Vektoppgang i svangerskapet

En tråd i 'November 2020' startet av _streken_, 6 Mai 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Liljepia90 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberlykke2020❤ Novemberlykke 2020

  Føler med deg ❤️ Snart er du også i mål ❤️ Å være så dårlig, så lenge er helt umenneskelig. Tror ikke man skjønner det helt før man har kjent på det selv.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Enig med deg, det er vel «lettest» for de som ikke går opp så veldig mye å kommentere. Egentlig litt unødvendig med en egen vektoppgangstråd, syns ikke det trenger å være så mye fokus på vekt. Selvfølgelig viktig å følge med for helsepersonell, men det viktigste er vel å prøve å spise variert og holde seg i aktivitet hvis man klarer. Alle svangerskap et ulike, noen et kvalme hele svangerskapet, noen er sulten hele svangerskapet, sånn er det bare. Selv har jeg gått opp 20kg, men jeg hat spist variert og sånn passelig sunt, å klart å trene regelmessig gjennom hele svangerskapet, så føler ikke jeg kunne gjort noe annerledes for å prøve å gå ned mindre.
   
  • Enig Enig x 4
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Kulenr3 Flørter med forumet

  Da kan jeg meddele at jeg faktisk har gått opp litt i vekt etter fødsel også.. Veide meg da jeg kom hjem og kun 5 kilo var borte.. Et par dager etterpå var jeg i tillegg 1 kilo opp igjen :joyful: Men etter melka kom ser det ut som om halve kroppsvekta mi er pupp :p
   
  • Morsom Morsom x 1

Del denne siden