Tvillingtråd

En tråd i 'August 2014' startet av 3to5, 13 Feb 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Reinbue Forumet er livet

  Vi reiser på 1 ukes campingtur nå. Uke 34+2. Er i nærheten av Tønsberg, så der har jeg mulighet for å føde om noe skulle skje!

  Når det gjelder babynest fikk jeg det av ei venninne i babyshower, hun sydde en sånn til tvillinger :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1
 2. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  God ferie! Det går sikkert bra :)
   
 3. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Vi hadde kontroll på sykehuset i dag og alt er bra med begge to (og meg) :) De veier nesten det samme 2240g og 2200g (uke 34+0). Godt med gode nyheter! Ellers ligger de begge i seteleie og den ene morkaken ligger ugunstig til. Blir nok keisersnitt om det ikke skjer noe spesielt. Jaja, skulle gjerne unngått det, men det viktigste er at jentene kommer trygt ut
   
  • Liker Liker x 1
 4. 3to5 Prøver seg fram i forumet Augustmødrene 2014

  Hei.
  Vi var også på kontroll på Tirsdag. Jeg var da 33+5 og jenta var 1800 g og gutten var 2000g. De er ikke så store disse to, men de to siste ukene synes jeg det virkelig har blitt tyngre å gå gravid og vannet har for alvor inntatt kroppen:confused:
  Nattesøvn er en privilegium og det er også en natt uten kløe. Nå begynner heldigvis oppussingen å bli ferdig for jeg begynner å bli klar:)

  Hvordan går det med dere andre?
   
 5. Reinbue Forumet er livet

  Har heldigvis ikke fått sånne føtter som jeg fikk sist (pga vann) håper jeg slipper unna, for det er ikke deilig!


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 6. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Merker alt blir tyngre nå... Magen kan vel ikke bli noe større nå??? Sliten og ikke akkurat i topphumør... Føttene hovnet opp så pass mye at mannen fikk det med seg. Da ble det masse massasje og det var fint ;) Nå som det er kjøligere er ikke føttene så store heldigvis

  Vi har hatt noen deilige sommerdager og fått badet en del. Skjønt! Men veldig rart å svømme med to jenter som beveger seg masse inne i magen samtidig...

  Håper det går bra med dere!
   
  • Liker Liker x 1
 7. Prøvende82 Flørter med forumet

  Jeg er i dag 34+5 var på kontroll 34+3 og jentene var målt til 2400 og 2600:) store flotte jenter:)
  Blir sett i gang i uke 36 som bere er 9 dager til så her går det sakte men sikkert opp for meg at det nærmer seg .
  Fått vann i beina og magen er litt uggen (løs)
  Så skal Ikkje sjå boRT fra at de kjem før:):)
  Gleder meg masse!!!!
   
 8. Nimas Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Dere flinke tvillinggravide:) godt å se at dere blir tatt vare på både dere som venter og dere som allerede har fått babyene. En spennende tråd å følge med på. Håper guttene som kom i uke 33 har det fint og at du har fått snakke med noen om opplevelsen. Bra jobbet supermammaer :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1
 9. CS14 Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Jeg er såå enig med deg Nimas! :) syns det er mer enn tungt nok å bære på et barn... :eek: all respekt!


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 3
 10. Hei!
  Vi er fortsatt innlagt på neonatal.. Men det går veldig bra med guttene:) de har fått navn: Trym og Teodor:) Trym begynner å bli klar for å spise selv, litt spennende å se om han klarer å regulere litt selv nå fremover!! Teodor (tv.2), er fortsatt litt mindre og skjørere..så han får koffein-sitrat som hjelper han å huske å puste. Han får også en del mat gjennom sonde enda.
  Der er ganske tøft å være på neonatal "innestengt"..selv om personalet er fantastiske og vi får utrolig god hjelp! Man er i en situasjon som er veldig krevende og veldig unaturlig i forhold til hvordan det ville vært etter en vanlig fødsel til termin..
  Men jeg prøver å se fremover, og gleder meg voldsomt til å kunne trille hjem guttene mine<3
  Lykke til med innspurten til dere alle!!:)
  Det er faktisk helt utrolig herlig å holde to babyer som begge er dine!:)
   
  • Liker Liker x 4
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. 3to5 Prøver seg fram i forumet Augustmødrene 2014


  Da nærmer det seg virkelig for deg
  Kan jeg spørre hvorfor du blir satt igang såpass tidlig?

  Lykke til!
   
 12. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Så spennende! Ikke lenge igjen! Virkelig store jenter du bærer på :)

  Jeg skal på kontroll i morgen (36+0) og håper å få vite mer om når mine jenter senest skal komme til verden. Gleder meg sånn til å holde dem i armene ;)
   
 13. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Så godt å høre at det går fremover! Flott at dere får så god hjelp og støtte :) Det høres ut som en krevende start, men snart løper gutta rundt i full fart klar for nye eventyr. Kos deg med godguttene og du er heldig som kan holde dem og se hvor flotte de er!
   
  • Liker Liker x 1
 14. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Da har vi vært på kontroll (uke 36+0 i følge jm og uke 35+6 i følge sykehus...). Alt ser bra ut jentene trives og vokser i henhold til sine kurver. De er ca 2450g. Ctg ga bare gode svar. Beste nyhet var at morkaken ligger 2cm fra åpningen så jeg ble klarert for normal fødsel! Det blir da to setefødsler, men overlegen var overbevist om at det ville gå bra grunnet vekt på tidligere barn som var født normalt på en enkel og rask måte. Litt overraskende siden vi hadde forberedt oss på ks pga morkaken. Livmorhals ble målt til ca 5 cm. Dette var svært unormalt hos tvillinggravid i uke 36 sa overlegen. Siden ingenting tyder på snarlig fødsel, jentene og jeg har det bra, skal jeg først på kontroll om to uker (uke 38+0). Det ser jommen ut som det blir augustbarn :):)
   
  • Liker Liker x 4
 15. Nimas Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Kjempe bra tvillingmor2B, flott størrelse på jentene og fint at du får en normal fødsel (høres ut som du ønsket deg det?) ? 5 cm livmorhals er jo helt utrolig bra :)
   
 16. Tvillingmor2B Flørter med forumet

  Takk! Ja, jeg ønsket normal fødsel. De to forrige gikk såpass greit (med nr. 2 tok det 40 min fra 3 cm til jeg holdt henne i armene. Hun var 4 kg) så føltes det litt ergelig å måtte operere ut disse to når kroppen takler fødsler så bra. MEN jeg har ikke glemt hvor vondt og intens en styrtfødsel er...:eek:
   
 17. Prøvende82 Flørter med forumet

  Jeg blir igangsatt grunna eneggede tvillinger:)
  Og er så sliten no at det skal bli godt å få mobiliteten igjen:):)
   
  • Liker Liker x 2
 18. 3to5 Prøver seg fram i forumet Augustmødrene 2014


  Så bra at de passer på både babyene og deg. Det blir spennende tider for oss slle framover og det er veldig hyggelig å følge noen som er i samme situasjon som en selv.

  Her er det mye nedpress, kynnere og murringer om dagen. Jeg håper imidlertid de blir inne litt til. De er ikke estimert til mer enn 2,1 og 2,2, så de kan godt bli litt større før dem melder sin ankomst
   
  • Liker Liker x 1
 19. Idag fikk vi komme hjem det er så kjekt at jeg har ikke ord! Guttene koser seg i "reda" sine, og jeg kan gå ut på terassen å nyte fineværet og være ilag med storesøster❤️ Gir guttene noen av måltidene på flaske, så vet jeg at de får i seg fulle måltid de gangene i hvert fall:) åh for en lykke det er å få ha to små:D håper på litt søvn, så denne lykkefølelsen holder litt til;) hehe
   
  • Liker Liker x 3
 20. 3to5 Prøver seg fram i forumet Augustmødrene 2014

  Nå har jeg vært på kontroll. Er 36+4.
  Tvillingene hadde lite tilvekst og litt lite fostervann på tv2. Legen ville sette meg igang om ikke ctg var bra, men den var helt topp Jeg skal til ny kontroll på Fredag og de regnet med igangsettelse Søndag eller Mandag. Nå er det plutselig veldig spennende å være meg
  Flere som har vært til kontroll de siste dagene?
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden