Vi som bruker fertilitetsmonitor! <3

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Mon25, 5 Jan 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Bruksanvisningen sier jo at den har maks i to dager etter positiv test, så høy en dag og så lav igjen.. [emoji4]
   
 2. Sølvstjerne Glad i forumet

  Takk :D ser den nederste streken er todelt på et vis, da vet jeg hvordan det skal se ut iaf :p fått bare høy denne mnd. Tror jeg har EL i dag. 1 mnd etter restarta monitor så måtte begynne på "nytt".
   
 3. Mira2007 Glad i forumet

  ja den gjør d... men tror ikke det stemmer at alle har maks fertilitet i to døgn :p selv om monitoren oppdager første max dag, og ikke ber om test neste dag. så tror jeg ikke automatisk alle har det. mine var jo negative idag så :)
   
 4. Mira2007 Glad i forumet

  prøvd å testet med andre tester ? jeg brukte strimler og noen gamle clearblue digital jeg hadde liggende bare for å være sikker :)
   
 5. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Skal bare komme med noe jeg tror: Altså man får jo max på monitoren når den finner lh-økning. Som vil si at eggløsning er på tur til å skje, som da er dag 1 med max :) Dag 2 med max er den dagen eggløsningen er, og den fortsatt er på max siden sjansen er stooor for at man kan bli gravid :)
  Når den blir høy igjen altså etter to dager med max, er det fortsatt mulig å bli gravid siden egget lever i en 24 timer eller noe slikt :) også går den da over til lav siden sjansen er liten for å bli gravid. Med andre ord ser jeg den dagen man får høy som 1 dpo :)

  Men dette er kun noe jeg tror da :)
   
  • Enig Enig x 1
 6. Mira2007 Glad i forumet

  Hmm det kan godt være det stemmer [emoji13] skjønner ikke så mye egentlig :p idag står det også Max. Men d står enda Max dag2 (som var igår) har d noe med å gjøre at testperioden min er ifra kl 09?
   
 7. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Ja. Når jeg fikk tr igår så var det senere enn testperioden så da regner den tr fra i dag [emoji3]
   
 8. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Vil tro det står høy på den etter kl 9 :)
   
 9. Mira2007 Glad i forumet

  Helt rett :D Da var den på høy etter kl 09 :) Burde vi legge inn aksjer idag også, eller tror du det holder ? la inn aksjer onsdag, fredag,lørdag,søndag,mandag og igår :p
   
  • Liker Liker x 1
 10. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Så bra :D Tja, jeg ville nok tenkt at det holdt :) (hadde sex annen hver dag denne syklusen, så siste var på eggløsningsdagen), men vil dere være sikre så kjør på ;)
   
 11. Mira2007 Glad i forumet

  Hehe ja vi får se om jeg får lurt med meg gubben i kveld også :p det KAN jo faktisk bli for mye av det gode også til ett vist tidspunkt :p
   
 12. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Haha, ja det kan det faktisk ^^ vi ha pause på ei uke her etter å ha gjort det anna hver dag siden jeg sluttet å blø ^^ haha.
   
 13. Mira2007 Glad i forumet

  Tror vi å må ha en ukes pause etter dette :p Men så sa mannen min igår " du vet at den virker når du ikke har eggløsning også " haha... Offameg :p Noen dager får han iallefall vente, det er helt sikkert :p
   
 14. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Hahahaha ^^ noen dager pause blir sikkert bra ja :p Men sant det, funker utmerket i dpoland også :p [emoji23] haha
   
 15. Mira2007 Glad i forumet

  Blir litt sånn opphengt i disse dagene rundt EL.. Men det er vell ikke bare meg tenker jeg :p Og er kanskje ikke SÅÅÅ gira til vanlig. får prøve å skjerpe meg litt så ikke gubben føler seg "brukt" haha :p
   
 16. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Når gubben min selv har bestilt testpinner til min så tenker jeg at han sikkert har interesse for å snike på den, tenkte jeg skulle vise han med den når den begynner å be om tester, og se om han plutselig vill bruke meg istede for at han skal føle seg brukt, han er litt sånn [emoji4]
   
 17. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Haha, ja trur det er viktig:) Det måtte jeg her i alle fall, når vi prøvde på første :p
  Denne gangen ble eggløsningsdagen en sånn "planlagt-sex" :p og etter det så ble det bare pause, da ingen av oss hadde nå lyst ^^
   
 18. Babydrøm2017 Flørter med forumet

  Følger denne tråden siden jeg har nettopp kjøpt meg monitor :) Blir spennende å se hva som kommer ut av det, siden jeg også skal til på min første runde med Leteozol!
   
 19. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Velkommen skal du være! [emoji4]

  Har også nettopp begynt med monitor, gleder meg som en unge til å tisse på pinner, aldri prøvd liknende før[emoji3] ikke engang vanlige eggløsningstester!

  Sånn uten å ha masse peiling så lurer jeg på om ikke letrozol vil slå ut på lh-tester? Vet du? Nå ble jeg nysgjerrig!
   
 20. BeeDee Forelsket i forumet

  Her kommer ett skikkelig tåpelig spørsmål ang monitor, men lurer lell. Er det noen som bare har fått forhøya på monitor, hvorpå det har vist seg at de er gravide? Er det i det hele tatt mulig?
   

Del denne siden