TUL

En tråd i 'November 2020' startet av Minimalle94, 18 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Gullx2 Glad i forumet Novemberlykke 2020 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Rart det er så ulikt rundt om..
   
  • Vinner Vinner x 1
 2. MAA20 Blir kjent med forumet Novemberlykke 2020

  Volvat har åpent for ultralyd. Volvat i Bergen er vel det nærmeste for SogF? Det blir jo brått et stykke unna kanskje.. :confused:
   
 3. LilleVannlilje Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Ja, blir eit stykke å reisa for min del dessverre. Ser med andre ord litt dårleg ut for noko UL før den ordinære. Men guri, det er jammen meg lenge til! Om nokon veit om noko nærare, tek eg imot tips! Eg har ikkje fått napp på dei to private eg har funne i Førde i alle fall. Kjedeleg at tilbodet skal vera så ulikt! Har hatt IVF for fyrste gang, og då er det vel standard med ul i veke 7. Dei forrige to graviditetane gjekk ikkje som det skulle, så hadde håpt på å få vita meir tidlegare denne gongen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Er standard med UL mellom uke 7 og 9 tror jeg, hadde sen UL sist og syns jeg venta og venta...
  Men har du ikke fått henvisning fra klinikken til et sted du kan ta UL, evt om du kan ta UL på klinikken? Jeg fikk fremskyndet min time i dag, de ringte fra gyn og jeg var sikker på at timen ble kanselert men de hadde fått så mange kanselleringer at de ville ha meg inn tidligere på dagen :smile:
   
 5. Gullx2 Glad i forumet Novemberlykke 2020 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  No holder vel alle klinikkene her stengt til 14.april... då blir det ingen TUL på meg :sad010er 12+0 17.april. Her heldigvis time med jordmor 16.april og håpar å høyre hjertelyden då! :Heartred
   
 6. LilleVannlilje Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Fekk henvisning frå fertilitetsklinikken i Bergen til ul på sjukehuset i Førde i og med at eg bur i Sogn og Fjordane. Men dei ringte og sa at alt slikt vart kansellert og at eg ikkje fekk time før til ordinær ultralyd. Eg kunne evt finna noko privat på eiga hand, men alt i området verkar jo å vera stengd. Så litt oppgitt på heile greiene.
   
 7. Augustspire Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Sniker
  Ikke for å være negativ, men det er sjeldent de vil høre etter hjertelyd så tidlig da det kan være vanskelig å finne og ofte lager unødig stress for mor :)
   
 8. Gullx2 Glad i forumet Novemberlykke 2020 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Det veit eg, men jordmor satt opp timen då og var tydelig på at vi skulle høyre den då! Forrige gang høyrte eg den når eg var på kontroll 9+4 eller noko ☺️ Så når eg ikkje får TUL så leve eg i håpet om at eg får høyre den i alle fall!
   
  • Liker Liker x 1
 9. maaii Andre møte med forumet

  Skal på TUL imorgen. Da 7+1. Bare for å være sikker på at det ligger der det skal, hatt exu tidligere og mye smerter i magen. Skal bli spennende å se :)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 3
 10. SmerteiHjerte Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Lykke til!
   
 11. Bygdejenta Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Masse lykke til! :happy:
   
 12. IsThisReal Glad i forumet

  Fikk du se noe? :)
   
 13. Sgsj Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Jeg skal når jeg er 11+6! Kjenner det blir lange 29 dager å vente;)
   
 14. maaii Andre møte med forumet


  Ny TUL imorgen, de satte meg tilbake til 5+6 og så ytterst lite. Så jeg håper på å høre imorgen at det har vokst og ikke at det hadde sluttet og vokse. Opplevd to MA før så gruer meg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 15. Mammalykke88 Forelsket i forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020 Julibarna2014

  Hadde TUL når jeg var 6+5, gynekologen mente jeg var litt kortere på vei, men fikk se et hjerte som slo :) Har bestilt privat TUL når jeg er ca 12+5, håper den private klinikken har åpent da. Vil se at alt er bra med babyen før vi forteller det til besteforeldre og ungene våre :)
   
  • Uenig Uenig x 1
 16. SmerteiHjerte Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Hvordan gikk det?
   
 17. candleburn Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Var på torsdag, har vert noen ganger før og, få bekrefta, har hatt kraftige symptomer men tomt, så fikk god oppfølging.
  9+1 idag, fin liten blinkeblinke ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 18. Rikkus Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Hadde min første TUL i dag. Var så utrolig spent da jeg aldri har hatt det før. Men det var så herlig å se hjerte og alt mulig:Heartred:Heartred
  Veldig glad for at jeg bestemte meg for å gjøre det:happy::happy::happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 19. LilleVannlilje Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Så kjekt! Gratulerer Har SÅ lyst på TUL eg også, men kjem ikkje til nokon plass dessverre Hadde time på sjukehuset i veke 7 etter innsett/IVF, men vart avlyst pga Corona. Og kjem ikkje til nokon private i området heller, då alle held stengt. Kvar held du til, og kvar kom du til? Privat eller offentlig? Håpar sånn å få komma til ila april eg også, men ser dårleg ut! Har hatt måde MA og SA tidlegare, så kjenner behovet for å sjå nurket er rimelig sterkt. Veldig lenge til ordinær ultralyd!
   
 20. Rikkus Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Takk! Det var veldig fint. Ganske så betryggende å faktisk se hjerteslag og alt annet. Hadde en SA i november(min første graviditet), så har vært mye bekymret og stresset for om det gikk bra denne gangen. Så TUL var virkelig en god opplevelse:happy:
  Holder til i Trondheim. Så jeg googla og fant meg en privat gynekolog som jeg bestilte time til. Var spent på om den ble avlyst eller ikke, men de holder åpent nå også. Veldig godt å gå inn i påska og få se bringebæret:happy:
  Skjønner veldig godt at du har behov for å se nurket:Heartred
   

Del denne siden