Stavanger universitetssjukehus

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 23 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tigerlilje Forumet er livet Himmelbarn Oktoberlykke2020❤ Aprillykke 2017

  Babyen ble født på natta og mannen var med oss/sov på hotellet til neste morgen. Det er ganske dyrt, mener det var rundt 800 kr inkludert frokost, så da syntes vi det var bedre å spare pengene for resten av oppholdet. Visittidene er fra 06 om morgenen til 24 om natta så han fikk likevel være med oss hele dagen :)
   
  • Liker Liker x 1
 2. Lillevenn17 Elsker forumet Himmelbarn Oktoberlykke2020❤ Desemberlykke 2018

  Hei, vil bare svare på det du sa om stingene.
  Grunnen til at de ikke kan si antall, er at de ofte legger løpende suturer og avbrutte om en annen. De teller heller ikke. Det som et viktig for dem er at rifter og sår lukkes fint og at det "ser pent ut".
   
  • Liker Liker x 2
 3. marmi Glad i forumet Marsboerne2017

  Høres ut som du beskriver min fødsel og opplevelse :p
  Fødte også i slutten av mars, alt startet på fødeloftet, men ble avsluttet nede på fødeavdelingen. :) De var nok flinke til å informere oss også, men jeg fikk ikke med meg noe. Men sambo var godt informert :)
  Trivdes veldig på barsel hotellet, alle var veldig greie der. Bortsett fra ei jordmor som stressa meg veldig med amming, men hun var bare innom en gang. :)
  Litt merkelig at forskjellige jordmødre sier forskjellige ting om amming, men.. :p
   
  • Liker Liker x 1
 4. Frumommy Forelsket i forumet Snøfnuggene 2018

  Noen som har vært i nyere tid eller vil sende en oppdatering før årsskiftet? Var dere på omvisning før fødselen og var dette å anbefale? [emoji5]
   
 5. Håpfullen Blir kjent med forumet

  Hei,
  Jeg har ikke født på SUS, men har jobbet litt på fødeavdelingen i sommer, så hvis det er lokaler du lurer på kan jeg alle krinkler og kroker [emoji85]
   
 6. Frumommy Forelsket i forumet Snøfnuggene 2018

  Fortell gjerne det du vet om lokalene eventuelt annet nyttig informasjon om sykehuset. Jeg har aldri vært på fødeavdelingen [emoji1]
   
 7. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Jeg fødte der i april . Sitter igjen med både gode og vonde erfaringer. Men ingen fødsler er like.
   
 8. Håpfullen Blir kjent med forumet

  Skal du føde uten epidural får du rom på fødeloftet, med utsikt over hele stvg + stor sjangse for dobbelseng og badekar.

  Nede i fødeavd. Er det noen rom med badekar og noen uten, også 3 stk av rommene har ikke vindu, hvis det er viktig for deg. ( hadde selv syntes det var viktig).

  Ellers så får du kaffe,te, juice og melk.
  Du får også mat( brødskive med pålegg ; ost, brunost, syltetøy, skinke osv.) anbefaler å ta med litt snacks selv [emoji85]

  Det er også veldig hyggelig personell, når det gjelder jordmor er det jo veldig viktig å få noen du selv syntes er behagelige[emoji16]

  To av rommene nede på føden har også toalett på rom, så det er jo kanskje lov å gi beskjed om ønsket når du kommer inn om det ikke er travelt [emoji56]
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
  • Nyttig Nyttig x 1
 9. Tigerlilje Forumet er livet Himmelbarn Oktoberlykke2020❤ Aprillykke 2017

  Vi gikk ikke på omvisning der vi måtte betale, men når vi var på innskriving i uke 36 tilbydde en jordmor seg å vise oss rundt. Det var veldig greit å vite hvor vi skal gå og slikt :) Om du ikke vil betale for svangerskapskurs kan jeg anbefale deg å spørre på innskrivingen!
   
  • Liker Liker x 1
 10. ♡ Daydream ♡ Forumet er livet Assistert-jentene

  Hvis jeg er så heldig at jeg blir gravid, så skal jeg føde på SUS.
  Hvilket smertelindringer benytter de seg av nå?
  Vil da holde ut så lenge jeg kan uten epidural, men tenkte mer på akupunktur, om det er lov å føde i badekar eller om man kun kan kose seg der før fødselen og kanskje lystgass?
  Jeg er ikke så keen på å ligge på rygg i sengen. Er de åpne for at den fødende kan sitte på huk? Eventuelt sitte på huk på selve sengen? Jeg vil gjerne utnytte tyngdekraften til hva den er verdt sammen med å presse barnet ut.
   
 11. ♡ Daydream ♡ Forumet er livet Assistert-jentene

  Det er lite aktivitet på "Fødested" forumet, så jeg forsøker å spørre her også.

  Når jeg endelig blir gravid, så skal jeg føde på SUS.
  Hvilket smertelindringer benytter de seg av nå?
  Vil da holde ut så lenge jeg kan uten epidural, men tenkte mer på akupunktur, om det er lov å føde i badekar eller om man kun kan kose seg der før fødselen og kanskje lystgass?
  Jeg er ikke så keen på å ligge på rygg i sengen. Er de åpne for at den fødende kan sitte på huk? Eventuelt sitte på huk på selve sengen eller i badekar? Jeg vil gjerne utnytte tyngdekraften til hva den er verdt sammen med å presse barnet ut. :)

  Moderator-edit:
  Tråden er slått sammen med riktig fødestedstråd, etter at trådstarter hadde mottatt en del svar i egen tråd.
   
  • Liker Liker x 2
  Last edited by a moderator: 12 Sep 2017
 12. >Spyro< Jeg er bare meg jeg

  Min søster lå i badekar frem til pressriene begynte. Da var det i seng. :)

  Jeg har fått både epidural, lystgass og akupunktur. Selv foretrakk jeg å ligge på rygg den standard metoden. Men vet om de som har sittet på huk og de som har sittet på en stor gummiball for å prøve få fortgang også. Jeg har selv føda på den vanlige avd fordi jeg ville ha epidural.

  Men er jo det fødeloftet også (eller er det ikke mer?) Og de er jo mer for naturlig og slikt :)

  Er ei stund siden jeg føda der nå altså. Så skal jammen ikke garantere noe lengre. Snart 7 år siden siste nå ser du :) Men god erfaring med SUS har jeg :)
   
 13. ♡ Daydream ♡ Forumet er livet Assistert-jentene

  Tusen takk for svar :D
   
 14. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Eg har fødd 3 ganger på sus i 1 etasjen .
  Eg er litt sånn som deg skall helst drøye epidural lengst møjligt och jammen har eg fødd utan epidural alla 3 ganger :) .
  Du kan sitta på huk i sengen og føde det gjorde eg me nr 2 och 3 brukte tyngdekraften :) lystgass har de på 1 ettasjen som du kan kosa deg med :p la mannen få prøva litt. de gjorde min :p
   
  • Liker Liker x 1
 15. ♡ Daydream ♡ Forumet er livet Assistert-jentene

  Haha, hadde vært utrolig morsomt å sett mannen min på lystgass ja :D
   
  • Liker Liker x 1
 16. Leva1 Flørter med forumet

  Fødte på sus for ca 2 år siden. Kun gode minner, ble først lagt på fødeloftet, men ble flyttet ned til 1. etasje da vannet gikk og var misfarget. Fikk/brukte kun lystgass, men fikk tilbud om både badekar og akupunktur. Gleder meg til neste gang!
   
  • Liker Liker x 1
 17. ♡ Daydream ♡ Forumet er livet Assistert-jentene

  Er de flinke med ammehjelp på sus? :)
   
 18. frk•sillymilly Forumet er livet Sensommerbarna 2019 ♡Junigull 2016♡

  Kommer an på hvem du treffer. Jeg traff noen veldig flinke og noen ikke så flinke. Men kompetansen er der hos noen :)
   
  • Liker Liker x 1
 19. Vestagder Flørter med forumet

  Noen som har gått på fødselsforberedende kurs i Stavanger? Anbefaler dere det? Hvor bestilte dere gjennom (Mammastork, jordmorforeningen eller andre)?
   
 20. Newbee Gift med forumet Junibarna 2015 Mailykke 2018

  Jeg og sambo var på fødselsforberedende kurs via mammastork for litt over to år siden. Kan anbefales [emoji4] Veldig kjekt med omvisning på fødeloftet og fødeavdelingen. Og greit å få litt info om hva man kunne forvente seg. Spesielt pappaen hadde god nytte av det, da han ikke hadde hverken lest eller hørt så mye om fødsel på forhånd.
  Damene i mammastork er veldig trivelige. Gikk også på gravidsvømming hos dem.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden