Vekt..

En tråd i 'August 2014' startet av Bruker38st, 2 Jan 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. *prikkeline* Andre møte med forumet :) Augustmødrene 2014

  Hehe :) Men mener jo at man må ha et sunt kosthold også! Kjenner flere som la på seg mere etter fødsel, men det var også fordi de spiste mye snop og kaker. Så selv om man fullammer, må man tenke på kostholdet for å gå ned de ekstra gravidkiloene :)

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 2. marell Forelsket i forumet

  Sniker litt. Slet selv med kvalme og endte opp med å bli innlagt i fem dager. De små får det de trenger, jeg fikk en gutt på 3,2 kilo et lar dager på overtid
   
 3. Mom2be Flørter med forumet

  Husk at det er veldig individuelt. For noen holder det ikke bare med et sunt kosthold, men mosjon må også ofte til. Kjenner fler som har lagt på seg over 30kg tross at de har spist sunt hele svangerskapet. En del forsvinner raskt etter fødselen, men ofte sitter man igjen med 5-10kg i pluss som man må jobbe litt med, om man ønsker og det trengs selvfølgelig. Hadde jeg lagt på meg 5kg hadde jeg bare blitt glad. Ikke moro å være undervektig som gravid heller.
   
 4. Augustjenta Flørter med forumet Augustmødrene 2014


  Ja,vi er nå en gang forskjellige.. :) det kan være viktig å ha i bakhodet..der er ingen fasit, så man må bare ta det som det kommer. :) resultatet er jo verdt det uansett <3

  Sent from my HTC One X using BV Forum mobile app
   
  • Liker Liker x 2
 5. *prikkeline* Andre møte med forumet :) Augustmødrene 2014

  Helt enig! Og selvfølgelig er vi forskjellige :) For meg hjalp var det ikke nok bare å fullamme som det kanskje gjør for noen. Det var først da jeg var flink med daglige trilleturer og kuttet ut godteri og sukker - da begynte kroppen å justere seg selv med et sunt kosthold i bunnen. Så det har jeg tro på :)
  Vekt og forbrenning er et veldig følsomt tema, og vi er alle forskjellige - så vi må bare finne den balansen som passer oss best selv. Jeg skal i alle fall prøve å passe på at det ikke blir + 25 kg i svangerskapet denne gangen ;)
   
 6. SnartMammaIgjen Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  Ja, alle er forskjellige. Tenker at det ikke er lurt å drive med slanking når man er gravid, heller bære godt bevisst på hva man putter i seg...?:) jeg syns bare jeg hadde lagt på meg mye, men går vel litt i bølger det også.
   
 7. Kisskine Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  11 uker, ned 2 kg men har noe å ta av fra før... Kiloene kommer nok så fort matlysten kommer:)
   
 8. Mamma til A Glad i forumet Januarskatter 2015

  Har lagt på mg 3 kilo :p
   
 9. MSE88 Forumet er livet

  Trur eg skal skylde like mye på jula som magen:p er rett over 6 uker;) opp ca 1,7
   
 10. Tingeling Flørter med forumet Julibarna2014

  11 + 3, og ned 5 kilo. Gleder meg til maten slutter å gå i retur :)
   
 11. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  10 uker, vekta er uendra, men i og med at magen er større/dvaskere er nok noen muskler tapt. Forrige gang var det rett opp tre kg ved positiv test, så jeg er egentlig litt overraska. Totalt sist gikk jeg opp ca 15. Gikk ned igjen ca 18 takket være tvungen trilling for å få barnet til å sove samt fullamming. Og så trappa jeg ned amminga uten å trappe ned den daglige sjokoladeplata tilsvarende, og havna vel da på den såkalte trivselsvekta igjen ;)
  Jeg håper å få energi til å klare å trene litt igjen snart. Det gjorde veldig godt i forrige svangerskap. Vektmessig er jeg foreløpig mest bekymra for å samle store mengder vann til sommeren. Samla noen liter sist, og da var det vinter og minusgrader.
   
 12. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Jeg fikk også sjokomelkdilla sist! Det siste jeg gjorde før fødselen starta var å helle nedpå bortimot en liter kakao :D som kom rett i retur :eek:
   
  • Morsom Morsom x 1
 13. Kisskine Flørter med forumet Augustmødrene 2014


  Er det noen måte å unngå vannamsamling i kroppen om sommeren? Tips mottas med takk:)
   
 14. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Jeg håper også på tips!! Visstnok drikke mye vann, spise minimalt med salt, og trene/mosjonere. Jeg håper noen kommer med en hemmelig vidunderkur;)
   
 15. *prikkeline* Andre møte med forumet :) Augustmødrene 2014

  Jeg og venter i spenning på vidunderkuren ;) :p I mellomtida får jeg prøve å holde meg mest mulig unna sukker og snop... Og trene ja... har jeg nesten glemt hvordan man gjør!
   
 16. SakIra Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  jeg hadde nesten ikke vann i kroppen sist, var hoven i beina en gang, da hadde vi vært i navnefest og vi satt ved et bord hele dagen. Ellers var det minimalt, var mer plagsomt at jeg gikk opp så mye, planen er å være liiiiitt flinkere denne gangen, hehe :p Så håper jeg å være litt flinkere med trening etter fødsel, magen er fortsatt deigete etter forrige gang!
   
 17. Maispire2018 Elsker forumet Mailykke 2018 Augustmødrene 2014

  Hadde mye mye vann i kroppen sist. Å drikke mye vann, spise lite salt og være aktiv ska vel hjelpe ;-) jeg hadde kraftig bekkenløsning, så da var det ikke lett å være så aktiv :) håper vi slipper å få så mye vann :) blir varmt nok å gå høygravid på sommeren :p vekta tør jeg ikke gå på igjen på en stund :p

  Sent from my LT25i using BV Forum mobile app
   
 18. Tosola Forelsket i forumet

  Nå har jeg visst lagt på meg en kilo :p Er 9+4
   

Del denne siden