Kommer oxo til å savne vinkvelder med ost & kjeks med venninner får spise trygg ost, kjeks og drikke eplemost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Finnes sikkert noen gode alkoholfrie Jeg skal kjøpe inn ei flaske eller to, slik at jeg kan bruke de om nødvendigRødvin kommer jeg til å savne. Fikk jo selvfølgelig flere flasker til bursdagen min i helga, men de må pent vente til høsten!
Tror vi snakker litt forbi hverandre...Hihi!Jammen j steker jo ostesmørbrød på tja.. Mellom 150 og 180 grader..?
Får vel bare steke salamien først da.. Evt gå over til kokt skinke på smørbrødene
Du får si i fra om du finner en god har prøvd et par og de var grusomme drakk de før vi gikk ut med at jeg var gravid, endte opp tilslutt med at ma'en kjøpte Riesling med kork og så helte vi over ristet Mozell det gikk bra inntil jeg var på en stor middag hvor alle rundt bordet drakk hvit vin og ei vennine kommenterte at det var rart at min vin var så mørk i forhold til de andre 20 glassene på bordet med vin...Finnes sikkert noen gode alkoholfrie Jeg skal kjøpe inn ei flaske eller to, slik at jeg kan bruke de om nødvendig
Ha ha ^^ uff da!Du får si i fra om du finner en god har prøvd et par og de var grusomme drakk de før vi gikk ut med at jeg var gravid, endte opp tilslutt med at ma'en kjøpte Riesling med kork og så helte vi over ristet Mozell det gikk bra inntil jeg var på en stor middag hvor alle rundt bordet drakk hvit vin og ei vennine kommenterte at det var rart at min vin var så mørk i forhold til de andre 20 glassene på bordet med vin...
Tror vi snakker litt forbi hverandre...Hihi!
Salamien/spekeskinka må ha en kjernetemperatur på over 70 grader. Det betyr at om du lar ostesmørbrødet ditt stå lenge nok på 180 grader så er det safe uten at du steker salamien først Er vi enig nå??
Hmm, ja, skal gi en lyd fra meg om jeg finner en god enDu får si i fra om du finner en god har prøvd et par og de var grusomme drakk de før vi gikk ut med at jeg var gravid, endte opp tilslutt med at ma'en kjøpte Riesling med kork og så helte vi over ristet Mozell det gikk bra inntil jeg var på en stor middag hvor alle rundt bordet drakk hvit vin og ei vennine kommenterte at det var rart at min vin var så mørk i forhold til de andre 20 glassene på bordet med vin...
Vin, cola, snus, myke oster, spekemat, blodig biff og evt reker kommer nok til å bli det værste å holde seg unna, men har klart alt til nå Man gjør jo det beste for den lille!!
Jepp, bustet plutselig så ble samtale emne om barn tatt opp og jeg ble nevnt som en av de som sannsynligvis kom til å få barn snart... Og da jeg dro hjem så fikk jeg visket gratulasjoner på hade bra klemmen...Hmm, ja, skal gi en lyd fra meg om jeg finner en god en
Oops ble du avslørt?
Reke e vel ikkje nei mat etter d ej he lest
Åja, så flott! Da gleder jeg meg til sommeren selvom det gjør jeg uannsett
Røkt pålegg skal gå fint. Men det bør spises i rimelig tid etter åpning av vakuumpakkenSalami vil bli største savn. Men i ostesmørbrød får jeg da spise det. Hvordan blir det om den stekes i toastjern? Varmt nok?
Og hva med røkt pålegg? Er også røkt skinke i italiensk salaten.
Akkurat nå har jeg salt sug, så spekeskinke hadde vært godt!
Og når det gjelder cola, har jeg bare godt av å halvere inntaket. Så det går overraskende bra.
Sent from my ST27i using BV Forum mobile app
Ja hakje ej kunna spist reke ha d vært en dårlig sommer Elsker reke, loff, litt majones, sitron og mozelle ♡
dette er kanskje ikke så snillt.... men nå skal jeg og min kjære ha reker,på loff mmm det er så snadder godt! og rekene nå er så godeMmm!! nå fikk jeg sikkelig lyst på en loffeskive med reker
dette er kanskje ikke så snillt.... men nå skal jeg og min kjære ha reker,på loff mmm det er så snadder godt! og rekene nå er så gode