Vi som mistet i JULI, men prøver igjen...

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av krølle..., 21 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Nå er jeg forvirret. I natt og fremdeles nå på morgenen, har jeg vondt nederst i magen, som jeg noen ganger har i dagene rundt el (i hvertfall tror jeg det er rundt el, for det er midt i syklus). Bittelille har jo vært død i ca 2,5 uke, men det er bare 8 dager siden utskraping etter MA og min kropp viste jo ingen tegn til å ha skjønt at noe var galt før den tid... Jeg har knapt blødd en dråpe etter utskrapingen, har ikke lukt av utflod og har ikke feber, så kan ikke tro det er infeksjon heller. Går det an å få el så tidlig etter MA? I så fall er det jo med nød og neppe vi rekker å jakte på egget, for det er kanskje litt tidlig med ubeskyttet sex bare 8 dager etter utskraping? Drittkropp! (Eller frityrkoker som autokorrekt skriver) Hvorfor kunne den ikke gjort det riktig forrige gang i stedet?
   
 2. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Kan du lage deg en liten minneplass hjemme, i hagen hvis du har? Vet mange lager sånn minnestein, men det går jo an å bare ha ei lykt, plante et tre eller noe sånt og gjøre det til et fint sted å være når en har det ekstra tungt. Har tenkt å lage et sånt lite sted i hagen vår etterhvert.
   
 3. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jeg har laget en minneramme og tenner lys. Blir ikke helt det samme å gå til et tre/stein i hagen, når jeg vet at bittelille ikke er der... Hadde vært letter med minnelund. Har ikke hørt noe mer fra kk, så regner med løpet er kjørt.
   
 4. M2019 Glad i forumet Julibarna 2019

  Jeg fikk beskjed om at jeg kunne ha sex etter utskrapning så fort jeg sluttet å blø.
  Lurer på det samme som deg ang. eggløsning. Hadde Cytotec 29.juni, men hadde rester og tok derfor utskrapning 18.juli. Hadde masse slim nå i dag, men høres tidlig ut å få eggløsning..? Vi har "jaktet på egget" i tilfelle :)
   
 5. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Da blir det spennende tider på oss begge fremover [emoji1303]
   
  • Liker Liker x 1
 6. Frk.rose Elsker forumet Himmelbarn Septemberhjertene 2018

  Tror det er mulig, jeg fikk TR akkurat på dagen tre uker etter utskrapningen. Regner jo da med at eggløsningen da hadde vært ca to uker før det. Hadde heller ikke noe blødning etter utskrapning, det overraska meg litt hadde jo hørt det skulle blø en stund. Men den første TR perioden varte leeeenge og var sparsom.
  Håper dere treffer egget fort.
   
  • Liker Liker x 1
 7. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Da er det jo håp [emoji12]. Tør ikke ha så store forventninger til denne litt rare prøveperioden, men vil gjerne gi den en sjanse. Jo tidligere det kommer ny bittelille, jo bedre!
   
 8. Frk.rose Elsker forumet Himmelbarn Septemberhjertene 2018

  Samme her men etter SA denne gangen, har ikke fått igjenn TR ennå og håper den holder seg unna, føler den er på vei men håper den holder seg unna. Snart fire uker siden SA denne gangen. Håper vi snart sitter her med bittelille spire begge to, som holder seg på plass i ni mnd:):)
   
 9. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Det hadde vært helt fantastisk! Håper så at jeg får slå følge i en termingruppe sammen med noen som har opplevd omtrent det samme. Har hundretusen nye bekymringer allerede sammenlignet med forrige gang, hvor min eneste erfaring var at det hadde gått fint to ganger tidligere...

  Fire uker siden sa, da begynner du å gå spennende dager i møte da! Jeg har så vondt i magen og er i dårlig form i dag, 9 dager etter utskraping. Fortsatt ingen blødning da. Og heldigvis ingen feber (tror jeg da, har ikke termometer på hytten, men kjennes ikke som feber). Håper på bedring til i morgen, for jeg orker ikke aksjelegging sånn som formen er i dag. Som kontrollfreak er det helt grusomt å ikke vite hva kroppen driver med. Ønsker meg innom et legesenter for blodprøve som kan følge hcg i null og deretter følge en finfin stigning [emoji56]
   
 10. Frk.rose Elsker forumet Himmelbarn Septemberhjertene 2018

  Jeg trodde jo at sa/MA ikke skulle skje med meg har jo to flotte barn og aldri opplevd sa/ma før.......,
  Ja det er helt grusomt å ikke ha den kontrollen, jeg tok en graviditets test som slo ut negativt for ca en uke siden. Da har jeg jo litt kontroll på at det aller meste er kommet ut av seg selv.
  Men kan du ikke ringe et legesenter å høre da?
   
 11. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Skal innom et legesenter for å ta noen andre prøver (stoffskifte) på mandag om en drøy uke. Vurderer å spørre om de kan måle hcg samtidig, så jeg vet at den går mot null. Orker ikke tanken på å se en positiv gravitest akkurat nå som jeg vet at det er bare tull. "Testeangst".

  Trodde også kroppen min var ekspert på dette gravidegreiene, med hyperemesis for å beskytte barnet og slanke mor samtidig "vinn - vinn" [emoji1303] Men, neida. For å virkelig sette meg på prøve, har min lillebror termin om en måned. Prøver alt jeg kan å fortrenge at jeg må forholde meg til det i tiden fremover...
   
 12. Frk.rose Elsker forumet Himmelbarn Septemberhjertene 2018

  Trodde også min kropp var gravid expert, men har jo fler muligheter begge vi to da krølle. Tror nok ganske sikkert at vi begge kommer i mål om ikke altfor lenge.
  Min søster ble gravid en uke før meg ca, men av medisinske grunner +++ valgte hun å ikke bære det frem. Det var kjempe tøft midt i min sa og være der for henne når hun valgte abort, men i hennes situasjon var det rett.
  Teste angst lider jeg litt av også, venter ihvertfall til ett symptom dukker opp.
  Høres lurt ut, håper HCG din er på null nå
   
 13. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jaujau, sist målte hcg midt i uke 10, var over 200.000[emoji15] (utskraping var 12+1 og lille døde omtrent 10+3) Er vel neppe gått i null 9 dager etter utskraping da, selv ikke om hcg begynte å synke allerede den dagen bittelille døde. Kaster opp fortsatt, så tenker nivået fortsatt er over svarende til uke 5-6 hvor jeg pleier begynne å spy.
   
 14. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Utrolig sterkt gjort av deg i den situasjonen du var i! Det hadde ikke jeg klart. Jeg var (og er) helt knust. Er sykemeldt og venter på at livet skal ta meg med videre...
   
 15. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre... 10 dager etter utskraping. De to siste dagene har jeg hatt mer og mer magesmerter. Startet som el-smerter, men nå er det vondt i hele nedre del av magen og i dag har jeg begynt å føle meg dårlig. De første 8,5 dagene etter utskraping blødde jeg ingenting, men nå blør det mer og mer. Jeg er fortsatt kvalm og kaster opp. Har gått ned 3 kg i vekt siste 10 dagene. Har tatt både Paracet og voltaren, men det hjelper ikke. Ringte gyn og de ba meg komme for kontroll med en gang. Jeg er på ferie 140 mil unna, og kontaktet derfor nærmeste lokalsykehuset her og fortalte hvordan det ligger an. De vil ikke se på saken. Henvises til lokal legevakt (inerkommunal og flere mil i motsatt retning av sykehuset, som i utgangspunktet er 10 mil unna, så ikke akkurat i bakhagen). Jeg orker ikke presentere historien til flere, og i hvertfall ikke tilbringe halve natta på vent. Nå har jeg lagt meg og håper det går over av seg selv.

  Noen som har erfaring med det samme, hvor det gikk over spontant og alt var fint? Blir litt bekymret for infeksjon, men kjenner at jeg er så sliten at jeg ikke orker å kjempe for mer hjelp nå...
   
 16. feriefrøken Glad i forumet Septemberlykke 2015

  Kom deg til sykehus! Insister når du kommer dit. Infeksjoner er farlig, det vet du jo! Jeg ble lagt inn med mange hundre i CRP og var veldig syk og jeg hadde bare moderate magesmerter. Det utviklet seg veldig fort hos meg, skjedde 2 uker etter fødsel.

  Har vært i din situasjon. Mistet 11+4. Kom som er sjokk, var sykemeldt i to-tre uker etter utskrapning. Og tok lang tid å komme seg psykisk. Ble besatt av å bli gravid, tok 3-4 måneder. Da gikk alt heldigvis bra. Men hadde store angstproblemer underveis pga MAen. Kan anbefale å bruke eggløsningstester slik at du slipper å gå å overanalysere kroppens tegn og ha for mye "pliktsex". Synes sex er kjekt altså, men blir for mye press rundt det om man prøver for hardt synes jeg..

  Lykke til! Håper du får evaluering og behandling snarest!
   
 17. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Høres skummelt ut med så høye infeksjonsprøver! Jeg har hatt infeksjon etter begge mine fødsler, siste gang med sepsis, så vet at det er farlig.

  Jeg klarer bare ikke kjøre så mange mil frem og tilbake selv nå i kveld, er i ganske dårlig form. Drar på legevakten i morgen tidlig når jeg har "sjåfør". Hvis jeg blir superdårlig i natt, får jeg heller vekke befolkningen og ringe 113.
   
  • Liker Liker x 1
 18. Frk.rose Elsker forumet Himmelbarn Septemberhjertene 2018

  Uff:eek: de kan vel ikke nekte å ta deg imot om du bare dukker opp på det lokale sykehuset? Virker veldig på meg som det du beskriver absolutt burde sjekkes opp i.
  Jeg hadde ingen smerter etter utskrapning, men det er vel individuelt. Og når din gyn ba deg komme på kontroll med en gang, skikkelig dårlig gjort av det lokale sykehuset å ikke ta deg inn. Håper du har noen i nærheten som passer på deg :Heartred
   
 19. krølle... Forumet er livet August 2018 Påskekyllingene 2020

  Jeg har ikke hatt noen smerter eller blødning frem til i går, men nå bare øker det på. Synes de var skikkelig kjipe på lokalsykehuset her, når de på gyn på Haukeland ville se på det med en gang. Orker ikke reise ti mil hvis jeg blir avvist. Ser ikke ut til at det blir så mye søvn i natt, så vi drar vel av gårde så vi er fremme når legevakten åpner i morgen tidlig. Hvis det viser seg å være infeksjon, skal jeg sende klage på lokalsykehuset her... [emoji49]
   
 20. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Skjønner.Tenkte kanskje de målte hcg samtiidig siden de sa det så bra ut.
   

Del denne siden