Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trikset med helstekt kylling og and er å lage en lomme under skinnet å fylle det med en smør/krydder/urte blanding.Skal ha gourmet middag med ett vennepar i helgen. Vi blir fire voksne og fire barn. Aner virkelig ikke hva vi skal servere! Har hatt and og helstekt kylling. Utfordringen er å finne noe som kan gjennomstekt uten å bli seigt og tørt :-\ noen med forslag?
Trikset med helstekt kylling og and er å lage en lomme under skinnet å fylle det med en smør/krydder/urte blanding.
Jeg gjør det på kalkunen. Da finnes den ikke tørr i det hele tatt...
Ellers er jo røkt svinekam godt. Å den blir ikke lett tørr. Villt kjøtt er godt.
ovnsbakt laks eller ørret. Lammelår
Er bare det at hjorten skal ha 62 grader, og listeria bakterien forsvinner ikke før etter noen minutter på 70 grader. jeg får heller ta min bit litt lenger og skru opp temperaturen Kjedelig når man er så glad i rødt kjøtt Fløtefratinerte poteter hørtes veldig godt ut. Det tror jeg kanskje det blir ved sidenav....
Hørtes utrolig deilig ut.Sitter å lurer på om vi skal lage hjort. Har en halv hjort i frysa og det gjør seg jo godt som festmat. Så får heller jeg tåle en bit som er litt godt stekt
Åh, får vann i munnen av å lese mat-innleggene her Samboeren er borte et par uker, jeg er utslått av jobb og bekkenløsning, så matlagingen begrenser seg til ostesmørbrød for tiden Er egentlig både flink til og glad i å lage mat, men nå orker jeg bare ikke stå på kjøkkenet mer enn maks fem minutter av gangen...
Åh, får vann i munnen av å lese mat-innleggene her Samboeren er borte et par uker, jeg er utslått av jobb og bekkenløsning, så matlagingen begrenser seg til ostesmørbrød for tiden Er egentlig både flink til og glad i å lage mat, men nå orker jeg bare ikke stå på kjøkkenet mer enn maks fem minutter av gangen...
J
Vi er hos besteforeldrene mine en tur. Har spist lunsj. Å nå er bestemor i gang med middag.
Å gjett om!!! Til og med vanlig spagetti blir bedre når hun koker den. Skjønner ikke hvordan hun gjør det.Åh, bestemors middager er de beste!
Begynner å bli utålmodig - vil kjenne liv NÅ, HELST I GÅR! Morkaken ligger jo foran. Gir meg selv 10 min hver kveld der jeg ligger, lukker øynene og er helt stille med hendene på magen og kjenner etter. Har ikke fått noen aha-opplevelse enda. Kjenner det jeg vil tro er tarmbevegelser. 18 uker i morgen..
Jeg har ikke vært på UL enda, så aner ikke hvordan morkaken min er plassert, men jeg har også irritert meg over at jeg ikke definitivt har kjent liv.
Men: hos JM i går, hadde jeg en åpenbaring! Da hun skulle lete etter hjertelyden (som vi hørte for første gang i går), måtte hun lete en stund før hun fant den - og da fant hun den der jeg, helt ubevisst, alltid har tenkt at nurket liker seg best. Kanskje er det slik hos deg også; at selv om du ikke kjenner noe definitivt, så kjenner du litt likevel
Kanskje.. Men jeg kjenner hverfall ikke "bobler", "sommerfugl" eller "fisk"
i begynnelsen synes jeg det synes det kjentes ut som bobler eller som haleslag fra en fisk. Men nå kjenner jeg større bevegelser. Mer dulting og som minico sier... pokingFøles ikke som bobler, sommerfugl eller fisk her. Mer som en finger som poker meg fra innsiden.
Kanskje.. Men jeg kjenner hverfall ikke "bobler", "sommerfugl" eller "fisk"