Sprett-opp-baby

En tråd i 'Juli 2017' startet av Julilykke-17, 26 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Takk! Det løser seg vel, men en mirakelkur hadde vært fint!:hilarious:
   
 2. Tina78 Forelsket i forumet

  Ærlig talt. Når jeg sier at mange mødre opplever at dette tærer på kroppen og skriver at det finnes løsninger som ikke innbærer tunge løft og andre tips, så svarer du sånn? Hyggelig dame du...
   
 3. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Aldri stroppa fast noen og etterlatt dem jeg ;)
   
 4. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Synes leggerutinene dine høres fine ut slik du forklarer i et annet innlegg over her, og at du går inn igjen når hun gråter. Problemet er jo bare at det tar så lang tid og det er dumt fordi babyen trenger å sove. Vet ikke om du leste innlegget mitt lengre opp her. Siden sele hjelper i vogna, ville jeg prøvd det i senga også. Hvis det gjør at hun sovner på 30 sekunder istedenfor flere timer. Søvn er viktig :)
   
 5. SoriaMoira Elsker forumet

  Semantikk...
   
 6. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Så det andre innlegget ditt også:)
  Jeg er i utgangspunktet veldig i mot seler, men i vogna ble de brått nødvendige når hun fant ut at hun kan sette seg opp der også, og nesten faller ut. Vi har kunn slitt med dette i ei ukes tid, så jeg gir det litt mer tid før jeg evt prøver seler tror jeg.
   
 7. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Hva mener du med det?
   
 8. Utålmodigemeg Gift med forumet Oktoberfruene 2018 Julibaluba 2017

  Jeg kjenner jeg blir ganske oppgitt over noen kommentarer her inne. Vi som har opplevd lite søvn, gråting og frustrasjon har LOV å kapitulere og la ting gå som det går en stund, vi har lov å ytre og vise frustrasjon. Barn blir liggende å gråte, til og med gråter seg i søvn, (a v o g t i l) en stund når mor må hente nye krefter for neste runde, sånn er det, det er helt normalt, barn tar IKKE skade av dette! Om en mener dette er så galt at en nesten ikke burde hatt barn, ja da har man ikke opplevd å være så nedkjørt som noen av oss har.
  Jeg leste en artikkel hvor det ble skrevet at ved sånne faser b ø r mor trekke seg ut for å puste før neste runde, da det kan være mer skadelig at barnet opplever mor sint og lei. Dessuten vil barna våre stort sett oppleve kjærlighet og omsorg, og ikke ta skade av slike korte perioder.
   
  • Liker Liker x 2
  • Vinner Vinner x 2
 9. SoriaMoira Elsker forumet

  Ordkløyveri. Alle klarer å lese postene.
   
 10. SoriaMoira Elsker forumet

  Nei, det har vi faktisk ikke, for det er å forsømme barna våre. Da må vi be om hjelp. Alle har vært så nedkjørt i babytiden, men å "la det gå som det går" er faktisk skadelig, både på kort- og langsikt. Det er absolutt ikke normalt. Det er ikke skadelig at mor er sint eller lei, det er skadelig om mor rister barnet, eller på andre måter er fysisk. DA er det selvfølgelig bedre med de skadene som påføres av emosjonelt traume, men kun da. Du vet ikke hva du snakker om her.
   
  • Enig Enig x 1
  • Morsom Morsom x 1
 11. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Åh kjenner jeg faktisk blir irritert her. Det er IKKE skadelig at er barn gråter noen ganger. Tror du det er bedre at et barn gråter konstant hele dagen fordi det er totalt utslitt? Eller at det gråtes litt på kvelden?
  Du har jo absolutt null peiling på hvordan hjernen fungerer om du mener barn får traumer av å gråte. Vis meg EN forskning som sier at barna får traumer. Og da mener jeg ikke en artikkel fra VG
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 12. Utålmodigemeg Gift med forumet Oktoberfruene 2018 Julibaluba 2017

  Jeg tror du er et nettroll, velger derfor å ikke kommentere deg videre :hilarious:
   
  • Liker Liker x 4
 13. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Kan umulig være tilfeldig at dette trollets profil ble laget samme dag som det forrige trollet var sist pålogget? [emoji23]
   
  • Liker Liker x 4
 14. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Neinei, hva mener du med å kommentere sånn som du gjør?
  Alle klarer å lese ja, men ikke alle klarer å forstå. Når en mamma skriver at hun gir opp, så kam det bety at hun fortsatt er på rommet, men har akseptert gråten til barnet som den del av leggerutinen. Du velger selv å lese ting som ikke står skrevet.
  Og semantikk handler om «læren av språkets innhold». Så betydningen av det som skrives, skal alltid tolkes i beste mening. Her inne på denne tråden, så er det tolket at mor forlater barnet når det gråter, det er det aldri skrevet.
   
  • Enig Enig x 2
 15. SoriaMoira Elsker forumet

  http://evolutionaryparenting.com/it...ses-in-cortisol-matter-to-infant-development/
  Her er det supersimpelt forklart, noe jeg anser for å være en fordel/nødvendighet i denne tråden.
  Kildene (17 stk) ligger i bunnen av artikkelen, under oppsummeringen.
   
 16. SoriaMoira Elsker forumet

  http://evolutionaryparenting.com/it...ses-in-cortisol-matter-to-infant-development/
   
 17. SoriaMoira Elsker forumet

  Så fordi jeg har rett, og du tar feil, så er jeg et nettroll? Jaja, det var jo også en måte å se det på. Sikkert en behagelig tilværelse du har. :)
   
  • Morsom Morsom x 1
 18. SoriaMoira Elsker forumet

  Står du i ledtog med forrige forumdeltaker som ble motbevist? Dette er grunnen til at jeg var borte fra forumet etter eldstejenta ble født. Folk tåler jo ikke å bli utfordret, eller motbevist. Ikke rart forum som dette får et rykte på seg for å være en gjeng med hysteriske mødre som er mer ekskluderende enn de er inkluderende. Synes dere helt alvorlig det er greit å bidra til et samfunn, om enn på et mikronivå som dette, hvor man ekskluderes fordi man bryr seg? Eller fordi man støtter seg på forskning fremfor synsing? Dette handler om mer enn hvem som velger å krangle og slenge dritt for krangelens skyld (nettroll), dere ser det, sant?

  I denne tråden er det vel strengt tatt et par stykker som er i grenseland for hva som kan anses som trolling, men jeg er visselig ikke en av dem. Her må enkelte gå litt i seg selv, og tenke over hvorfor det er viktigere å krangle enn å faktisk lese seg frem til hvilke følger dette får for barnet det er snakk om her. For det er faktisk snakk om et ordentlig menneske, som skal leve med følgene resten av livet. Når dere logger av her, fornøyde med å ha fått krangle litt på nettet, sitter barnet igjen som den tapende part.
   
  • Liker Liker x 1
  • Morsom Morsom x 1
 19. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Kan ikke sammenlignes med at barn gråter noen minutter her og der. Extinction metoden er når foreldrene lar barna gråte i timesvis til de til slutt slutter. Om du sammenligner det med at noen barn gråter noen minutter her og der, da er du virkelig mindre oppegående enn jeg trodde.
   
  • Liker Liker x 1
 20. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Nei, det er personer som deg som gjør at forum som dette blir utrivelig.
  Vi har ikke en eneste sur tone med hverandre på skjult forum, fordi vi skriver på en respektfull måte.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden