MA

En tråd i 'April 2018' startet av Katz1, 15 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Happymama Elsker forumet *Aprilbaby 2018*

  Sender deg en klem og krysser fingrene for deg[emoji173]️[emoji173]️
   
 2. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Ja innvendig ultralyd. Hadde en del innvendige ultralyder forrige graviditet og da fikk jeg ikke brun utflod. Hatt det siden i går.. Den usikkerheten er helt grusom altså
   
 3. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Tusen takk[emoji173]️
   
 4. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Angsten og uroen slipper ikke taket. Jeg googler slow rising hcg å får opp svært få hyggelige historier. Det er blant annet mange som senaborterer på grunn av kromosomavik .. Jeg har økt brun og mørk rød utflod. Jeg kjenner meg så ensom i det. Har jo ikke fortalt om graviditeten til annet enn samboer og en nær venninne. Samboer er lite støttende. Skulle ønske jeg fikk litt oppfølging, er så vondt å være engstelig 24 t i døgnet. I natt har jeg drømt om aborter..
   
  Last edited: 22 Aug 2017
 5. Aprilønske 2018 Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Håper at det ordner seg[emoji173]️ Har du noen flere venninner eller noen i nær familie som er en gode samtalepartnere? I tilfelle tror jeg at jeg hadde snakket ned dem om det for å slippe å føle meg så alene..
   
 6. Dilbertina Forumet er livet *Aprilbaby 2018*

  Huff, det høres ut som du har tunge dager.. Fryktelig trasig å gå sånn og være usikker på hva som skjer, hva som er gode og hva som er dårlige tegn. Gyn på fertilitetsklinikken sa til meg at hun skulle ønske jeg ikke hadde Internett i noen uker.. Av og til er Google vår verste fiende[emoji6] Håper alt ordner seg, og at premien for å holde ut dette viser seg en vakker vårdag i april[emoji4][emoji177]
   
 7. Dilbertina Forumet er livet *Aprilbaby 2018*

  Men du har krav på duo-test pga alder, sant (om jeg ikke husker helt feil)? Da skal du i så fall ha ny ul i uke 12-13, og blodprøver før det. Men skjønner at det også er lenge å vente, ja...
   
 8. Milla :^) Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Skjønner godt at du føler deg aleine og kjenner på mye av det samme selv. Du får bruke meg og forumet for alt det er verdt. Jeg har hatt litt mørkt blod og brunt slim selv, men ser ut til å ha roet seg nå. Har ikke fortalt det til andre enn samboer og han fortalte sin mor i hælja da jeg hadde ekstreme smerter. Hun er heldigvis lett snakke med og jobber med IVF og har en del kunskap rundt en del ting. Samboer har vært veldig snill og støttende så godt han klarer, men vanskelig for han skjønne helt hvordan det føles og oppleves for meg tror jeg.
   
 9. Pære Forelsket i forumet

  Var på TUL selv i dag. Spurte gyn om det var vanelig med blødninger etterpå. Men han sa at det ikke var det. Ikke for å uroe deg mer, men jeg er i alle fall sånn som liker å vite hva som kan være reelt. Samtidig så har jeg ei venninne som blødde gjennom et helt svangerskap, så det behøver ikke bety at noe er galt. Håper alt er bra [emoji173]️

  Jeg hadde forøvrig beregnet at jeg er 7+1 i dag, han beregnet teoretisk(med vanlig syklus) at jeg var 7+5, men målte meg til 6+5. Så det er nok rom for litt variasjoner der [emoji4]
   
 10. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Det er det som gjør det så vanskelig. Få som vet om graviditeten, så man står så aleine når ting ikke er bra. Heldigvis har det ordnet seg med tanke på litt kontinuerlig oppfølging. Jeg skal få komme til en gynekolog jeg har vært hos tidligere. Sekretæren hans sa at jeg burde få oppfølging med en gang. Skal derfor dit i morgen, så får vi se hva han sier. Jeg blør ikke mye, trenger ikke bruke bind. Men det kommer farget hver gang jeg er på toalettet ..
   
  • Liker Liker x 2
 11. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Jeg har heller ikke erfaring med blødning etter ul, så har det jo vedvart siden søndag.. Nei, som dere sikkert forstår så har jeg veldig lite håp om denne graviditeten [emoji17] Det med å bli satt tilbake en uke tar jeg egentlig mer med ro, det skjer mange. Hcg nivåene derimot er jeg rimelig usikker på. Det steg fra 3200 til 3600 på to dager. (Labsvar fra sykehuset). Mens fra furst steg det fra 3400 til 4200 på to dager så stagnerte det helt fra torsdag til fredag på 4200. Jeg blir bare ikke klok på det her. Men når jeg spurte angående hcg så svarer de at de velger å fokusere på at de har sett hjerteaksjon. Jeg må nok bare belage meg på at dette kommer til å ta tid.
   
 12. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Ja, henvisning til duo test er sendt, ikke fått svar. Ble sendt forrige mandag. Har vært i gjennom det en gang før. Det blir for lenge å vente syns jeg. Har fått ordnet meg oppfølging hos gynekolog! Det blir bra, godt å ha noen med erfaring å snakke med. Vet han er flink og veldig fin å snakke med.
   
 13. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Så sant, jeg skulle vært beskyttet mot meg selv[emoji5] dr. Google dronningen [emoji15]
   
 14. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Ja har noen venninner jeg snakker med. Særlig min beste venninne er veldig god og fin å snakke med[emoji173]️ Familien har jeg ikke sagt noe til, hadde håpet å kunne fortelle dem en koselig nyhet i midten av september..
   
 15. Milla :^) Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Godt å høre at du får oppfølging :) jeg blør ikke lenger, men kommer bittelitt brunt innimellom. Skal inn for HCG-prøve nummer to i dag og får kanskje svar på fredag. Hvis ikke blir det lenge vente over hælja. Testet med nye cbdigital i dag 5+4 og den er gått ned til gravid 1-2 igjen så jeg veit allerede nå at dette ikke går veien. Virker ikke som kroppen har skjønt helt hva som skjer selv da det umulig har kommet ut nok til at det er en fullstendig abort.
   
 16. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Får så vondt av deg. Det er så grusomt å gå sånn å vente[emoji17] Du burde nok i det minste hatt 2-3 på den testen, men er jo godt tegn at du ikke blør og ikke har smerter. Kan du være litt kortere på vei da? Lykke til i dag, tenker på deg[emoji173]️ Jeg skal til gyn snart, regner med han vil ta ul og blodprøver. Har hjerte sluttet å slå ordner han kanskje med zytotec til meg.
   
 17. Aprilspiren Forelsket i forumet

  Tenker på dere katz1 og Milla, og ønsker dere masse lykke til [emoji173]️
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Milla :^) Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Kommet meg på jobb etter blodprøve hos legen. Har begynt å blø og vondt i magen nå, tror kroppen prøver ordne opp på egenhånd. Tok smertestillende så håper jeg at jeg klarer holde ut arbeidsdagen :yuck: tenker på deg og håper det går bra hos gyn. Håper jeg kan blir ferdig med dette så jeg kan føle meg som meg selv igjen og tenkte fram mot å våge prøve igjen.
   
 19. Dilbertina Forumet er livet *Aprilbaby 2018*

  Jeg føler veldig med dere! Må være så trasig å gå sånn og ikke vite... Klem til dere[emoji173]️
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  For en fin gjeng det er her i aprilforumet[emoji173]️ Setter så pris på å ha dere å "snakke" med[emoji5] Det er gull verdt denne sårbare tiden. Jeg fikk en god nyhet hos gyn, fosteranlegget vokser som det skal, 6+3 i dag. Han vil ikke måle hcg og fokuserer heller ikke på hcg målinger. Så lenge det vokser som det skal og hjerte slår, mener han det er bedre indikasjon enn hcg! Ny ul om 14 dager. Blir lange dager dit, men jeg skal prøve å tenke positivt [emoji173]️ Takk for all omtanke!
   
  • Liker Liker x 10
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  Last edited: 23 Aug 2017

Del denne siden