Barnevogn og røyk i kjeften

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Terne, 23 Nov 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Jo, det er det nok, men de fleste av oss holder oss til saken (røyking foran barn i generell forstand) og ikke personangrepene eller personen som det er skrevet om i hi. Det må da være bedre at man diskuterer saken enn personen?
   
  • Liker Liker x 1
 2. mamma0409 Forelsket i forumet

  Uansett hvor mye man vrir å vender på det så er dette en meget nedsettende tråd om i utganspunktet en mor som røyker med barnet sitt i nærheten. Om det er handlingen eller personer dere diskuterer er det ett fett, det er mange nedlatende kommentarer her. Hvor mange av dere som rakker ned på disse mødrene/denne handlingen, hadde våget å faktisk gå bort til denne moren å fortelle henne hva dere mener? Hadde dere brukt samme nedsettende tone som dere gjør bak tastaturet nå?
   
  • Liker Liker x 1
 3. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Jeg hadde fint kunne fortalt mitt syn på saken, ja, hvis noen røyker foran barn slik at de puster inn røyken. Jeg er mer "redd" for barnets helse enn røykernes reaksjon. Og nå er den tonen du leser i din tolkning av tekst, og den tolkningen samsvarer ikke nødvendigvis med avsenders tone.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Lillemy. Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Desemberskattene 2014

  Når jeg var gravid syns jeg det var sikkelig ubehagelig å gå inn på kjøpesentere der de sto å røyket ved inngangen.
   
 5. Mammavenn Flørter med forumet

  Jeg mener at man bør unngå og røyke der barna er. Men jeg forstår også at røykere er avhengig. En alenemor kan ikke gå ifra barnet inne for å røyke ute, med mindre man kan se barnet hele tiden. Når de tar barnet med ut for å ikke røyke inne kan hun heller ikke gå fra barnet. Om du gikk forbi og så et barn leke alene eller stå alene imens moren røyker ti meter lenger bort ville vi også reagert.
  Jeg håper røykende mødre og fedre tenker vindretning og prøver å utsette barnet minst mulig for røyk uten å utsette barnet for annen fare.
  Men bevisst røyking I hus,bil og på plasser med mange mennesker som ikke røyker uansett alder mener jeg er feil.
   
  • Liker Liker x 2
 6. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Du formulerte deg mye bedre enn jeg hadde tenkt til :p Enig med deg!
   
 7. Pin-up Forumet er livet

 8. Nusse84 Februar 2014 Februar 2014 - Skjult forum

  Jeg syntes man bør holde seg på avstand fra barnet når man røyker. Gå ut eller litt bort fra vogna.. Men hva andre gjør får være opp til dem
   
 9. InLoveAndIHateIt Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Ja fy flate!! Husker broren min som er litt umoden syns det var gøy å røyke i nærheten av meg å blåse mot meg. Heeelt til jeg gikk å kasta opp i førersetet på bilen hans :p
   
  • Liker Liker x 1
 10. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Det er jo det som er poenget her da. Det er jo akkurat det vi ( iallfall jeg) kritiserer.
   
 11. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Den "tonen" i mange av innleggende her er umulig å misforstå.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Jeg skjønte ikke helt.. Hva kritiserer du? At noen av oss diskuterer saken, men ikke personen eller omvendt?
   
 13. Vidorra Forumet er livet Assistert-jentene ♡Junigull 2016♡

  Har en svigerinne som gjør det. Hun røyket også for fullt i alle svangerskapene sine.

  Det hjelper ikke å si noe heller, tro meg.
   
 14. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Det er mulig, jeg har ikke lest alle innleggene, men hvis noen for eksempel leser mine innlegg i en nedlatende krass tone, er de overhodet ikke skrevet med en sånn tone i hodet mitt. Men jeg aner jo ikke hvordan andre leser mine innlegg, for veldig mange legger følelser i det de leser, uten at de følelsene er hos avsender. Så det er jo hele tiden personlige tolkninger som kan prege her.
   
  • Liker Liker x 2
 15. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Har du lest tråden? Har du lest kommentarene mine?
   
 16. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Såklart. Men det er MANGE innlegg som ikke kan mistolkes her.
   
 17. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Jeg er veldig imot røyk og barn sammen. Som nevnt tidligere er dette en uting. Men (som også nevnt tidligere) er det en uting og snakke dritt om andre. Og flere av innleggene i denne tråden minner meg om direkte mobbing. Der det oppfordres til å plassere røykere i glassbur, de skal stirres i senk, taes bilder av, hånles av ect ect. Det er også særdeles mye negative ord her. Som forsåvidt er,nja, ok.
   
  • Liker Liker x 1
 18. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Ja, men forstår fortsatt ikke hva du mente i ditt svar til meg. Det var liksom et svar på begge deler. Ikke kritikk, det er bare jeg som ikke forstår hva du mente.
   
 19. Fruktplukker :) Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Men kan du ikke ta det privat med dem det gjelder, for diskusjonen har jo for lengst forlatt personen som er nevnt i hi og gått over til det generelle; røyking foran/med barn?! Og diskusjonen i seg selv angående røyking og barn kan være ganske viktig. Og det er vel ikke så mye bedre å henge ut enkeltsvar gjentatte ganger, for det er ikke vanskelig å finne til hvem du mener. Og det er også en form for uthenging!
   
  • Liker Liker x 2
 20. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Eh nei. Når det folk kommentere at de ikke skjønne hva som påpekes som mobbing ect så er det vel min rett til å påpeke hva som har blitt sett på ( av flere enn meg!) som mobbing, bare fordi du hår gått videre, og/eller valgt å overse de innleggene så betyr ikke det at du kan "kaste" meg over på pm.
   

Del denne siden