Veien til et nytt liv....del 2

Så utrolig bra at alt har gått så bra! Gratulerer så mye!! Nydelig jente!!
 
image.jpeg Emmeli er 100 % frisk og nærmer seg 9 mnd ❤️
 
Herregud, for en utrolig rørende historie dette er!! Blir helt på gråten! Aldeles nydelig jente! Tenk på de beskjedene dere fikk.. Helt grusomt. Så godt at alt har gått så fint!
 
Herregud, for en utrolig rørende historie dette er!! Blir helt på gråten! Aldeles nydelig jente! Tenk på de beskjedene dere fikk.. Helt grusomt. Så godt at alt har gått så fint!
Tusen takk. Ja det har vært mange følelser i sving,det er sikkert! Vi snakker ofte om alt vi gikk igjennom og hvor heldig vi er som endte med en solskinnshistorie. En ting har vi lært, og det er aldri gi opp håpet! Uansett hvor mørkt og håpløst ting kan se ut ❤️ Leger er ikke Guder, de vet mye men ikke alt!
 
Så nydelig hun er! Helt fantastisk at det har gått så bra for dere!
 
Helt utrolig at det gikk så bra med vesle fighteren deres :Heartred Nydelig lita frøken!
 
Hun er så nydelig! Og for en fantastisk herlig solskinnshistorie! ❤️ viktig å aldri gi opp håpet
 
image.jpeg Ny oppdatering fra oss:

Siden i sommer har Emmeli hatt hoste. Hatt flere antibiotika kurer men infeksjonene kommer som perler på en snor. Vi har vært under utredning for dette og holder på med utvidet utredning ennå.
Det viser jeg at hun har en tilstand som heter Trakeabronkomalasi, altså mye luftveier. Hun har itillegg reflux. Godt å få en forklaring på alt vi har vært igjennom, men samtidig har vi ikke fått alle svarene ennå. Med tanke på utsiktene under graviditeten er dette bare småtteri.... Men tøft å ha et kronisk sykt barn hvor man konstant går å tenker på om det snart kommer en infeksjon som slår henne ut.

Klem til dere alle som fortsatt følger gruppen :)
 
Stakkar lita. Det er jo småtteri som du sier i forhold til utsiktene.. men samtidig det er ikke kjekt å se barnet sitt bli mye syk og streve sånn.. ønsker dere lykke til med videre utredning
 
Det er kjempetrist med barn som man føler nesten alltid er syke. Godt å høre dere får oppfølgning, og ikke minst en diagnose å forholde dere til. Klem til dere [emoji173]
 
B153E45A-4ED9-4F7D-A1E5-962FA76C11AE.jpeg Da var vi her igjen med positive tester dpo 9-10.
Har legetime i morgen for å få henvisning til gynekolog grunnet forrige svangerskap. Håper virkelig det går bedre denne gangen :)
 
Back
Topp