Barnløse prøvere over 30

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Shoegrl, 10 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Er litt usikker på antall PP´er her i gården, har vel forsøkt halvhjertet frem til nå i sommer, trodde ikke vi traff i juni, før jeg stod der med en positiv test i hånda. Men etter at vi mistet, så tok jeg min første EL-test nå i september. Skulle tro vi traff da, med CBD med dobbel hormonindikator, men den gang ei... Aner ikke hvordan vi ligger an i denne PP´n heller, får se om ei og ei halv uke...

  Håper uansett forholdene hos deg av div. årsaker, at det klaffer for dere snart. Usikker på hvor lang ventetid det er i det offentlige jeg, i verste fall kan dere jo ta en samtale med en privat klinikk også, bare for å sjekke ståa? De er jo selvfølgelig dyrere, men tid er jammen dyrebart det også. Vi tar kontakt med det offentlige skulle det ikke klaffe denne PP´n, så kan jo holde deg oppdatert mht. tidsestimat m.m. Og ditto da.

  Krysser fingrene for dere. <3
   
 2. MiniMe80 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Vi som prøver :)

  Takk i lige måde :)
  Har IKM i morgen så blir et spennende døgn nå, blenda test i dag, men ingenting er sikkert før TR kommer på uinvitert besøk :D
  Gjerne hold meg oppdatert hvis det mot formodning ikke skulle klaffe for dere denne pp. men håper for dere at det klaffet denne mnd :) Det blir vel eventuelt Tr.heim vi hører til ved hjelp, eller Bergen, men litt lengre å reise dit enn 4 timer til Tr.heim :)
   
 3. Mimiventerpåstorken Flørter med forumet

  Har ikke forsøkt femar, men gyn har ikke troen på at det vil hjelpe siden jeg fortsatt har ustabile sykluser og kort lutealfase når jeg får el på pergo. Vi begynner å bli veldig utålmodige, så jeg er veldig glad for at vi har mulighet til å få hjelp privat. :)

  Det er veldig spennende, men jeg er kun forsiktig optimist siden det var ivf og ikke inseminering vi som utgangspunkt ble anbefalt. Hvis det ikke går veien prøver vi på nytt på ivf etter en pausemnd fra hormoner :). Jeg prøver å vente til lørdag med å teste for har tatt HCG sprøyte først for å få i gang el og senere som lutealstøtte. Det er derfor fare for falsk positiv hvis jeg tester for tidlig. Skal holde dere oppdatert :). Masse lykke til til deg og denne pp'en. Håper dere får det til på egenhånd og slipper ivf. :)
   
 4. Frk.Fiskarkona Glad i forumet

  Jepp like ved sjøen her også :D
  Tusen takk for det, og ja finnes dessverre del av dem :(
  Sambo ble erklært HELT frisk på fredag faktisk, sluttet med cellegift i juli.
  Så det er nok ikke vitsen å teste spermier før det har gått 1år. Satser på der er noen rakkere som klarer å finne veien! :D
   
  • Liker Liker x 1
 5. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn


  Fått testet i dag, eller avventer du litt? :)
   
 6. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Godt å høre sambo har fått friskmelding! <3 Da er det bare å se fremover. :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. MiniMe80 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Vi som prøver :)

  Spottet i går, og øynet et håp om at det kunne være noe positivt, siden jeg aldri spotter en hel dag før TR. Men nei...kl 4 i natt våknet jeg med kramper og TR kom på uvelkoment besøk :yuck: Da er det påan igjen med ny pp. Håper det går bedre for deg :) spennende i neste uke :)
   
 8. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Neeeiiii... Så kjipt. Blærh! Men på neste PP, DA blir det sjø! ;) Dagen og formen din bra, ellers? Ser vi har jo sol ute begge to. Nydelig høstvær, men isende kaldt!

  Føles ut som evigheter til testdag... Måtte tiden fly innen den tid, men føler tiden går sakte nå som jeg er sykemeldt akkurat nå pga. betennelser i kroppen. Sikkert ikke en god forutsetning og grunnlag for å skulle bli gravid, men.

  Den som venter på noe godt! :)
   
 9. MiniMe80 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Vi som prøver :)

  Veldig kjipt. Satser på at det går neste pp. det må det bare ;) Formen er grei nok, bare frustrert :p
  Ja nydelig høstvær i dag. Skal ut på ukeshandling idag så må skrive handleliste, så holder jeg meg litt opptatt ihvertfall :)
  Ikke noe kjekt når man har plager som man tenker at kan påvirke om man blir gravid eller ei. Men håper det ikke har en innvirkning for deg nå :) Jeg har bl.a. ME og er ufør så har tenkt tanken på at kroppen av og til har nok med seg selv, om den ikke også skal bære på et lite liv. Men har vært så trøtt i det siste, og har ikke gjort noe spesielt for at jeg skal være det, så var egentlig sikker på at det var en stor mulighet for at jeg var gravid, men den gang ei.
  God bedring til deg og håper du blir bedre snart :)
  Det er sant som du sier, den som venter på noe godt... ;)
   
 10. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Det er så kjedelig å ha symptomer, når man ikke er gravid. Jeg hadde så sykt mange symptomer når jeg ble gravid, og trodde sist PP at jeg var det igjen. Mulig det var kjemisk, ettersom TR var bittelitt forsinket. Nå har jeg knapt noen symptomer, så tviler på at det var noe gullegg denne gangen, sikkert mer et råttent et. :p

  Så flinke dere er til å ukeshandle, det er best! Vi gjorde det før vi flyttet, men har ikke kommet helt tilbake inn i rutinen ennå.

  Nå kommer svigers snart og skal gå med litjtuppa vår, har en dårlig fot, som man skulle ha trodd var forstuet, for det er like smertefullt, uten at den er det. Glad jeg har så snille svigers, som stiller opp, heldig sånn, slipper da å ha dårlig samvittighet for å ikke la hunden få tur mens det er dagslys. For innen mannen har kommet hjem og får gått tur, så er det jo blitt mørkt! De flytter faktisk bare 5 minutters gange for oss om par måneder, så det blir bra å få besteforeldre i nærheten. Mine foreldre bor 20-25 minutters tid unna nå, mens før var det dem som bodde på gangavstand og omvendt. Hva med dere? Har dere familiene i nærheten?

  Nyt det fine været og kos deg på handling! :)
   
 11. Milla_1981 Blir kjent med forumet

  Er 35 år, og prøver også på nr 1. ;) Traff ikke den rette før i en alder av 31, og nå har vi veldig lyst til å utvide familien :) Begynte å prøve i januar i år, men har ikke fått klaff enda. Krysser fingrene for at den sitter snart. ;)
   
 12. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Godt vi er flere i samme båt, får inderlig håpe det klaffer for dere på denne PP´n! Hvordan ligger du an i syklusen? :)
   
 13. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Ønsker deg masse masse lykke til med prøvinga! Hvis dere mot formodning må prøve en god stund og vil gå til utredning anbefaler jeg at dere går til privat gynekolog for å slippe å vente mange mnd på timer og slikt. Selvfølgelig håper jeg at det klaffer denne PP for dere :) er bare 30 selv men holder på med ivf og fått meg en reality check etter å ha prøvd siden jeg var 26 :p
   
 14. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Takk Poppi og selv lykke til med IVF. Hører gjerne om prosessen din fremover. :)
   
 15. Andunge Glad i forumet

  Hei :) Jeg er 35 (han 40) og vi har prøvd siden mars 2015. Jeg har ingen barn men han har en 14 år gammel gutt. Vi har vært sammen snart tre år og vi giftet oss i sommer. Vi har det veldig fint sammen, men savnet etter en liten en er stort. Vi er uforklarlig infertile.

  Jeg skal prøve Pergotime neste uke, er veldig spent på det!!

  (Vi bor forøvrig også rett ved sjøen?? Kan det ha en sammenheng med fertilitetsproblemene våre, hohoho)
   
 16. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Hei Andunge! Med det nicket også, så er virkelig sjøen en gjenganger her. Velger å tro at den friske sjølufta og den fantastiske utsikten vil gjøre oss godt i svangerskapet når vi først får en spire i magen. ;)

  Gratulerer med overstått bryllup. Vi er gifte, men har ikke avholdt bryllupsfest ennå. Hadde booket lokale og alt til neste år, i år ble vi opptatte med nytt hus, men måtte avbestille da vi ble gravide. Nå er lokalet fullbooket neste år, så da må vi vente til 2018. Passer fint, så jeg rekker å få av meg alle babykiloene først. :p

  Har du vært til utredning hos gynekolog? Vet ikke hvor lenge dere har vært prøvere? Selv om mannen din har lyktes før, så går fertiliteten til menn også ned med årene, selv om de fleste mener menn er fertile til de dør i en alder av 100! ;) Har du fått påvist PCOS ettersom du skal begynne på pergo? Har hørt noen lykkes bedre med femar etter å ha forsøkt pergo en stund.

  Håper uansett at dere lykkes med neste PP, hold oss gjerne oppdaterte!
   
 17. Gledeståre Gift med forumet Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Hei :).

  Fikk ikke med meg alle innleggene, men så at dere har tenkt å teste fertiliteten deres og det syns jeg absolutt er lurt.

  Vi begynte prøvingen da jeg var 32-33 og dessverre så ventet vi for lenge ( syns jeg med tilbakeblikk ) med utredning. Vi ble henvist da jeg var 36 og ja, da viste det seg at vi hadde problemer. Fikk en nydelig skatt i mars i år, 38 år gammel og vi skal nå inn i søskenforsøk. Mest sannsynlig blir vi ikke gravide på egenhånd. Det finnes en mulighet, men sjansene er små.

  Vi krysser fingrene for at vi får en til, men vi er overlykkelige for å ha fått et barn i det hele tatt.

  Vi mistet en og jeg er forberedt på å miste pga at risikoen for det er større både mtp alder og prøverør ( risikoen for abort er noe forhøyet ved prøverør ). Skal man " vinne" i detta gamet, kan man bare komme seg opp av gjørma og fortsette. Ikke dvele for lenge ved det tapte.

  Når man får en vital graviditet, glemmer man det som ikke ble noe. I hvert fall med hjertet om ikke med hodet ;)

  Lykke til modne prøvere :happy:
   
 18. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn


  Så godt å høre dere lyktes til slutt! Det er jo en gang sånn at når man begynner som prøver, skulle man jo helst ha sittet der med babyen i fanget - i går! ;) Håper det klaffer for dere med søskenforsøket, snarlig! Ble deres førstefødte unnfanget på naturligvis, eller med IVF, for jeg oppfattet ikke helt det.

  Vil også i likhet med deg å anbefale de som ikke har fått utredning, få seg en henvisning til GU snarlig, ikke noe å vente på. Vi fikk senket skuldrene mer mannen og jeg i alle fall når vi fikk bekreftelse på om alt var i orden eller ikke. Heldigvis var det det, så vi prøver bare denne PP´n, før vi ber om IVF pga. vår alder. Regner med det tar tid å starte opp med hormoner, uttak, innsett osv, så jo tidligere, jo bedre!

  Lykke til dere også. :)
   
 19. Gledeståre Gift med forumet Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Tusen takk :happy:

  Ja, var til og med ICSI hos oss.

  2 forsøk måtte til. ( 4 innsett av befruktet egg ).

  Ja, det tar fort tid med prøverør også. Man må ha ventetid mellom innsett og så kommer det an på plass ( i det offentlige ).

  Tvi,tvi håper dere klarer det selv.
   
 20. Andunge Glad i forumet


  Takk for gratulasjoner <3

  Ja, jeg har vært til utredning, har tatt blodprøver, GU-undersøkelse med innvendig ultralyd og kikkehullsoperasjon, samt at mannen har tatt spermprøve. De kan ikke finne noe galt, ikke annet at den ene eggledern min er tett, men det hadde visst marginalt å si for fruktbarheten. Vi har prøvd i 1 år og 8mnd nå, begynner å bli utålmodig, hehe. Jeg har ikke PCOS. Jeg har regelmessig eggløsning men fikk mast meg til å prøve Pergotime før vi prøver inseminasjo/prøverør. Gynekologen ville egentlig ikke gi meg det, siden jeg ikke trengte det. Men jeg maste enda mer, tenker det ikke skade å booste sjangsene litt.

  Men.. damer, jeg lurer, kremt.... Ofte så føler jeg at alt spermen renner ut etter sex. Jeg kan ikke skjønne at noe blir igjen inni der? (sorry detaljer) :p Jeg pleier å ligge lenge etter vi har hatt sex, men likevel så føler jeg at alt renner ut mens jeg ligger. Kanskje jeg er utformet slik at det er nedoverbakke ut av meg når jeg ligger?!?!
   

Del denne siden