Lillebrøster ønskes

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Håperpånr2<3, 6 Sep 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Hei.
  Da tenkte jeg å lage dagbok også, er så koselig å lese dere andres her inne :)

  Vi fikk en gutt i 2013 på 3. pp, "hjemmelaget" :) Når han var ett år startet vi å prøve på nr 2. Dette var visst ikke så lett. I sommer, etter 2 år kontaktet vi til slutt klinikk Hausken i Bergen, etter at dette var et stort skritt å ta for oss. Det viser seg at det er svært dårlig sædkvalitet, slik at førstemann var vi heldige med :) Det vil være nesten umulig for oss å klare det på egenhånd.

  Vi fikk svært gode prognoser før oppstart, Hausken forespeilet 75-80% sjanse for å lykkes på første forsøk. Han sa kvinner i min situasjon, men min alder og gener osv vanligvis hadde gode egg, jeg har blitt gravid tidligere med svært dårligsædkvalitet osv. Slik at vi gikk inn i dette gamet ved godt mot :) Og etter anbefaling fra Hausken som sa han trodde han ville tjene gode penger hvis vi gikk for 3 forsøk, bestemte vi oss for ett forsøk:)

  Nå er vi midt oppi #1ICSI. Etter at jeg ikke responderte som forventet på medisinene, og måtte til nye kontroller og satte sprøyter i 16 dager, var det bare 3 folikler som er store nok til å gjøre egguthenting på. Det kan også hende at noen modnes innen i morgen, fordi de som har vokst har plutselig vokst fort. Dette fikk vi beskjed om på UL i går. Det skal gjøres egguthenting i morgen. Jeg håper virkelig at vi kan få ut noen gode egg. Legen i går forespeilet at vi var heldige dersom vi fikk ut 2-3 egg. Da jeg spurte han hva han ville anbefale, sa han 3 forsøk. Så etter å ha tenkt mye frem og tilbake, går vi nå for 3 pakken.

  Nå håper jeg bare sånn at vi får ut noen gode egg, slik at vi i det minste får innsett. men jeg prøver å forberede meg på at det ikke blir noe.... Denne ICSI karusellen er ikke for pyser spør dere meg.. Prøver å ikke miste motet helt allerede før uttak, men jeg gruer meg veldig til i morgen!
   
 2. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Gratulerer med dagbok her inne! :)

  Herregud for en historie! Dere må være verdens heldigste som klarte det på egenhånd med nummer 1 :) Tenker det er godt å ha han når det stormer som verst i dette gamet.

  Det er ikke sikkert det blir så galt dette forsøket, dere trenger jo bare det ene gullegget og jeg håper en av de er nettopp det :)

  Blir spennende å følge deg! Lykke til i morgen :D
   
  • Liker Liker x 1
 3. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Tusen takk skal du ha :)

  Håper virkelig vi får ett gullegg! :) Nå vil jeg bare få det overstått :)
   
 4. mfl3 Glad i forumet Assistert-jentene

  Jeg fikk bare ut fire egg på mitt forsøk også, og kun tre var modne. Men alle tre ble befruktet og to delte seg riktig til blasto. Vi fikk dessverre ikke innsett og måtte vente på fryseforsøk. Vi har nå blitt gravid med et av de to eggene, så det er ikke nødvendigvis man trenger så mange :) lykke til!
   
  • Liker Liker x 2
 5. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Tusen takk:) det hjelper å høre noen solskinnshistorier :) er jo lov å håpe at vi kan bli en solskinnshistorie også:)❤️
   
  • Liker Liker x 1
 6. Marihøna Prøver på nr 2 siden nov/15 Assistert-jentene

  Hei og grattis med dagbok! Ganske lik historie her, fikk en datter på pp1 i 2013 og startet nettopp første ivf/icsi nå i august (sprøytedag 8 i dag). Vi tok det for gitt at sædkvaliteten var god da vi har klart det før, men resultatet var ikke så bra. 12,5mill/ml. Kan jeg spørre om hva deres verdier var? Og hvor gamle dere er? Jeg er 36, så har ikke helt alderen på min side.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Takk skal du ha:)
  Vi er 28 og 31 år, så vi har heldigvis alderen på vår side. Fordi sædkvaliteten er helt elendig. 0.6mill/ml her! Men det var ingen problem når vi kunne gjøre ICSI sa Hausken:)
  Håper vi kan bli solskinnshistorier begge to:) dere har jo bedre kvalitet enn oss i allefall:) kanskje det veier opp for alderen:) dessuten har du jo blitt "spontant" gravid og:):)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Da har vi vert på uthenting i dag. Jeg fikk en saftig cocktail med Paracet, 10 MG oxynorm og kvalmestillende. Jeg tålte nok ikke oxynorm, for jeg ble kjempe dårlig, kaldsvett, kvalm og følte meg full Klarte ikke følge helt med i dag, og jeg ble jo så flau av meg selv. Grusom følelse.

  Det positive er at uttaket gikk fint, vi fikk 3 egg, noe jeg er glad for etter beskjeden på mandag:) de sa også at de trodde det blir befruktning, at jeg har oddsene på min side:) de sa sjansene var mye høyere for at det blir befruktning enn at det ikke blir det:) heldigvis:) men jeg tørr ikke glede meg helt enda! Så nå er det min tur til å vente på denne telefonen Veldig spent på den altså! Men vi er satt opp til innsett fredag kl 10.30 og skal begynne lutinus i kveld:) jeg skulle også hente ut mere klexane for å ha langt frem i tid, så de var veldig positive! Håper virkelig dette kan gå:) nå er målet innsett!:) jeg tenkte å ønske meg at de setter inn 2 hvis det er to befruktet siden stimuleringen var vanskelig for å øke sjansene våre:)
   
  • Liker Liker x 2
 9. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  To av eggene de hentet ut i går var modne, og begge var befruktet :) Jeg har sagt ifra at jeg ønsker meg å sette inn begge, jeg tror vell kanskje ikke de gjør det, men ho skulle bringe beskjeden videre til legen, så får vi se hva han sier i morgen. Veldig spennende. Siden stimuleringen var vanskelig osv så håper jeg de setter inn begge to :) Tvillinger er egentlig på ønskelisten også, så det hadde ikke gjort noe :) Det viktigste er jo at ett ev de fester seg da :)

  Håper så inderlig at min tur i ICSI karusellen blir kortvarig for denne gang, så hopper jeg heller på igjen om et par år for evt enda et søsken :)
   
  • Liker Liker x 3
 10. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så bra dette høres ut! :) Blir spennende i morgen å høre om du får "vilja di" :p
  Ønsker deg masse lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
 11. Tracy222 Gutt2012<3

  lillebrøster :D hihi xD håper hun ikke får for store brøster xD dagens tørre humor
   
 12. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Ja jeg håper dette er bra :) Jeg er jo helt ny i gamet, så litt forvirra over hva som er bra og ikke bra. men mannen min sier jeg må høre på de, så når de er fornøyde må jeg og prøve, men det er ikke så lett :) hehe... Forsvarsmekanismene som slår inn og prøver å beskytte meg mot nederlag tenker jeg, men håpet tar ingen fra meg :)

  Kanskje liten sjanse for å få inn to når det er første forsøk? jeg tenkte siden stimuleringen har vert vanskelig, og jeg likevell har bare to egg så kunne de sette inn begge for å øke sjansene istedet for å fryse ett som kanskje ikke tåler opptiningen...
   
 13. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  hehe :) Mitt dårlige forsøk på skrive at vi ønsker lillebror eller lillesøster i ett ord :p Er vell ikke akkurat et ord jeg har funnet på da :p Nr 2 ønskes er kanskje bedre :p
   
 14. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Det med å få inn to eller ikke handler ofte om flere kriterier som klinikken setter, og det varierer litt fra klinikk til klinikk. Privat er de nok mer liberale på det enn offentlig. Jeg går i Porsgrunn og der skal man helst være over 35 før de setter inn to egg, eller det skal være egg som uansett ikke kan fryses, eller det skal være sent ut i prosessen, f.eks forsøk nummer 3.
  For meg har det vært et ikke-tema da vi bare er på første runde, har hatt greie egg og jeg er bare 31 år ;)
   
 15. Truddelutt'n Gift med forumet

  Så bra!!!! ❤❤ håper du får lov å sette inn to da!! :) :) masse lykke til videre! :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Truddelutt'n Gift med forumet

  Hahahahahaha! !!!! Fy nå lo jeg litt vel mye!!
   
 17. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Jeg håper jeg kan få inn begge ja:) men er veldig forberedt på at vi ikke får det, men tar det som en bonus og håper spiren klorer seg fast uansett om det er en eller to❤️
   
 18. Tracy222 Gutt2012<3

  synes det var søtt jeg :D
   
  • Liker Liker x 1
 19. Håperpånr2<3 Glad i forumet

  Da har vi fått satt inn ett perfekt embryo A kvalitet :) Storfornøyde :) Han sa at vi har 50% sjanse til å lykkes, hvis vi hadde satt inn 2 ville vi bare øke sjansen til 52%. Så sa han at de skulle følge med på det andre egget, det hadde delt seg bare i to, dersom det deler seg videre fryser de det, og til sammen på dette forsøket og evt det fryste egget har vi da 80% sjanse sa han. Så da under litt tvil ble det kun ett til innsett. Nå må jeg bare velge og ikke dvele mere med dette, jeg håper og må ha troen på at dette ene fester seg og blir der leeeeenge :) Så får vi se :)

  Viktigste! Jeg ruger på ett perfekt A kvalitet embryo :)
   
  • Liker Liker x 3
 20. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Gratulerer som ruger! Dette hørtes veldig lovende ut :)

  Heier på deg!! :D
   

Del denne siden