Lillebrøster ønskes

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Håperpånr2<3, 6 Sep 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Gratulerer som ruger :D
   
  • Liker Liker x 1
 2. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Tusen takk :) Ja jeg håper dette går veien :) Laaaaange dager frem til test :)
   
 3. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Tusen takk :) Blir spennende å følge hverandre :) Vi ligger ganske likt vi da :) Jeg har TD 22 :) Klarer du å vente med å teste til da? Eller ryker det noen i forveien? :)
   
 4. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Ja, veldig likt :) nei, jeg kommer til å starte nå snart jeg:p sjekke at ovitrelle går ut først også venter jeg noen dager kanskje. Også forrige gang så begynte jeg å blø for fullt på rugedag 11 så regner med at jeg finner det ut før testedatoen. En du? :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Truddelutt'n Gift med forumet

  Gratulerer som ruger ❤❤ ja det viktigste er at du ruger :D åå dom jeg håper og krysser for deg!! :D rug vel ;)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Vurderer å gjøre det samme som deg :) Kanskje begynne til mandag eller noe for å se at den går ut, for så å håpe på at det blir sterkere streker :) meeeen, er litt usikker.... Kjenner jeg gruer meg veldig, må bare holde motet og trua oppe :)
   
 7. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Tusen takk :) Er så kjekt å ha så mange her inne som håper og heier og krysser :) Jeg håper og heier og krysser for deg og :) Du har TD søndag? :) Såååå spennende :) Ikke lenge til nå :)
   
 8. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Jeg synes det er godt å vite hvis jeg har fått negativ test så er ovitrelle ute og en evt annen strek skyldes ikke den. Men nå går ovitrelle fort ut av meg, 7-8 dager ca. For noen tar det jo lengre tid:) Vi må bare tenke positivt! :)
   
 9. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Gratulerer som ruger!!
   
 10. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Når begynner du å teste etter at den er ute da? Sikkert 7-8 dager etter da antar jeg :p hehe...

  Ja vi MÅ tenke positivt :) Tro kan flytte fjell sier de :) Så jeg lever som gravid til det motsatte er bevist :) Jeg tar nok ikke helt av og handler inn utstyr og sånn da, hehe :p men jeg må ha trua :) Du har rett i det :)
   
 11. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Tar en i morgen først tror jeg også ser jeg an streken:p Ja, man skal leve som gravid i rugetiden så da kan man prøve å kjenne litt på den følelsen i samme slengen:) kanskje vente litt med utstyret ja :p
   
  • Liker Liker x 1
 12. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  hehe :) Jeg har tenkt at den dagen jeg får positiv test skal jeg kjøpe en liten ting til babyen :) Så får vi se hva den lille tingen blir :) Nr jeg ble gravid med gutten min kjøpte jeg en liten ting på tidlig UL :) Resten tok jeg mot slutten av svangerskapet, tenkte å gjøre det samme denne gangen :) Så jeg legger forsiktige planer i hodet mitt og håper de kan iverksettes snart :)
   
 13. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Jeg kjøpte en søt sommerbody når jeg var gravid i fjor, kommer nok til å gjøre det samme neste gang. Er koselig å gjøre det:) Fikk ikke brukt den da, siden jeg mistet, men kanskje det blir en sommerbaby 2017 istedet❤️ Vi får håpe på mai/junibaby:)
   
  • Liker Liker x 1
 14. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Ja det er veldig koselig å gjøre det :) Siden det er en sommerbody du har kjøpt inn tidligere, og ligger ann til termin i mai/juni, så tror jeg dette er "ment to be" <3
   
 15. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Åh, håper det ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 16. Marihøna Prøver på nr 2 siden nov/15 Assistert-jentene

  Hurra! 50% er jo knall!
   
  • Liker Liker x 1
  • Uenig Uenig x 1
 17. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Ja jeg kunne jo tenkt meg 100%, hehe :) Men men :) Jeg er litt forvirret, for på nysamtalen fikk vi 75-80% sjanse for å lykkes på første forsøk av dr Hausken selv, på UL mandag da det var kun 3 folikler som kunne gjøres uttak på så fikk vi beskjed om at vi burde velge denne 3 pakken av en annen lege, så da valgte vi den... Så i dag sa en tredje lege at vi har like god sjanse som de som får mange egg, siden eggene var så gode. Så sa han da 50/50 om jeg blir gravid eller ikke... Skjønner ikke heeeelt dette, mange forskjellige meninger, og jeg skjønner at forløpet har noe å si altså, men det var så ulikt... Får uansett ikke gjort noe :)

  Jeg prøver å tenke positivt, jeg har jo blitt gravid spontant med elendig sædkvalitet (0,6mill/ml), så nå med alle disse medisinene og befruktet 4 delt egg må det jo bare være bra :)
   
  • Liker Liker x 1
 18. Truddelutt'n Gift med forumet

  Det er helt vidunderlig å ha et så flott støtteapparat og ikke minst så er det veldig positivt i en slik prosess... tror det hadde vært myyye vanskeligere uten et slikt forum for man føler seg veldig isolert og alene ellers i hverdagen om et slikt tema/problem.. Hihi takk vi heier på hverandre, og håper at vi er heldige begge to ❤❤ ja TD er på mandag men tar hjemmetest på søndag.
   
 19. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Ja ikke sant:) det er herlig:) Mye støtte her inne:)

  Veldig spennende med deg i morgen da:) blir godt å få vite enten eller spør du meg:) det er så vondt å gå i uvissheten Selvfølgelig MÅ den være positiv:):)
   
 20. Truddelutt'n Gift med forumet

  Det er altfor spennende :O nesten som jeg bare har lyst å glemme å ta testen haha huff... Nei jeg må nok bare ta den ;) :O
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden