Boblas vei mot drømmen om søsken ♡

En tråd i 'Dagbøker' startet av Bobla, 8 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Det er i utgangspunktet ti, men jeg måtte bruke to denne pp'en. Kjøpte den på finn.no av noen som ikke fikk bruk for den likevel, så betalte bare halv pris.
   
 2. ventepus Glad i forumet

  Lurt!
  Er ingen som selger den på finn nå :p Koster 349 på billige-tester. Jeg får bestille når tr kommer.
   
  Last edited: 28 Aug 2017
 3. Piana Elsker forumet Marshmallows2021 Assistert-jentene

  Dommedag på onsdag for meg også! så hvis ingen av oss har fått det til å klaffe denne pp så ser dere meg også i IKM uke 39.. Tusenfryd høres ut som et bra sted for å tenke på noe annet ;) Jeg også elsker karuseller, særlig alt som innebærer å være opp-ned [emoji854] Skjønner godt at du vil være ekstra forsiktig dersom det skulle være en spire der, men det er vel litt senere at støt mot magen og sånt er et problem? Forsåvidt skal man kanskje ikke vær så mye opp-ned heller, husker jeg at jeg har hørt på en yoga-time en gang.. mye å sette meg inn i når den tid kommer ;) ha en fin dag så lenge!
   
 4. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Du har nok rett i det, men så lenge ingen kan garantere meg at det er 100 % ufarlig så står jeg over. Fin trøst om (når) TR kommer :)

  Håper at du ikke trenger å bli med i uke 39 :) Ha en fin dag du også :)
   
 5. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Hadde helt glemt at de har disse eltestene. Der skal jeg også bestille fra neste gang. Takk for tips :)
   
 6. ventepus Glad i forumet

  Bare hyggelig :)
   
 7. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP4 13DPO
  Tempen sank litt mer i dag, men ikke mye. Er fremdeles nesten en halv grad over coverline. Synes den er høy med tanke på at TR skal komme i morgen. Spørs om hun blir litt forsinket [emoji19] [IMG]
   
 8. ventepus Glad i forumet

  Krysser fingrene for at tempen holder seg 0,5 grad over coverline i laaang tid :)
   
 9. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Kan jo drømme, men det er nok bare TR som er forsinket. Hvis hun første skal komme, så kan hun helst bare komme så fort som mulig så vi kan prøve på nytt. Hvordan går det med deg i dag? :)
   
 10. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Hvordan går det med deg for tiden? :)
   
 11. ventepus Glad i forumet

  Tempen hoppa enda litt opp i dag. Har hatt kramper i livmora siden søndag kveld, og "isende" følelse i brystene. Den følelsen var det første jeg merka sist jeg var gravid. Men da var jeg 15 dpo eller noe. Jeg hadde en rar følelse i brystene i mai og, så tør ikke håpe noe. Skal prøve å vente med å teste til torsdag, hvis ikke tr kommer.
   
 12. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Så spennende med samme symptomer som fra sist du var gravid :) Håper det betyr to streker på torsdag :Heartred
   
 13. ventepus Glad i forumet

  Takk :) Men jeg er redd for å bli så skuffa :wideyed::confused1
   
 14. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Ja, det forstår jeg godt. Jeg synes fallhøyden blir større jo mer tro jeg tillater meg å ha. Får heller bli positivt overrasket, i dobbelt forstand ;)
   
 15. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Hei :) :) Vært litt av her i den senere tid, ferie etc. Her går det bra! Hadde en overraskende kort syklus sist pp, på bare 28 dager. Har normalt 32/33, så det ble tr da. Men hadde ikke særlige symptomer, og tr kom før jeg i det hele tatt rakk å teste :p Dog en kortere syklus å det syns jeg er trivelig da! Er på cd11 i dag, og begynte å teste etter EL i dag. Aldri gjort det før, men mtp sist syklus vil jeg rett og slett vite når den er :) Så nå håper jeg at denne pp gjelder det med smekkfulle d-vitamin lagre ;) Hva med deg, hvordan går det? :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Godt å høre at det går fint med deg [emoji4] hvis syklusen blir 28 dager denne gangen også er jo ikke el langt unna. Krysser for at det er gullegget som slippes denne gangen [emoji173]

  Jeg venter bare på TR. IKM i morgen, og blenda tester frem til og med i går. Orket ikke teste i dag, blir bare deppa av negativ test etter negativ test. Ska ha to uker ferie nå, så tiden frem til neste el skal i det minste gå ganske raskt [emoji4]
   
 17. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Ja, jeg lurer selv på om EL kommer om ikke så lenge altså :) Ikke smilefjes på EL testen i morges men forventer den rundt lørdag/søndag kanskje. Det hadde passet perfekt :) Håper og det!

  Hvordan går det i dag da? Forstår deg godt, det er sykt kjedelig å se på en blenda test :-/ i alle fall med vår historie så vil en jo bare bli gravid asap sånn at det enten kan gå bra (satser jo på det) eller at en får utredning slik at det uansett går fremover :) :) sånn tenker jeg i alle fall :)
   
 18. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  En til ting..gjør du noe nå etter EL for å forhindre en eventuell til abort? Lest litt om babyklister og sånn, men er usikker..:)
   
 19. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Tempen sank som en stein i dag, så nå er det i alle fall ikke tvil lenger. Legger ut bilde snart.

  Jeg tenker likt som deg, vil bare bli gravid igjen så jeg enten kan få en baby eller bli utredet. Håper jo selvfølgelig på det første, men prøver å innstille meg på at utredning er like sannsynlig.

  Jeg har ikke prøvd noe annet enn å spise ananas 1-5 dpo. Har vurdert babyklister, men det må vel bestilles fra utlandet? Vet en del bruker wild yam men det øker sannsynligheten for SA (ikke mye, men litt), så det holder jeg meg langt unna. Hva med deg?
   
 20. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP4 14DPO / PP5 CD1
  Blør ikke enda, men i dette tilfellet sier et bilde mer enn tusen ord ☹
  [IMG]
   

Del denne siden