Skravletråd

En tråd i 'Juni 2020' startet av Stallkjærringa, 24 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilje92 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Ja, har lagt merke til flere som er like langt! Gøy :D Da har vi ganske mange like symptomer da! Så får vi heller bare være glade for at vi ikke er kvalme og nyte det mens vi kan ;)
   
 2. AL93 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Familieselskap i morgen, og jeg er så kvalm om dagen! Gruer meg litt kjenner jeg! :depressed:
   
 3. Mema19 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Nå er jeg litt usikker på hvor langt du er på vei, men det er (overraskende) vanlig å ha blødning de ukene du egentlig skulle hatt mensen, uten at det er farlig eller ett tegn på abort krysser :happy: fingre og tær for dere:hello
   
 4. Tuttelure Forumet er livet Vi som prøver :) Junilykke 2020 ♡

  Jeg er i 50 års lag og tester alkoholfri rødvin, d et IKKE godt.. såå alkoholfri øl blir d ved neste anledning :hilarious:
   
 5. Maren90 Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  5+0

  Ganske kraftig blødning i to dagers tid så tror kanskje det kan ha vært en sa, men skal ta siste blodprøve på mandag så håper på positivt å raskt svar
   
 6. Thootsie Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Håååper virkelig på rakst og posetivt svar! Nervepirrende dette! Er mange som blør og at det går fint så krysser fingre og tær :)
   
 7. Thootsie Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Drømmer så sinnsykt mye!!! Ene tingen var kaffi da!!!!!! Jeg fikk karaktertrekk på oppmøte pga. jeg skulle hente kaffi hele tiden. - i drømmen altså :dead:
  Hadde kjøpt iskaffi i går som jeg skulle ha mens jeg leser på et litt vanskelig kaptittel om kjemi, mens ungene ser på barnetv- har nok gleda meg over snitter til den, ref. drømmen :rolleyes:
   

  Vedlagte filer:

  • Morsom Morsom x 1
 8. Juni2020❤️ Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Her kom kvalmen for fult 6+4 :sick006
   
 9. Le9en Betatt av forumet Juli13-jentene Junilykke 2020 ♡

  Flere som er mer følsomme nå? Jeg begynte å gråte under en film i går og jeg er ganske sikker på at jeg ikke ville gjort det hvis jeg ikke var gravid:joyful:
   
 10. Maren90 Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  Takk. Vi krysser det vi kan vi å, skal prøve å få til en utredning hvis vi har hatt en sa nå, for å utelukke at noe er galt
   
 11. Thootsie Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Driver å sjekker heele tiden hvor langt jeg er på vei ved neste samling- ei uke med obligatorisk oppmøte i lite klasserom med 30 elver- gruer meg skikkelig hvis jeg skal bli kvalm da!! :wtf:
  Men må planlegge å ha med masse kjeks, vann, ingefær osv. Dette er jo seff i fjerde etasje, langt til frisk luft og toalett som er litt mer privat og langt å gå til hotellet jeg bor på i mens. Men mulig jeg dramatiserer ting mer enn nødvendig- men skal kjøpe spyposer å ha med. :laughing002
  #dramaqueen!

  Diskuterte med broren min i går! Og holdt på å begynne å grine !! Hehe, så ehm ja... følte meg teit etterpå og kan liksom ikke forklare han hvorfor jeg ble så dramatisk...
  :sorry:
   
 12. Peonen Elsker forumet Vi som prøver :) Junilykke 2020 ♡ Snøfnuggene 2018

  Tror det kommer til å gå hardt utover sykedagene mine de nærmeste ukene. Herregud så tappet jeg er! Og denne uka er jeg hjemme med poden alene på ettermiddag og kveld.
   
 13. Lilje92 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Godt å høre at den kan komme litt senere :D Selvom jeg ikke unner deg å være kvalm, såklart :depressed:
   
 14. Juni2020❤️ Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Følte meg ikke ordentlig gravid før den kom.. i mine 3 forrige graviditeter var jeg også veldig dårlig, er vel derfor jeg ventet ekstra på det.

  Men nå forstår jeg ikke hvordan jeg skal komme meg opp og på jobb i morgen?? Har hatt høstferie denne uken, så har tatt livet med ro.. men i morgen :hungover:
   
 15. Mye vil ha mer... Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Akkurat det samme sa jeg i går til gubben. Jeg har hatt 4 svangerskap før og de tre som endte med barn slet jeg med voldsom kvalme. Det ene som jeg ikke hadde kvalme i så døde fosteret rundt uke 8,men jeg oppdaget det ikke før uke 13 og måtte ha utskrapning. :sorry: Kvalmen er ikke noe god å ha, men da vet man ihvertfall at ungen lever... Så ja, jeg vil ha kvalme NÅ:p
   
  • Liker Liker x 1
 16. Thootsie Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Skjønner den!!

  Må bare påpeke noe som selvsagt vi vet alle, men som kan misforstås av oss litt i overkant bekymra; manglende kvalme betyr ikke nødvendigvis at noe er galt :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Lilje92 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Off, lykke til i morgen! :woot:
   
 18. Maren90 Forelsket i forumet Vi som prøver :)

  Jeg var ikke kvalm eller uggen i formen i det hele tatt med han første, med nr 2 kom kvalmen ganske bra kan man si. Så man må ikke være kvalm for at det skal gå bra
   
  • Enig Enig x 1
 19. Gardinstanga Elsker forumet Junilykke 2020 ♡ Høsthjerter 2017

  Hadde knapt noen symptomer i hele forrige svangerskap, ingen plager heller. Friskt barn :)
   
 20. Mye vil ha mer... Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Nei heldigvis ikke. :Heartred Men man vil raskt krisemaksimere:hungover:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden