Vi som mistet i JULI, men prøver igjen...

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av krølle..., 21 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Hehe.
  Så bra at alle rester var borte. da kommer en endelig i gang igjen.
   
 2. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jepp, nå blir det eggjakt (eller elgjakt som autokorrekt foreslår) annenhver dag på ubestemt tid [emoji56]
   
 3. Monis Blir kjent med forumet

  Sitter å leser om alle dere som mistet når dere var flere uker på vei.. Håper virkelig kroppen kommer i rute igjen fort, og at både dere og en nye spire er klare!
  Jeg mistet i 4+5, og synes det var kjipt men er glad jeg mistet såpass tidlig at det blei omtrent en forsinket vanlig mens. superkjipt å miste seinere.... :/ Tanken på at man kunne vært gravid og kommet litt utti svangerskapet er litt kjipt å tenke, men vi satser på at spira sitter nå (Har el rundt nå kjenner jeg, så kroppen kom seg raskt igjen..)

  Krysser fingrene for alle!
   
 4. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Det er trist å miste uansett. Man begynner jo å planlegge barnevogn og hvilke klær man skal strikke omtrent i det de to strekene blir synlige. Tipper det blir verre og verre jo lenger uti svangerskapet man kommer. Kan i hvertfall skrive under på at det var helt jævlig å miste i uke 12. Vet ikke om jeg hadde tatt det mindre tungt hvis det hadde skjedd tidlig, men jeg innbiller meg liksom det... uansett ikke noe å gjøre med. Får bare prøve på nytt. Rykk tilbake til start. Håper jeg slipper å trekke det loddet på nytt!
   
 5. Monis Blir kjent med forumet

  Ja helt sant. Jeg hadde nok tatt det mye tyngre om det hadde skjedd i uke 12, var kjipt noen dager etter jeg mistet men kroppen kom fort i gang igjen - blødde 5 dager, kjennes ut som jeg har fått el til tiden, så da er det jo lettere. Og jeg ble gravid på første eggløsninga (Gjorde også det med tvillingene på 3,5 år jeg har..) Prøve igjen - vi satser på at det går bra neste gang, at spira fester seg, og blir der!
   
 6. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jobber med saken [emoji12] Bare innmari frustrerende å ikke hvor i syklusen man befinner seg. Blir hardkjør fremover nå til jeg finner det ut [emoji13] Mannen virker foreløpig over middels fornøyd med akkurat den saken da...
   
 7. Monis Blir kjent med forumet

  Hehe.. samme tenkte jeg! :p Jeg har samme smertene som jeg hadde rundt el tider forrige pp, så jeg bare regner med at det er el igjen her nå jeg ;) Så siste uken har samboern vært fornøyd (utenom i går når jeg i følge noe utregning hadde eggløsningsdag - og han var ikke helt i form og sa at jeg MÅ ha sex i dag og...) :p Ellers virker han helt fornøyd med at jeg er litt ivrig...
   
 8. M2019 Glad i forumet Julibarna 2019

  Åja. Jeg er relativt blank på dette Takk for info! Håper det klaffer snart.
  Når jeg var hos gynokologen skulle jeg vente med sex i minimum to uker og etter at det sluttet å blø. Hun sa også at jeg burde få mensen tilbake før vi prøver på en ny runde. Når jeg var på sykehuset fikk jeg beskjed om at det bare var å ha sex og prøve igjen så fort jeg sluttet å blø. Vi fulgte det siste rådet, hehe.
  Er så utolmodig. Fått kommentarer om at jeg burde vente litt med å prøve igjen fordi jeg slet litt psykisk etter alt dette, men føler det eneste som gjør at jeg skal slutte å tenke på aborten er å bli gravid igjen. Kommer dog til å bekymre meg max for at et eller annet er galt før jeg er 15-18mnd på vei, minst.
   
 9. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jeg fikk beskjed om å vente til det var sluttet å blø, men minst 14 dager (sprøtt hvor ulikt det er). Ble også anbefalt å vente til etter første mens med å prøve på ny graviditet. Hahahahaha... de kan nå tro! Tenker som deg at jeg vil bli på tjukka så raskt det lar seg gjøre.
   
  • Liker Liker x 1
 10. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Hei! Måtte ha meg en pause fra forumet etter kjemisk nr 3 etter en sa i uke 7. Mistet 19.juli.. Er på cd20 nå, og fikk to tester med svaaaake streker på lørdag, men har null lyst til å teste noe mer før rundt ikm. Orker ikke tanken på enda en kjemisk, selv om jeg har begynt å forstå at det er visst den nye normalen i syklusen min :(
   
 11. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Trist å se så mange andre her inne, sender dere en stor klem [emoji173][emoji173]
   
 12. Amandaa11 Forumet er livet

  Gyn sa at jeg burde ta en gtest ca 3 uker etter SA skjedde! Det er jo rundt disse tider. Testet dere etter sa?
   
 13. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Så trist at du har vært gjennom så mye opp-og-nedturer! Du ligger bare én dag foran meg i løypa da. Jeg mistet i MA uke 12+1 (utskraping) så jeg er på syklusdag ukjent, selv om jeg teller dag 18 etter utskraping. Synes det er helt pyton. Orker ikke teste før fire uker etter, det var da jeg fikk beskjed om å ta kontakt hvis ikke testen var negativ. Kommer bare til å bli knust på nytt hvis det er en "rest-positiv" test og ikke en ny bitteliten. Spennende med to streker allerede på lørdag!! Skjønner at du blir redd for å miste igjen. Kommer til å være helt vrak selv. Krysser fingrene for deg!!
   
 14. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Fikk beskjed om å teste ca fire uker etter MA. Det er enda ti dager til... [emoji13] Har du testet på nytt?
   
 15. Amandaa11 Forumet er livet

  Nei har ikke det! Ligger ganske rett ut med influensa nå [emoji30] Men vurderer og prøve og dra meg ned på apoteket etterpå!
   
 16. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Oj- ikke bra! God bedring!!! Og lykke til med testingen... [emoji1303]
   
 17. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Så trist at du mistet i ma [emoji173][emoji173] har opplevd rest-positiv test et par uker etter kjemisk nr 2, det var utrolig kjipt, for jeg trodde gjerne jeg ikke hadde mistet likevel da.. men ellers har jeg opplevd å ha negative tester innen jeg har mistet, så det er nok begynnelsen på noe nå. Men tør ikke ha forhåpninger, jeg kommer ikke til å tro det før jeg står med en positiv digital i hånden.

  Håper testen blir helt negativ neste gang du tester og at spiren sitter fort hos deg igjen [emoji173]
   
 18. missy1984 Forumet er livet

  Det var vondt å lese[emoji22] så utrolig trist, håper en ny spire sitter raskt og at alt går bra med stoffskiftet. Godt å lese at du er så sterk. Kjenner meg igjen i det du skriver (for noen år siden). Krysser fingre og tær for deg [emoji173]
   
 19. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Tusen takk! Jeg håper og håper på ny positiv test allerede før første tr melder seg, men det er kanskje å være litt vel optimistisk. Skader ikke å prøve i hvertfall [emoji16]. Det gir en merkelig trøst å vite at det er såpass mange som har opplevd det samme, selv om jeg skulle ønske ingen trengte å oppleve noe sånt.
   
 20. missy1984 Forumet er livet

  Krysser alt jeg har for deg, dette skal gå bra [emoji4] Ja det er merkelig det hjalp å snakke med andre som har opplevd noe av det samme det gir oss motet til å gå videre
   

Del denne siden