Oss testetøser imellom

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Viprøver79, 8 Sep 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. milli28 Andre møte med forumet


  Hehe kan være øyet mitt ser noe uansett haha, jeg har sett så mye på tester her inne og tester jeg har tatt selv så har vel strek øyner :facepalm::facepalm::woot:
   
  • Morsom Morsom x 1
 2. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  Ååå som jeg håper for deg! :smiley-angelic001Jeg syntes rfsu sine strimler er bra, jeg har ikke fått skyggestreker på dem og har brukt opp 2 pakker :D jeg tok tidligtest og rfsu samme dag og jeg følte jeg fikk lik strek på begge. Den på tidligtesten var ubersvak (Så ut som skygge) morgenen samme dag og på kvelden fikk jeg ganske positiv vanligtest. Krysser fingrene!
   
  • Informativ Informativ x 1
 3. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  Har tatt både tidlig og vanlig jeg også og fikk lik strek føler jeg. Så jeg mistenker at når man først produserer hcg så er det ofte nok til å vise på 25mlU. Gratulerer! :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  Jeg skimter strek på den vanlige også :) Vitusapotek sine tidligtester gir ofte skygger, men er den rosa er det ikke skygge :D
   
 5. Mammsn Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Har brukt apoteket sin flere ganger, både når jet har vært gravid og ikke vært gravid å det har aldri vært noe tull :)
  Jeg ser ingenting på den vanlige, så får vente å se i morgen tidlig om tidligtesten fortsatt er positiv :)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 6. brevdua Flørter med forumet


  Takk! :) Er småfurten for å ha brukt over 170kr på CB:happy090
   
 7. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  Den ser jeg :smiley-ashamed004
   
 8. Gilmoregirl Flørter med forumet

  Hei, testetøser!

  Lite spm. Når dere snakker om murring og stikkinger, hvor stikker det da? :smiley-ashamed004 Jeg er bare 6-7 dpo, men har rett og slett vondt helt nederst i magen, samtidig som det kiler litt! Samme stikkefølelse som el, men mer... rund? Gir det mening haha? Men det er liksom heeelt nederst, bak skambeinet omtrent, det er vel for langt nede til å ha noe med livmoren å gjøre?

  Har vært gravid to ganger før men da prøvde vi ikke så jeg var ikke like var symptomene haha!

  Edit: kan legge til at det stråler litt nedover lårene også. Er sååå redd for at det er noe galt?! Eller urinveisinfeksjon eller noe
   
  Last edited: 26 Nov 2020
 9. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  For meg er det ganske likt mensen og eggløsningssmerter, men man kan sikkert oppleve disse smertene forskjellig :) Har du tatt en test?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. MeMamma Flørter med forumet

  Hei! Vi har jo hatt mange kjemiske i år, og er selvsagt ganske nervøse denne pp med første bruk av progesteronstøtte. Har hatt økende strek i flere dager nå, men av gammel vane leter jeg etter nye symptomer på kjemisk.

  Dere som har fått positiv test. Hvor sterk strek fikk dere etterhvert? Får dere opp tydelig strek, før testen har tørket en stund? Har fortsatt tydelig strek når testen tørker noen min, men jeg venter liksom på den umiddelbare knallsterke streken, som er lik kontrollstteken. Får dere andre den eller?

  samling av økning på øverste. Nederste fra i dag tidlig. Streken er der, men vil så gjerne at den skal bli knall sterk. Kan det hende at den ikke blir sterkere?

  3BC6852E-7DA0-460B-A919-B6F2F42963F3.jpeg BF1D01BD-2A60-49F3-BFBB-1B801B193781.jpeg
   
 11. Samsara Elsker forumet Tilgangsansvarlig Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Augustbarna 2021 Juligull2021

  Hvor langt er du på vei? Jeg hadde relativt svake streker, selv noen dager etter ikm og jeg hadde fått 2-3 uker på digital. Testet igjen i går (5+0) og først da var teststreken nærmere kontrollstreken i styrke! Høres tøft ut med så mange kjemiske :( håper denne spiren holder seg fast og at vi kanskje sees i august-gruppa da! ❤️
   
 12. MeMamma Flørter med forumet

  Takk for svar❤️
  IKM i morgen, så er ikke så langt avsted enda. Håper og tror at det skal gå denne gangen, men hører jo at en del mister på den første pp med progesteron, så er forberedt på det. Det blir man jo på en måte uansett etter mange kjemiske. Men tar det som et godt tegn at det stiger og ikke stagnerer. :) Jeg krysser fingrene for at august blir termingruppa vår ;-) Har allerede en augustgutt, så er nok praktisk å ha to i samme mnd ;-)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
 13. Meg88 Flørter med forumet

  Har blitt helt hekta på å teste nå som jeg syns jeg ser en skygge, bare håper det ikke er kun en skygge. Ser dere streken? Når tror dere en vanlig clearblue vil slå ut hvis jeg er gravid? Er 10dpo idag og fikk en sånn her skygge igår, idag tidlig og nå 4 timer siden sist. :nailbiting:
   

  Vedlagte filer:

  • Optimistisk Optimistisk x 3
  • Liker Liker x 1
  • Vinner Vinner x 1
 14. Hello Elsker forumet JuniJubel2021

   
 15. Hello Elsker forumet JuniJubel2021

  CB digital slo ut på meg med en strek som ligner din. Streken var såpass svak (8DPO) at det var vanskelig å se om den var rosa eller grå, men rosa ble den :)
   
 16. Meg88 Flørter med forumet

  Får vel kjøpe en CB hvis det er en antydning til strek imorgen også :p hatt skygge på strekene i 3 dager nå, men syns den er noe sterkere idag altså.
   
 17. Lindanni Forelsket i forumet

  Noen med erfaring med Metode sin test? (Apotek1)
  Føler meg meget gravid, men dårlig med streker på den jeg tok i dag. Ikm i dag.
  Hadde svaaaake streker på babydan for 3 dager siden..
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 18. Starflower Glad i forumet Himmelbarn

  Hvis du søker på forumet etter hcg økning så fant jeg en tråd der ei posta normal stigning og la ved bilde av tester. Der viste det ganske svak stigning på testene og at dette var helt normalt :)
   
 19. rosamentos Forelsket i forumet

  Sniker meg inn her:angelic:

  Er en smule redd for at det er lite stigning fra 14-16.. Noen som har noen tanker?:Heartred
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 20. Milla_mor Elsker forumet JuniJubel2021 Julegavene 2019

  Syns det ser ut som en fin stigning på testene dine :D
   

Del denne siden