Nesting - redebygging pågår - September 2014! :)

En tråd i 'September 2014' startet av Bridget, 8 Mai 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Venterguttiseptember14 Flørter med forumet


  Er jo egebtlig ikke så vanskelig og lage det nei :p men liler veldig godt grått. Og har sitt ett babynest som var grått med stjerner eller prikker og tebkte at det passte bra til både gutt og jente. I tillegg har vi grå vogn, hvis den skal brukes i vognen da :p og hvit seng så passer bra oppi der også. Ikke at jeg bryr meg noe særlig om at alt skaø passe :p hørtes kanskje slik ut. Men kunne godt lagt en av ole brumm stoff, det er jo også kjønnsnøytralt :) det er så mye du kan velge mellom at det nesten blir vanskelig og velge :p


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1
 2. Bridget Forelsket i forumet Juli13-jentene

  Nestene kan jo også "vrenges" slik at ytterkanten blir innerst :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. 2barnsmammæ Flørter med forumet

  Her har vi det meste fra storebror. Har kjøpt bilstolpose, sengekant, treningsmatte og strikket litt klær ;-) må ha litt jenteklær, ny bilstol, madrass, trappegrind, og sikkert mye mere jeg ikke kommer på i farten...

  Sent from my GT-I9100 using BV Forum mobile app
   
  • Liker Liker x 1
 4. Bridget Forelsket i forumet Juli13-jentene

  Minstemor kommer til å arve dette etter storesøster - jepp, vi liker rooosa ;)

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. meg&lille Elsker forumet Septembermødre <3

  Så søte ting:)
   
 6. Solfrua Elsker forumet Septembermødre <3

  Jeg har sydd babynest med brunt som hovefarge. Et mørkt bak og et lysere med ugler inni. Fant på noe lurt underveis: I stedet for å streve med å stappe inn fyll i den pølsa rundt etter at madrassen er sydd fast, så festet vi madrassen med to knappenåler på midten, og så la vi sammenrullet vatt rundt. Og SÅ satt vi nåler rundt skillet og sydde der. tror det sparte oss for mye frustrasjon :) (og husket å ta ut de to første knappenålene som var inni stoffet)
   
  • Liker Liker x 2
 7. Bridget Forelsket i forumet Juli13-jentene

  Vi må ha lekegrind nå, noen som har erfaringer ang. størrelser? Ser det stort sett er 80*80 og 100*100. Tenker at den lille passer fint i den ikke alt for store stua vår, samtidig bør det være plass til ei på nesten året også..
   
 8. Verpehøna Gift med forumet Septembermødre <3

  Hvor har dere kjøpt sånn himmelseng ting til barnesengene?
   
 9. meg&lille Elsker forumet Septembermødre <3

  Har ikke kjøpt enda, men det blir nok på Barnas Hus:)
   
 10. Bridget Forelsket i forumet Juli13-jentene

  Barnas hus :) Eller.. Jeg kjøpte på barebarn, men det sto barnas hus på pakken! :)

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 11. Earthling Glad i forumet Septembergull'17 Septembermødre <3

  Jeg har kjøpt en del sengetøy på tilbud på Kid, etter tips fra en annen på forumet. Kjekt å få med seg! Og idag kom vogna i hus, endte til slutt opp med en Bugaboo Cameleon Virker veldig lett og grei å trille. Har vasket alt av trekk og sånn i dag så da er det bare å sette den klar på loftet frem til mini melder sin ankomst. Fremdeles god tid igjen, men deilig å ha det på plass :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Kakedeig Glad i forumet Septembermødre <3

  Akkurat dette med at det "er deilig å ha det på plass" virker det som om han ikke skjønner.
  Han himler med øynenen år jeg finner ting på tilbud og kan spare flere hundrelapper eller tusenlapper, for vi trenger det jo ikke enda, og vi skal jo få engangsstønad til å dekke mye, og vi kommer til å få mye av hans familie.

  Men, skal vi løpe rundt som gale og bruke mange flere tusen enn vi trenger på slutten da? Er det ikke bedre å kjøpe litt og litt nå, så sparer vi mye og slipper å bruke hele engangsstønaden som kan komme godt med utover høsten/første året?

  Argh.. Mannfolk!
   
 13. Ellibelly84 Forelsket i forumet Septembermødre <3

  Vi har kjøpt 80x80. Naboene har den også, og syns den var skkurat passe. Skal jo ikke være det kjempemye heller da. Men som dagseng i begynnelsen og greit å kunne bruke senere hvis man skal på do eller lage mat feks


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 14. Lyh Glad i forumet Septembermødre <3 Novemberbarna 19

  Kor kjøpte du din? Eg har berre funnet på jollyroom. :)

  Sent from my GT-I9305 using BV Forum mobile app
   
 15. Ellibelly84 Forelsket i forumet Septembermødre <3

  På mimmis.no :) men babyshop (og barnas hus tror jeg) har de i butikken hvis du vil se på den først :) koster forresten det samme på mimmis sim på babyshop men hadde en rabattkode.


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1
 16. Lilla Gumman Forumet er livet Septemberlykke 2016 Septembermødre <3

  Hehehe....

  Tror min også syntes jeg planla veldig fram i tid her en stund... Bla.a. da jeg sikla på ny vogn selv om jeg har igjen den etter storebror (blir så vi bruker den likevel da, men moro å drømme ;) og da jeg begynte å se på bilstoler (guddattera vår blir 1 år 2 mnd før lille blir født, så vi får helt sikkert overta den - kjøpt ny til henne - og da mente han det var totalt unødvendig å bruke masse tid på å se på bilstoler! :p ) Han har jo et poeng!! Men jeg har jo det meste igjen siden storebroren var liten, så har bare kjøpt seng (brukt) og stelleveske foreløpig da... Madrass til senga og ny babycall tenkte jeg han skulle få betale, så de venter jeg litt med..... :D
   
 17. Lillelo Flørter med forumet Septembermødre <3

  Er litt i samme situasjon. Jeg prøver å følge med når det er salg og tilbud, for det er jo enormt å spare om man bare passer på. I tillegg synes jeg det er godt å ha ting i hus, jeg vet ikke hvordan formen min er om to måneder, men jeg vet at den er fin nå, så da er det helt greit å løpe rundt i butikker :p Samboer kan ikke forstå at er nødvendig å ordne alt nå, for vi har jo enda god tid... Men nå ser det ut til at han har forstått at dette bare er noe jeg må gjøre. Og jeg gjør vel ærlig talt litt som jeg vil uansett;)
   
 18. Babybambi91 Forelsket i forumet Septembermødre <3


  Sånn er det her også..
  Jeg har ikke tenkt å ha han med meg på mer babyshopping heller, han skal kun ha oppgaven med og montere og sette på plass fra nå av :p
   
 19. Kakedeig Glad i forumet Septembermødre <3

  Jeg også, men problemet er at jeg har ikke råd til å kjøpe alt sammen alene :p Og jeg synes han skal få betale litt også altså.. Bare ikke så lett når han bare "jammen vi trenger ikke det enda"... Blæh :p
   
 20. Ellibelly84 Forelsket i forumet Septembermødre <3

  Jeg syns det er veldig greit å kunne bruke god tid å få med seg tilbud, salg og få lest tester og hørt hva andre sier osv.
  Vi har helt felles økonomi så jeg kjøper bare det vi trenger når jeg vil. Men er mest jeg som har hatt tid til å finne ut at hva vi skal kjøpe siden jeg har vært sykemeldt i 3 mnd :) men då er det jeg som bryr meg mest om hvordan ting ser ut da, he he.

  Eneste han sa nei til var en hvit emmaljunga :p det var for feminint mente han. Så da ble det en svart og hvit (fargen London) isteden.
  Men nå har vi klær, stellematte, badebalje, lekegrind, ergobaby 360 bæresele, sengekant, sengetøy, dyner, phil &teds smart reisetrille, maxi cosi bilstol, babynest, baby Bjørn vippestol , madrass og overmadrass og bestilt emmaljunga mondial delux. Av store ting mangler vi seng, risa rosa vognpose, garderobeskap, lenestol, stellebord og interiør til barnerommet.


  Sent from my iPhone using BV Forum
   

Del denne siden