Molde sjukehus*

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 22 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tupp3 Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Takk for svar! :) Maibaby i moldeområdet du også?
   
 2. Forsvarsbaby Andre møte med forumet

  Fødte der sjølv no i april (16.). Trur ikkje eg kunne ha fått ei meir fantastisk jordmor. Maten var og veldig god. Veldig positiv opplevelse derfrå
   
 3. Mamma 22.08.18 <3 Elsker forumet Sommerfuglene

  Fødte her august 2018. Veldig greie jordmødre, barnepleiere og barneleger. Hadde stort sett enerom hele oppholdet (6 dager). De prøver så langt det lar seg gjøre. Det er et kjøleskap i gangen med pålegg, drikke og yoghurt, samt brød, frokostblanding og saft i skapene. Man kan velge mellom to middager, men må huske å gi beskjed før 12. Man kan også bestille mat til følge, vet ikke hva det koster.

  Fellesrommet/TV-stuen har dessverre veldig harde stoler og sofa, så anbefaler å ta med pute om sitting allerede er litt utfordrende.

  De har alt du trenger til baby under opphold (bleier, body, strømpebukse, olje, termometer), og til mor (kjortel, bukse, nettingtruse (anbefales!), tykke bind, vanlige bind, gaskluter, sjampo, balsam, såpe og til og med tannkost/tannkrem om du ikke rekker å få det med deg).

  Men nå skriver de jo om i avisene å kun ha enten Molde eller Kristiansund sykehus sin fødeavdeling åpen frem til nytt felles sykehus er klart .Spent på hvordan det blir, og eventuelt kommer til å fungere.
   
 4. Pinnsvin1 Andre møte med forumet

  Hei! Flere med erfaringer fra Molde?
  Vi har vært gjennom IVF og kjenner derfor godt til Ålesund sykehus. Vi føler at de har super kompetanse i Ålesund, men vi «sogner» til Molde egentlig. Veldig usikker på hva vi bør velge. Det er jo nesten tre timer en vei til Ålesund :/

  Jeg har grunnet en gammel bekkenskade et sterkt ønske om keisersnitt. Så om Molde er tilbakeholden så tenker jeg også at Ålesund kan være en mulighet.
  Alt i alt usikker på om jeg «tørr» til Molde når jeg har vært så fornøyd med Ålesund :)
  Termin tidlig februar.
   
 5. Thunderbird Glad i forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Linken finnes ikke, kan den oppdateres?
   
 6. Ikke i bruk Forumet er livet

  Det er ordnet :)
   
  • Vinner Vinner x 1
 7. Thunderbird Glad i forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Tusen takk:happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden