Klagetråd

En tråd i 'November 2020' startet av MaleneK, 10 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Blir jo kanskje veldig oppsvulmet pga mer blod og vann i kroppen, og det er ikke noe å gjøre noe med.. Vondt i symfysen og nedpressfølelse er en dårlig kombo som jeg kjenner på selv :( prøver bare å knipe sammen før jeg beveger meg, og evt rett og slett bare støtte litt med en hånd om jeg er alene :joyful:
   
 2. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Jaaa, men har virkelig ikke troen på kommunikasjonen mellom personalet på dette sykehuset. Og det er jo mye av grunnen til min redsel også. De har tilgode å imponere meg :hilarious:
   
 3. Jonemina Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Ser den! Man må ikke undervurdere hvor viktig god kommunikasjon er for opplevelse av trygghet. Tror det ofte går igjen på sykehus/i helsevesenet, kanskje har de for liten tid til å snakke sammen og rapportere? Da jeg var innlagt for litt siden følte jeg ingen var helt oppdatert og jeg måtte fortelle så mye igjen og igjen til alle. Gikk jo fint, men det gjorde at jeg følte meg mer usikker på hvor kontroll de har.. Ikke gitt at jeg husker alt relevant i en sånn situasjon, heller.
   
 4. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  ja, de har det nok ofte travelt.. ikke noe hyggelig å være pasient som må gjenfortelle. Tror rett og slett det er sånn de fleste steder.
   
 5. Bygdejenta Elsker forumet Novemberlykke 2020

  Har følt på samme nedpress og et oppblåst underliv. Tok opp det med underlivet med jordmor i forrige uke. Ho sa at det var vanlig å kjenne at det har blitt mer oppblåst nedentil da det kan være mye press nedover fra ungen som presser og det kan fort samle seg mer blod i underlivet nå. Det er ubehagelig, men forstod det slik at det ikke var så mye å gjøre med det. I forrige svangerskap satt jeg på en ball og roterte bekkenet i sirkler og åttetall når jeg hadde vondt i bekkenet og mye nedpress.
   
  • Informativ Informativ x 1
 6. abrakad Forelsket i forumet

  Er vi flere som blir fort slitne her? Altså.... her er det en seier å vaske både kropp OG hår samtidig når man dusjer :joyful:
  har tatt opp til middag idag, men etter dusjen min nå (med både hår og kroppsvask) så måtte jeg ringe mannen å høre om han kunne plukke opp pizza på tur hjem:oops:
  ikke sånn andpusten, men SLIIIIITEN! vagger så fort jeg kan til sofaen, og det å sette seg ned er helt himmelsk :joyful::joyful:
  plis ikke si at jeg et alene hahaha....
   
  • Enig Enig x 7
  • Liker Liker x 1
 7. Rikkus Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Påskeliljene 2022 ❤️

  Du er ikke alene. Her er det full hvile etter å ha dusja. Våkner og tror jeg har energi, noe som varer i maks 5 minutter. Så da er det bare å ty til hvile. Trøtt hele døgnet snart tror jeg!
   
 8. abrakad Forelsket i forumet

  hahaha jaaaa samme! Våkner og bare "wow, idag er ryggen min ikke så værst, kanskje Jeg skal få gjort noe idag" står opp, ordner meg, lager frokost og blir sittende:joyful:
  henger opp klær i flere omganger, må ha med stol når jeg lager middag, halo... Litt morsomst da, men veldig irriterende :rolleyes:
   
  • Enig Enig x 1
 9. Bygdejenta Elsker forumet Novemberlykke 2020

  Jeg orka ikke ta opp middag før 2 timer etter at jeg tenkte tanken, som egentlig vil si at maten ikke er tint innen middagstid i dag :hilarious: I tillegg så kom jeg ut av dusjen for en time siden, men jeg sitter/ligger fortsatt i senga :hilarious: Så du er absolutt ikke alene om å være sliten for tida, nei :p
   
 10. abrakad Forelsket i forumet

  hahahaha ååå høres bra ut :joyful::smiley-angelic006
   
 11. Ventetiid Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Lengter noe fælt etter frøkna nå<3 i dag vekt kontroll og nå i ettermiddag ekstremt sterke mensen smerter foran, bak samt stikninger i underlivet. Håper noe er på gang etter hvert <3 ekstremt sliten, øm, vondt i kroppen samt disse nye smertene kom fint til etter en søvnløs natt :inpain:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 12. Prosjekt lillesøster/lillebror Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Jeg er så ufattelig sliten!
  Er på sykehuset så og si daglig, blir hentet i taxi og kjørt hjem igjen. Tar allikevell en del timer.
  Jeg har fått en betennelse i øyet som ble underbehandlet pga babyen, hvilket resulterte i at hele øye ble betent og jeg mistet synet. Det har vært utrolig vondt, gir lite søvn og ingen overskudd.
  Får masse medisiner, drypper hver time og måtte få injeksjon rett i øyet.
  I tillegg blir jeg kontrollert for svangerskapsforgiftning x 2 per uke samt tilvekst hver 14 dag.
  Jeg er så sliten at vi ikke har fått søkt om foreldrepermisjon engang, og nå flyr tiden fort.

  Har bare lyst til å gråte, selvom jeg gleder meg veldig til baby kommer
   
  • Hjertelig Hjertelig x 9
 13. Jonemina Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Håper det snart blir bedre!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Prosjekt lillesøster/lillebror Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Det er bedring med øyet og jeg kan se litt på det igen. De vr bekymret for om jeg ville miste synet, men nå tror de jeg får til ake normalt syn.. Det tar nok noen måneder sier de..
   
 15. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Halsbrann altså, hate it :arghh:
   
  • Enig Enig x 6
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Kjærlighetimagen Betatt av forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Lyst på noe søtt hele tiden:eek: nå blir det is og får litt dårlig samvittighet.
   
  • Enig Enig x 3
 17. hmy Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Disse mannfolka skulle bare visst hvor slitsomt det er å gå gravid. :smiley-angry002
   
  • Enig Enig x 5
 18. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  De har ikke peiling faktisk :rolleyes:
   
  • Enig Enig x 2
 19. Mittnovemberbarn Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Føler meg psykisk nedbrutt av å gå i månedsvis uten å få inn normalt med penger, arbeidsgiverne mine har ikke sendt inntekstmelding for meg så de siste månedene har vært veldig vonde økonomisk. Er så sliten.. :bag::banghead::bag::banghead: (det ble til slutt sendt, men lang behandlingstid)..

  Føler meg heller ikke særlig spesiell, føler jeg er helt venneløs egentlig. Ingen bryr seg om graviditeten min, og en som liksom skal være kompis spurte meg her om dagen om jeg ikke skulle være med ut å DRIKKE.. jeg bare «ehhh, jeg er snart høygravid», han bare «åja, det hadde jeg glemt»....
   
  • Hjertelig Hjertelig x 8
 20. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Samme her!

  mandarinene er veldig gode nå da! :D
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1

Del denne siden