Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Det må vel være greit, fisken er jo varmebehandla så men tenker nyåpna boks som med annet sånt pålegg, står det ei stund begynner bakteriene å kommeNoen som vet hvordan det er med (jule)ansjos og ulike typer julesild? Det er mine favoritter i julen, og kjekt å ha noe å glede seg til når/om kvalmen slipper taket
Den er vel ikke varmebehandlet er den det? Mener at den mamma lager er laget på sild har ligget i salt, men ikke varmebahndlet. Regner med det samme gjelder de man kjøper. Så ville funnet kilder på det før jeg spiste.Det må vel være greit, fisken er jo varmebehandla så men tenker nyåpna boks som med annet sånt pålegg, står det ei stund begynner bakteriene å komme
Da blir det kjøpesild på meg til jul Tviler på at fisken er fryst av de jeg eventuelt får hjemmelaget sild ifra.Hermetisering innebærer oppvarming slik at bakteriene dør, og det ser ut som om hjemmelaget er innafor også http://www.matportalen.no/rad_til_s...ravide/kan_gravide_spise_sursild_og_tomatsild
Frys fisken først så er den tryggNoen som vet hvordan det er med (jule)ansjos og ulike typer julesild? Det er mine favoritter i julen, og kjekt å ha noe å glede seg til når/om kvalmen slipper taket
Frysing dreper ikke bakterierFrys fisken først så er den trygg
I det tilfelle her så anbefaler matportalen å fryse først. Så noe må denne frysingen gjøre.Frysing dreper ikke bakterier
Ørreten tror jeg jeg kan blingse på også.Off, jeg var på seminar med jobben og vi sov på hotell og fikk lunsj, middag og frokost på hotellet. En av rettene var ørret med blomkålmos. Jeg tenkte ikke over dette med ørret og spiste meg mett
Ah!det er for å drepe parasitter min feil!I det tilfelle her så anbefaler matportalen å fryse først. Så noe må denne frysingen gjøre.
Bare lurer, kan man spise pinnekjøtt ? Nå er det jo snart jul og yndlings retten min i juletider