting etterpå.

  Så fikk jeg et innfall i dag da, når jeg alikevel skulle på do for å tisse, og tok en eggløsningstest (for det har jeg liggende). Den ble knallpositiv. Så tenker jeg da, at det sikkert er kroppen som ikke fikk til eggløsning når den skulle, og prøver på nytt nå - men at det uansett kan være greit å utelukke graviditet. Så jeg gikk på apoteket, og kjøpte en 2pk CB (den vanlige, ikke test tidlig), og tisset på den så fort jeg kom hjem. Den ble positiv før jeg rakk å tørke meg etter dobesøket gitt. Gikk nok en tur på apoteket, og kjøpte en 2pk CB Digital med ukesindikator, og tisset på den så fort jeg kom hjem igjen, da kom det opp GRAVID 2-3 (minner om at det var tredje gangen jeg tisset på under 2 timer).

  Såeh... Da er jeg gravid da? Eller? Hvor langt er jeg i så fall på vei? Aldri vært med på å ha mensblødning når jeg har vært gravid. Kanskje det er en MA? Hjelp!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 18. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Skjønner fint lite.
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Brooke Elsker forumet MayDay2021

  Ja, da er du vel gravid da :hilarious::D
  Gratulerer så mye!
  Har ingen fornuftig forklaring på når/hvordan, men det må jo ha sneket seg en eggløsning inn der en plass uten at du merket det :joyful:
   
  • Morsom Morsom x 1
 20. Vanillaflower Gift med forumet Tilgangsansvarlig MayDay2021 Himmelbarn

  Man får i utgangspunktet ikke positiv test uten å være gravid, utenom noen få veldig sjeldne medisinske tilstander. Bestill deg en time for en tidlig ultralyd for å få bekreftet svangerskapet/legetime for blodprøve om du ennå er i tvil etter 3 positive tester :)
  Gjetter du er en plass mellom 6-8 uker på vei. (men vet jo ikke syklusen din så bli gjette) :)
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden