Boblas vei mot drømmen om søsken ♡

En tråd i 'Dagbøker' startet av Bobla, 8 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP 4 CD 14
  Nå ser det ut som at EL endelig nærmer seg. Tiden mellom TR og EL er så uendelig kjedelig, i dpoland er det i det minste litt spenning. Blinkende smilefjes i dag også, håper på fast smilefjes på onsdag :)
   

  Vedlagte filer:

 2. ventepus Glad i forumet

  Veldig spennende. Vurdere å kjøpe meg sånn test med dobbel indikator. Kjedelig med disse strimmeltestene som ikke blir positive :wtf:
   
 3. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Ja, det er veldig greit å få et klart svar. Skulle gjerne brukt dem hver PP om de ikke var så dyre. Vet komplettapotek kjører tilbud på dem ganske ofte, så det kan være greit å følge med der om du bestemmer deg for å prøve dem :)
   
 4. ventepus Glad i forumet

  Takk for tips.. da kan jeg sjekke ut om det kommer noe tilbud snart :)
   
 5. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Hei! Her var det mye likt. Jeg sluttet også på ppiller 01.01.17 etter å ha brukt de i over 10 år, og ble gravid rett etterpå. Dette endte dessverre i SA i starten av uke 7. Tok en måned pause, før spiren satt igjen i mai. Dette endte også i SA i uke 5+5. Første gangen var det trist å miste, men det var ingenting i forhold til den andre gangen. Jeg var skråsikker på at så lenge jeg hadde opplevd en SA var jeg "trygg", går ikke an å ha så mye uflaks liksom! Den gode nyheten er at både jordmor og lege mener at det kun er tilfeldigheter som har gjort at det var to på rad, og at mest sannsynligvis så går det bra neste gang. Det er faktisk kun 1% av alle kvinner i fruktbar alder som mister 3 ganger på rad. Så rasjonelt sett har vi sykt gode sjangser når neste spire sitter! Skal bli spennende å følge deg fremover, og krysser armer og bein for at neste spire sitter hele veien hos oss begge to. Alle gode ting er jo som kjent tre <3 <3
   
 6. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Her var det fryktelig mange likheter ja! Så trist å høre at du også har mistet to ganger. Jeg har heller ikke fått høre noe annet enn at det bare er uflaks som gjør at jeg har mistet to ganger, så jeg håper du har rett i at alle gode ting er tre for oss begge :) Vil du få ekstra oppfølging neste gang du blir gravid? Jeg vet at mange leger er strenge på at du må ha mistet tre ganger før du får noe "ekstra", men fastlegen min har heldigvis lovet meg henvisning til TUL.

  Har du dagbok her inne? Hadde i så fall vært hyggelig å følge deg :)
   
 7. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Ja, det var utrolig! Det er godt at du har fått samme beskjed. Vi kan jo ikke gjøre annet en å tro på det :) Jeg har ikke bedt om ekstra oppfølging, men har jordmortjenester som tilbyr tidlig UL til en ganske lav pris (600kr) som jeg har benyttet meg av :) tenker videre at det må være utrolig normalt å miste to ganger på rad når legen "ikke gidder å se på oss engang" før en har mistet 3 ganger.

  Når tenker du at du vil ha tidlig UL? jeg tror jeg bestiller når jeg nærmer meg 8+0. Så langt har jeg ikke komt før, så det blir litt milepæl :p

  Har ikke dagbok nei :) men jeg kan oppdatere deg her inne hva status blir fremover hvis du vil :) :) (men vil ikke spamme i din dagbok, vet ikke helt hvordan dette funker!) har IKM 23.08 så er spennende dager fremover! Hva med deg?
   
 8. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Det var jo veldig billig for UL da :) jeg tror ikke jeg har funnet noe under 1000 kr her jeg bor. Jeg håper egentlig at legen kan henvise meg til to TUL. Kunne tenkt meg å ha den første allerede etter seks uker for å se om det er liv, pluss en i uke 8 eller 12. Om legen bare vil henvise til én, så betaler jeg nok for en til selv.

  Du må gjerne holde meg oppdatert på hvordan det går med deg, bare hyggelig det :) jeg har IKM 29/8, men syklusen tullet fælt sist måned, så jeg er spent på om den er tilbake til normalen.
   
 9. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP 4 CD 15
  En del høyere temp i dag, men jeg er usikker på om den er reell. Var veldig varm og klam da jeg våknet. I tillegg har jeg sovet dårlig (derav den tomme sirkelen), så det ble ikke tre timer søvn før tempingen. Får se i morgen :)
  [IMG]
   
  • Liker Liker x 1
 10. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020


  Ja, det er et supert tilbud :) Jeg tror jeg tar uke 8 og 12. Sist gang var jeg på UL i uke 6 å fikk se liv og bankende hjerte, dagen etter hadde jeg SA. Det var et døgn med ekstrem berg og dalbane. Men forstår at du vil ta i uke 6, det er jo da man kan se om svangerskapet er inntakt eller ei :) Å hver dag etter en positiv test er jo syyyyk lang :p Pluss en må jo bare gå inn for at det kommer til å gå bra neste gang :) :)

  Da gjør jeg det, krysser fingrene for at vi begge får to fine streker denne PP, og går sammen inn i terminforumet siden alt annet har vært så likt ;) Håper og at EL kommer snart for deg!!
   
 11. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Huff, et bankende hjerte i uke 6 er dessverre ingen garanti for at det går bra :sorry:

  Har troen på at EL kommer i morgen, eller senest torsdag. Fra og med i dag skal jeg teste med strimmel ettermiddag og kveld i tillegg til clearblue om morgenen, bare for å være sikker på at jeg ikke misser LH-toppen.

  Jeg krysser med deg, og håper så inderlig at vi får flytte inn i maiforumet :Heartred
   
  Last edited: 15 Aug 2017
 12. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020


  Okei, det høres meget bra ut, hjelper litt på i disse tider å føle at en aktivt gjør noe og mot babydrømmen :) Håper du får EL i morgen da! jaa, det hadde vært magisk <3 Heia kroppen!!
   
 13. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP 4 CD 16
  Hurra, positiv strimmeltest og fast smiley på cb [emoji1] jeg har aldri hatt positiv eltest om morgenen før, så jeg er spent på om testen blir negativ i løpet av dagen eller om det drøyer til i morgen.
  [IMG][IMG]
   
  • Liker Liker x 2
 14. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Tempen er forresten tilbake til normalen, så jeg tror ikke gårsdagens var reell. Jeg vet jo at man ikke bør, men jeg har litt lyst til å discarde den. Ødelegger jo den fine grafen min [emoji23][IMG]
   
 15. Kabakaba Gift med forumet Julegavene 2019

  Det kan fortsatt ha vært EL igår. Det er ikke uvanlig med temp som faller litt rett etter EL, før det igjen går opp.
   
 16. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Ja, det er nok mulig, men jeg trooor ikke el har vært. Har testet både med cb og strimler, og i dag er første dagen med positiv strimmel og fast smiley.
   
 17. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  PP 4 CD 17
  Tempen steg i dag, så da tror jeg at jeg at egget slapp i går og at jeg dermed er 1 DPO [emoji1]
  [IMG]
   
  • Liker Liker x 2
  Last edited: 17 Aug 2017
 18. ventepus Glad i forumet

  Lykke til i dpo land :stop:
   
 19. Bobla Elsker forumet Tilgangsansvarlig Vårspirene 2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Takk, håper du kommer etter snart :)
   
 20. ventepus Glad i forumet

  Takk. Håper den kommer til helga :) har bare en test igjen... litt krise
   

Del denne siden