* Skravletråd for langtidsprøverne *

En tråd i 'Vi som har prøvd lenge (over 1 år)' startet av Lykkeliten_86, 8 Aug 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. RainbowDash Forumet er livet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg går mye med tanker om at vi aldri kommer til å lykkes uten IVF hjelp.
  Siden vi ikke får hjelp offentlig, må vi gå privat. Og det må vi spare oss frem til innen 1år, for når jeg blir 40 år tenker jeg at vi gir opp.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Thunderbird Forelsket i forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Det går ann å høre med banken om et lite forbrukslån, for å få fortgang.
   
 3. Fiiol Glad i forumet Assistert-jentene

  Dette har du sikkert tenkt på, og jeg skal ikke rippe opp i det/forvente et svar dersom løpet for offentlig behandling er helt kjørt. Men, går det an å ta kontakt med andre sykehus? Det er jo fritt sykehusvalg. Eller be sykehuset om ny vurdering, og håpe dere kommer i kontakt med en annen lege? Eller argumentere om ny vurdering, med bakgrunn i den brutale behandlingen dere fikk? Synes uansett det er så rart dere fikk avslag. Du kan jo bli gravid, det er det jo bevis på.
   
 4. RainbowDash Forumet er livet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Tror vi har vurdert det meste, ang det med fritt sykehusvalg så er at.olavs det eneste sykehuset som tar imot ivf pasienter over 38år. Så det får vi ikke, vonde sannheten når en bikker 38år. :(

  Det økonomiske med å ta forbrukslån er ikke noe for meg, jeg var gift med "forbrukslån kongen" (mine ord). Da jeg gikk i fra han, bestemte jeg meg for at sånt skal jeg ikke rote borti igjen. Han laget kaos i alt med økonomi, jeg brukte de første årene alene i å rydde opp i økonomien min også. Så den sitter veldig langt inne. Får begynne å tippe lotto og håpe det finnes rettferdighet ;)

  Tusen takk dere for omtanken:Heartbigred
   
 5. Thunderbird Forelsket i forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Det skjønner jeg.
  Vi betalte alle medisinene direkte, men gikk for 3 forsøk og måtte da ut med 66000 i en smell 10 dager før vi begge fikk lønn, så da ringte vi banken og ba om litt drahjelp, rett og slett fordi jeg ikke blir yngre og jeg har en kronisk sykdom som sakte men sikkert blir verre. Skal vi ha barn så har vi ikke luksusen med å vente lengre.

  Satt opp betalingsplan med en gang, og har mulighet til å betale ned større avdrag når som helst. Bedre å ta det i banken enn på kredittkortene (som vi kun bruker i nødstilfeller eller i utlandet) eller gjennom en av de "bankene" i alle reklamene.
   
 6. Thunderbird Forelsket i forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Vi sparte forøvrig opp en fin sum på kort tid via appen Dreams, den er fullstendig genial!
  Gjorde sparingen lett som en drøm
   
 7. Spøkelse Gift med forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Hiver meg på i skravletråden her :) Nå er vi i 15. måned med prøving (PP14) og jeg anser oss som begynnende langtidsprøvere.

  Kan jeg spør hvorfor dere fikk avslag @RainbowDash ?
   
 8. RainbowDash Forumet er livet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Velkommen til denne eksklusive siden ;):knegg:

  Vel vi fikk først godkjenning og medisinopplæring, men i etterkant ringte gynekologen og sa overlegen trakk tilbake godkjenningen.
  Hun skyldte på at vi hadde barn på hver vår kant fra før, min alder (38 da)min tynne livmorslimhinne og synkende AMH (eggreserver). Men alt dette var informasjon de hadde før timen og før godkjenningen, men her var det overlegen som satte seg på bakbeina. Gynekologen hadde til og med rådført seg med flere før godkjenningen. Alle (fastlege, gynekologer og Medicus) var sjokkert over dette, måten det ble gjort på.

  De skulle ha gitt avslag fra starten av, så vår sjanse for fellesbarnet er veldig dårlig på grunn av dette.
   
 9. Spøkelse Gift med forumet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Haha takk for varm velkomst :hilarious:

  Åja stemmer, husker å ha lest det i dagboka di eller en annen plass. For en utrolig kjip avgjørelse! Særlig når de først ga dere grønt lys. Da burde de heller bare latt set gå tenker jeg. :confused:
   
  • Enig Enig x 1
 10. Maren90 Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  Hei hei, kommer visst slengende inn her jeg også
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden