Treningstråden

En tråd i 'Januar 2019' startet av Sølvstjerne, 5 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sølvstjerne Glad i forumet

  Trener dere nå i de første ukene? Jeg har trent regelmessig i 1 år. Alt fra 2-6 dager i uken. Frister lite med treningsstudio på forsommeren, men hopper på sykkelen og sykler litt hver dag.

  Hva trener dere? [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 2. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Jeg jobber som Personlig Trener, og driver aktivt med styrke og Crossfit [emoji5] for øyeblikket er jeg livredd for ny spontanabort, så jeg har automatisk tatt det mer med ro ang trening. Hvis formen bedrer seg og svarene fra legen er positive, så blir det en del styrketrening på meg fremover, og kanskje litt sånn «snill crossfit» trening [emoji1377]
   
  • Liker Liker x 4
 3. LilleUllsokk Forumet er livet Septembermødre <3 Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Kanskje du ville dele noen treningstips med oss andre? :happy: Værsåsnill! :joyful: Jeg trener ikke veldig mye, kanskje tre ganger per uke (styrke/kondis), men vil gjerne trene og holde meg i form :) sist trente jeg mer, men da hadde vi jo ikke barn fra før :rolleyes:
   
  • Liker Liker x 4
 4. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Hovedsakelig klatring og styrketrening her. Har trent relativt tung styrke siste 1,5 året og føler meg trygg på at jeg kjenner om jeg gjør noe jeg ikke bør gjøre. Foreløpig ikke tatt speisielle hensyn og trener som normalt siden formen fortsatt er opp topp og både PT og kiropraktor sier jeg bare kan kjøre på så lenge jeg lytter til kroppen!
   
  • Liker Liker x 1
 5. Tulipan:) Elsker forumet Desemberlykke 2018 Vårspirene 2021 Januarlykke 2019

  Svømming og fjellturer er mine treningsformer. Litt yoga/pilates innimellom. :dance018
   
  • Liker Liker x 2
 6. Svimla25 Flørter med forumet

  Trener akkurat som før, styrketrening 5 dager i uken ca, og kondisjon 3 :) Kjenner kroppen min så godt, og har god grunnleggende trening, så vet at jeg merker på kroppen hvis jeg burde ta det litt med ro etterhvert :)
   
  • Liker Liker x 2
 7. Ceres Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Har holdt meg i aktivitet og løpt en del i det siste, har blitt minimalt siste ukene på grunn av formen. Har gått på en del turer med ungene så prøver p holde meg i aktivitet :)
   
 8. Blåfugl Glad i forumet Januarlykke 2019

  Så spreke dere er! Liker å trene, men blir lite tid, så pleier ikke få til mer enn et par ganger i uka. Etter jeg ble gravid har jeg vært så trøtt på ettermiddagene, så hatt problemer med å komme meg ut. Håper det bedrer seg:)Trente endel sist graviditet, og tror det hadde mye å si for at jeg var i god form hele veien.
   
 9. lillemaur Elsker forumet Aprilbarna`15 Januarlykke 2019

  Noen som vet om ashtanga yoga er innafor i disse dager? Jeg har tatt opp treningen etter mange års avbrudd, så det er en smule tungt.
   
  • Liker Liker x 1
 10. perla83 Forelsket i forumet Julibarna 2019

  I det siste har det blitt lite trening på treningsstudio, men er veldig mye på turer i fjellet og i skogen, med og uten barn. Med barn har det med bæremeis på mini, det er trening syntes jeg for meg nå[emoji23][emoji23]
   
 11. AnneC84 Forumet er livet

  Ooo, en klatrer!

  Fått mange utedager hittil i år? Vært en sen start... i fjor hadde vi første utedag 24. februar!

  Jeg løper og trener styrke i tillegg. Løp Holmenkollstafetten i går, faktisk, og fikk meg noen turer i veggen på fredag.
   
 12. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Klatrer og buldrer hovedsakelig inne, aldri kommet helt i gang ute, og er muligens ikke i år jeg skal begynne med det, vi får se
   
  • Liker Liker x 1
 13. AnneC84 Forumet er livet

  Hvor klatrer du?

  Jeg er ikke noe god selv, er dog samboer med en av Norges legender....

  Inneklatring er for ham hovedsakelig trening til utesesongen. Jeg elsker å kjenne på fjell, men får selvsagt mye større volum på klatringen inne enn ute. Jeg er ikke god nok til å få volum på klatringen ute.

  Har du holdt på lenge? Jeg klatret mye i tenårene og tidlig 20-årene, så hadde jeg en pause på ca 10 år før jeg startet opp igjen for halvannet år siden. Fremdeles rusten!
   
 14. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Av og på i 10 år, men først siste året det har blitt litt jevnlig og fått litt progresjon, men er absolutt ikke en superaktiv klatrer altså.
   
  • Liker Liker x 1
 15. Sølvstjerne Glad i forumet

  Så fint at mange holder seg i form [emoji16] Jeg håper denne kan inspirere flere til å røre seg. Det gir både et sunt svangerskap og gir lettere fødsel[emoji322]
   
  • Liker Liker x 2
 16. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Jeg kan legge ut gode tips til øvelser underveis [emoji2]
   
  • Liker Liker x 3
  • Vinner Vinner x 1
 17. Ceres Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Jaa, det hadde vært supert :)
   
  • Liker Liker x 2
 18. Plomme Forumet er livet Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Tok opp treningen etter jul. Kjenner det frister lite å trene inne nå som sola varmer så fint. JEg jobgga de tre første mnd sist svskap og endte med bekkenløsning som enda ikke har gitt seg helt. Så nå bytter jeg ut løping og saltimer med sykling/spinning. Prøver legge inn yoga hver dag, trenger ikke ha 90min økter liksom.
   
  • Liker Liker x 1
 19. Plomme Forumet er livet Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Du kan enten si ifra til instruktør så hen presiserer hva som er mer behagelige alternativer eller hva du absolutt skal unngå. Pga hormonene kan man overstrekke sener og ledd. Men man på passe på selv. Jeg har tom opplevd på gravidyoga å få plager i etterkant pga stillinger.

  Masse bra på youtube :)
   
 20. lillemaur Elsker forumet Aprilbarna`15 Januarlykke 2019

  Jeg lurer på om jeg står over faktisk. Ikke en supererfaren instruktør, så vet ikke om hun kjenner til så mye ang. graviditet. Men detvfinnes heldigvis mange andre måter å trene på. Takk for svar [emoji4]
   

Del denne siden