Ramzimetoden og kjønn (for oss som har vært på TUL)

En tråd i 'Februar 2020' startet av Hoppestokk, 7 Jul 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Så blir dette høyre eller venstre? *forvirra*
   

  Vedlagte filer:

 2. Fillibobba Betatt av forumet Januarlykke 2020

  Jeg ble bare mer forvirret jeg nå:p. Prøvde å lese selv og ser at det er først og fremst livmoren eller morkaken haha sin plassering. Skjønner ingenting! Men jeg får vite kjønn enten idag eller i morgen :D så da kan vi se! Venter spent på svar på NIPT test <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Det er egentlig ikke sååå komplisert, men slik jeg har skjønt det og utifra alle de gruppene jeg er med på som omhandler dette så blir det litt omvendt når man ser på selve bildet.

  Du kan ikke gå ut ifra selve bildet, du må tenke deg at det er livmora Di du må gå etter! Så på DIN venstreside (ultralydsbilde viser da embryo på HØYRE) er statistisk sett blitt vist til at er jente (men dette er ikke 100% sikkert)

  Mens DIN høyreside (ultralydsbilde sin venstre) tilsier da gutt. Men igjen, det er vanskelig å si noe sikkert på det :)
   
 4. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Dette er din venstre om dette er tatt innvendig (Altså jente) :)
   
 5. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Ja, dette vil si jente da :)
   
 6. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Nei... Jeg skjønner at det er vanskelig å forstå, så jeg tar det en gang til. Det blir motsatt om du legger den på magen fordi du må følge hvordan den ligger i magen, ikke hvordan den ligger på bilde, men om du vil gjøre det så vanskelig så kan du godt tenke ut ifra selve bildet MEN DA må du tenke speilvendt. Ultralydbilde sin høyre er din venstre, så om embryoet ligger på høyre siden på bildet når du holder det foran deg, så er det altså på venstresiden i livmoren din.

  Ligger embryoet på venstresiden på ultralydbilde ligger den på høyresiden i livmora di. Dette gjelder TRANSVAGINAL ULTRALYD.

  ABDOMINAL ULTRALYD kan du regne ut ifra ultralyd bilde fordi abdominale ultralydbilder ER ALLEREDE SPEILVENDTE så da kan du tenke at HØYRE på bildet betyr HØYRE i livmora di. VENSTRE på bildet betyr VENSTRE i livmora.

  Ble det litt enklere nå?

  Det er likt som hun sa oppover her, bare motsatt :)

  Men jeg må legge ved at denne metoden IKKE er 100% sikker. Du har uansett ca 50/50 sjanse på hvilket kjønn det ligger i magen :)
   
 7. Hecatees Andre møte med forumet

  Helt forvirra jeg også. Hva vil dette si? UL fra uke 7 (innvendig)
   

  Vedlagte filer:

 8. Lillemirakel2020 Elsker forumet Assistert-jentene Januarlykke 2020

  Nå skriver du akkurat det samme igjen. Har du en kilde på dette her? For du sier det motsatte av hva babyverden sier... Jeg vet ikke hva som er rett, jeg vet bare hva babyverden sier, og det er det motsatte av hva du sier uansett hvor mange ganger du skriver det.
  Sitat babyverden
  «Ramzi-metoden:
  Fester det befruktede egget seg på høyre side, skal det tyde på gutt, mens jenter fester seg på venstre side. Dette kan ses på tidlig innvendig ultralyd. På utvendig ultralyd (på magen) speiles bildet, så da blir det motsatt – morkaken til gutter på venstre side og på høyre side for jenter.»
  Link her: https://www.babyverden.no/gravid/myter-og-kjerringrad-om-barnets-kjonn/

  Men nå sier jeg meg ferdig med denne diskusjonen. Kjønnet vet vi ikke enda uansett. Det blir spennende å se hva som kommer og begge deler er like velkommen her :Heartred
   
 9. Fillibobba Betatt av forumet Januarlykke 2020


  Skjønner! Men dette bildet er altså et bilde jeg har tatt av fotografiet. Ultralyden er tatt utvendig. Liker bebisen fortsatt på venstre side og derfor jente, eller er det høyre side :p?
   

  Vedlagte filer:

 10. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Av ren nysgjerrighet gikk jeg nå tilbake og så på ultralydbildene fra uke 12 for begge jentene vi har fra før. Utvendig ultralyd, morkaken er det lyse feltet til høyre på bildet, noe som vel tilsier jente utifra bildet, hvilket jo stemmer godt med fasiten ;)
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Dersom dette er utvendig ultralyd, vil jeg si at det ser ut som at morkaken din er på høyre side (dvs det lyse feltet) og at du i så fall venter jente iflg Ramzi-teorien :)
   
 12. Fillibobba Betatt av forumet Januarlykke 2020


  Å tusen takk for svar! Jeg håper så inderlig på jente. Men aller mest friskt barn selvfølgelig <3. Har to gutter fra før, og nummer 3 kom noen måneder før vi hadde planlagt. Hadde egentlig tenkt å prøve å time sex med eggløsning, meen nå aner jeg ikke når det har skjedd!

  Er så spent på hva legen ringer og sier i morgen eller fredag :D
   
 13. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Jeg skal finne, og forresten skriver jo babyverden nøyaktig det jeg sier! Den går ikke ut ifra ultralyd bildet, den går utifra hvordan den ligger i magen din og nå har jeg jo gjentatte ganger forklart deg hvordan du skal finne ut HVOR den ligger i magen din :) Så babyverden stemmer, så lenge du forstår det riktig :)
   
 14. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Ja det stemmer :p Så gøy at det stemte! Det stemte med sønnen min også, men med venninna mi stemte det ikke :p
   
  • Liker Liker x 1
 15. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Ja, innvendig. Spennende å se om det stemmer. Sist stemte sånn ca 50% av spådommene rundt kjønn (alle metoder) ;)
   
 16. Fillibobba Betatt av forumet Januarlykke 2020

  Fikk svar i dag, det stemmer helt korrekt med metoden!! Var en jente, helt fantastisk. Har to gutter fra før <3. Guttene lå speilvendt av jenten:))
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 17. Batuuli Gift med forumet Februarbarna 2020

  669FC333-0C3E-463D-B296-E2F88AFC4868.jpeg Blir spennende å se hva det blir her da! De ligger nemlig nesten på hver sin side. Tatt innvendig.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 18. Prøverpåbabynr3 Forelsket i forumet

  Q

  Er det eneggede? Isåfall ville jeg tippa 2 gutter :) men det er svært vanskelig å si med eneggede tvillinger generelt... 2 eggede derimot kan man i større grad se det.
   
 19. Batuuli Gift med forumet Februarbarna 2020

  Har ikke fått det bekreftet enda, men gyn mente at de er toegga :) skal inn å få det helt svart på hvitt nå den 24.juli.
   
 20. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Fikk svar på NIPT i dag og Ramzi stemte her, det gjemmer seg en frisk liten gutt i magen :Heartblue
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 6

Del denne siden