Hvem er vi som er her nå? Presentasjonstråd

En tråd i 'Vi som har prøvd lenge (over 1 år)' startet av Sara, 18 Jun 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Ønskerbarn24 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Eg er 25 år og min mann er 29år
  Begynner i pp 13
  Fertilitetsklinikk hausken etter 7 mnd prøving, ingenting å si på oss utenom at stoffskiftet mitt kunne finjusterest, men var innen forbi normalen. Var til lege i dag og fekk henvisning sendt til offentlig fertilitetsklinikk, kjem sikkert inn der i september 2020. Desse coronatider utsetter jo alt.
  Aldri vert gravid og psyken er på bunn
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Utålmodig1985 Blir kjent med forumet

  Jeg er her! 35 år. Vi har forsøkt i 1,5 år. Inkludert 3 avbrutte ICSI-forsøk. Var så sikker på at vi skulle få det til når vi fikk hjelp, så skuffelsen var stor når vi heller ikke klarte det med hjelp. St.Olavs er usikre på hvorfor det blir sånn, men det ser ut til at eggene mine ikke tåler stimuleringen, og slik jeg skjønner det er ikke dette en vanlig problemstilling. Så nå er vi tilbake til å prøve å den vanlige måten. Dessverre, med pålagt hjemmekontor og at man er mindre sosial, har jeg litt for god tid til å tenke. Kjenner meg kanskje derfor litt pessimistisk om dagen :(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 3. Lilth Elsker forumet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg er 29år, bikker de magiske 30 senere i år :wideyed:
  Vært sammen i 12.5år, gift i 4.5år, droppet p-pillene høsten 2015 (samtidig som vi giftet oss):p
  Vi har hatt en skikkelig heisatur.
  Først tok det litt over et år fra p-pille slutt til jeg ble gravid første gangen.
  Deretter ble det oppdaget avvik uforenelig med liv på OUL. Vi valgte å avslutte svangerskapet og jeg født ei lita jente i uke 19+0.
  Tok knappe 4måneder før jeg ble gravid igjen, men mistet i uke 6.
  9 måneder etter sa ble jeg gravid igjen, fikk tilbud om utvidet kromosomprøve (siden rutinebrudd på sykehuset gjorde at vi ikke visste hva som var galt med første).
  Finner ut at jeg har en finurlig ting som heter translokasjon. Velger å ta morkakeprøve da de med 99.9% sikkerhet kan si at translokasjonen var årsaken til at det gikk galt første gangen.
  Får svar en uke etterpå at mini også har ubalansert translokasjon, avvik uforenelig med liv. Ny fødsel, denne gang i uke 15.

  Dette var i juni 2018. Da ble vi søkt inn til PGD behandling, hvor de gentester embryo før innsett.
  September 2019 var vi inne til forsamtale og allerede i oktober kom telefonen om at de var klare for stimulering. Uttak i slutten av november, fikk ut 21 egg, overstimulert og innsett utsettes.
  9 egg lar seg befrukte, 7 har ubalansert translokasjon og blir destruert.
  2 friske embryoer ligger på frys i Stockholm og venter på oss. Innsett originalt planlagt mars 2020, men utsettes til høsten :Heartred
  31.08.2020 bikker vi 5år siden p-pille slutt. Da håper jeg vi har en dato klar for innsett :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 4. Prøvedorris Andre møte med forumet

  27 år. Uforklarlig barnløshet. Utredet ved Medicus i Oslo og henvist til Ullevål/Riksen for ivf. Vi har prøvd i ett år uten hell. Henvisning ble sendt for ca en uke siden, så venter på å høre noe derfra. Frykter ventetiden er lang nå og vurderer sterkt ivf privat. Orker ikke tanken på p vente til høsten f.eks...blææ
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 5. Apekatten Flørter med forumet

  Etter flere uker med taus følging av forum - skriver jeg mitt første innlegg :) dere er så gode med hverandre, og fine til å støtte!

  jeg er 31 år, prøvd i litt over et år. Hadde en magefølelse på at det ikke ville gå, så vi dro til utredning privat etter 8 mnd. Jeg hadde dessverre rett, har lav AMH og høy FSH, som viser at jeg er på vei inn i tidlig overgangsalder :( er henvist for IVF, men OUS har rotet med henvisningen og så smalt koronaen... venter nå på ny behandling av søknaden.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 6. AstroNautet Glad i forumet MayDay2021 Assistert-jentene

  Heisann! Jeg tenkte å introdusere meg selv her. Jeg er 35 år og prøver på vårt 3.barn, men det første jeg føder (vi er et lesbisk par og kona fikk tvillinger for 3 år siden etter 11 forsøk og 2 spontanaborter i uke 13 og uke 6). Jeg har prøvd i 2 år nå, med litt lange pauser imellom pga alvorlig sykdom i familien. Har tatt 4 inseminasjoner, hentet ut 10 egg og fått 2 embryoer på frys. Har blitt operert for endiometriose og er nå igang med et forsøk på innsett i nedregulert syklus. Håper det går denne gangen... og håper inderlig vi slipper å oppleve å misteigjen, den verste sorgen som finnes. Jeg har Leiden mutasjon som kompliserer litt, men er positivt innstilt!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 7. Snuppelupp87 Forelsket i forumet Marshmallows2021

  Er 33 år. Min samboer blir 36. Vi har prøvd i et år nå, men ikke vært til utredning enda. Tenker vi tar en tur på Hausken etter denne pp hvis ikke det klaffer. Jeg har en gutt på 10 fra før av. Og han har hatt en på vei tidligere, så vi vet at begge har fungert før hvertfall :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Morellakris Flørter med forumet Vi som prøver :)

  Hei! Jeg og samboer er begge 33. Vi har prøvd siden juletider 2018. Fikk positiv test før første gang for noen uker siden, men mistet i uke 6. Skal nå prøve med letrozol og se om det kan hjelpe.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 9. Lillafrosk Forumet er livet Vi som prøver :) Sensommerlykke 2017

  Heihei :) Jeg har vært her før, jeg.. Men hopper rett inn hit igjen..
  Jeg er 27. Samboer 48. Vi har vært uten prevensjon i ca halvannet år, og prøvd mer aktivt det siste året. Jeg har to jenter fra før av, han har ingen. Er nå henvist videre til assistert befruktning, men prøver selv mens vi venter. :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 10. Putti2020 Flørter med forumet

  Hei! Jeg er 34 år, og samboeren fyller 37 år senere i høst. Vi har ingen barn fra før. Kan vel si at vi har prøvd i ett år nå vi også. Ikke like aktivt hver mnd, men ble gravid etter ca 4 aktive prøveperioder i februar i år, men mistet desverre i MA som ble påvist i uke 9+3 (foster målt til 8+5). Startet å prøve igjen i mai, men har nå 4 mislykkede PP bak oss. Er nå i DPO land, og har gitt meg selv enda en PP før jeg kontakter lege for evt blodprøver e.l. Har vært til ultralyd hos gyn, som fant "gode forhold for en graviditet", men vet jo ikke hvor mye mer de ser på en sånn ultralyd som tas i forbindelse med celleprøve.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 11. cyberkeley Andre møte med forumet

  Hei - for det første - unnskyld mulige språkfeil, jeg er amerikansk. Dette er mitt første innlegg :) Jeg er 27 og gift med norsk mann (36). Etter 3.5 år med avstandsforhold har vi prøvd aktivt å få barn siden jeg flyttet til Norge juli 2019, uten positiv test. Har begynt med utredningsprosessen og sliter med tålmodighet. Føler ofte at barnløshet er et veldig ensomt problem. :Heartpink
   
  • Hjertelig Hjertelig x 7
 12. Blåbærfrø Andre møte med forumet

  Hei! Jeg er 31 år, mannen er 33, og vi har et barn sammen. Begynte å prøve på nr. 2 i vinter 2019. Ble gravid to ganger, men mistet begge... Snart ett år siden den siste SA'en, uten positiv test. Tok kontakt med Medicus i Oslo, og ble utredet der. De fant ikke noe galt. Skal begynne med Letrozol og Ovitrelle, og se om det vil hjelpe. Vet ikke hva vi skal gjøre hvis det ikke hjelper... :meh: Vi er skikkelig lei av prøvingen begge to, men barneønsket er stort.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4

Del denne siden