27+2 (3)
Og dag 3 med stikk i finger er over. I skrivende stund er jeg allerede oppgitt og lei egen insulinproduksjon og kropp. Stikk i fingeren er piece of cake til sammenlikning med å spise gjennom hele jækla dagen. Hvor mye skal man spise som et mellommåltid? Hvor lenge etter frokost/lunsj/middag er det greit med mellommåltid? Hvordan i ganskauen får jeg spist mellommåltid til rett tid på jobb?
Mellommåltidet stresser meg mest av alt. Er det nok med EN skarve yoghurt eller skyr? Og HVA VAR DET av det jeg spiste til frokost/middag som hadde for mye sukker? Var det skive nr 4 med grovbrød? Eller var det det ene glasset sukkerfrie saften? Var det komboen? Hadde det gått fint med 3 skiver brød bare og sukkerfri saft? Eller 4 skiver brød, men bare vann? Jeg skal ligge under 6,7 to timer etter mat, er 7,2 da ALTFOR høyt? Insulintrengende høyt? Er det da farlig da? Og jeg måler ikke etter hvert mellommåltid og ikke etter lunsj, så hva hvis jeg egentlig ikke klarer skyr så bra da. Jeg kan jo aldri gå noen diett hvor ting skal telles, skjønner jeg.
Føler at jeg ikke kan spise meg mett, fordi hvis jeg spiser sunt men for mye, så gir det utslag? Spiste kanskje en halv kyllingfilet i går sammen med masse stekte grønnsaker og det gikk fint, men hadde det da gått fint om jeg hadde spist en hel filet?? Hvem vet! Ikke jeg. Og det er jo DETTE som stresser meg. Hvor høyt er for høyt, og hvor lenge er for langt? Hvordan vet jeg at det går bra?
Vil bare grine. Er jo ikke noe problem for meg å spise mer grønnsaker, men jeg føler ikke tiden strekker til på et vis eller hva jeg skal beskrive det som.. Nei, nå må jeg hente bikkja og få meg litt søvn. Snart helg, kan grine da. Orker ikke.
Og dag 3 med stikk i finger er over. I skrivende stund er jeg allerede oppgitt og lei egen insulinproduksjon og kropp. Stikk i fingeren er piece of cake til sammenlikning med å spise gjennom hele jækla dagen. Hvor mye skal man spise som et mellommåltid? Hvor lenge etter frokost/lunsj/middag er det greit med mellommåltid? Hvordan i ganskauen får jeg spist mellommåltid til rett tid på jobb?
Mellommåltidet stresser meg mest av alt. Er det nok med EN skarve yoghurt eller skyr? Og HVA VAR DET av det jeg spiste til frokost/middag som hadde for mye sukker? Var det skive nr 4 med grovbrød? Eller var det det ene glasset sukkerfrie saften? Var det komboen? Hadde det gått fint med 3 skiver brød bare og sukkerfri saft? Eller 4 skiver brød, men bare vann? Jeg skal ligge under 6,7 to timer etter mat, er 7,2 da ALTFOR høyt? Insulintrengende høyt? Er det da farlig da? Og jeg måler ikke etter hvert mellommåltid og ikke etter lunsj, så hva hvis jeg egentlig ikke klarer skyr så bra da. Jeg kan jo aldri gå noen diett hvor ting skal telles, skjønner jeg.
Føler at jeg ikke kan spise meg mett, fordi hvis jeg spiser sunt men for mye, så gir det utslag? Spiste kanskje en halv kyllingfilet i går sammen med masse stekte grønnsaker og det gikk fint, men hadde det da gått fint om jeg hadde spist en hel filet?? Hvem vet! Ikke jeg. Og det er jo DETTE som stresser meg. Hvor høyt er for høyt, og hvor lenge er for langt? Hvordan vet jeg at det går bra?
Vil bare grine. Er jo ikke noe problem for meg å spise mer grønnsaker, men jeg føler ikke tiden strekker til på et vis eller hva jeg skal beskrive det som.. Nei, nå må jeg hente bikkja og få meg litt søvn. Snart helg, kan grine da. Orker ikke.