Lille lykkes dagbok - et spesielt år

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Lille Lykke, 5 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Bare bet meg merke i det, så tenkte si i fra, bare [emoji85]
   
 2. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Takk for at du er mer observant enn meg [emoji23] Lar det stå siden meldingen er sitert i enda et innlegg. Blir bare styrete. Er ikke så mange som leser dagboka nå lengre når den ikke er på prøverforumet. Skumlere der føler jeg!
   
 3. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Tror bildet blir borte da, om du redigerer hovedinnlegget..? Vet ikke, men. Ja. Ikke så nøye for meg, bare skulle melde fra [emoji28]
  Har nemlig vært på nippet til noe lignende tidligere, men er blitt flink å slædde [emoji14]
   
  • Liker Liker x 1
 4. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Hipp hurra for 22 uker på vei [emoji4]
  For tiden er jeg helt ubrukelig i ukedagene etter jobb. Mannen min må gjøre det aller meste, og dersom det er jeg som legger ungene så vet vi begge at da sovner jeg også! I går sovna jeg dermed kl 20.30.... [emoji52]

  Sånn står det til med lille i magen cirka [emoji173][emoji173][emoji173] Verdt alt? Ja! [IMG][IMG]
   
  • Liker Liker x 3
 5. Blue_ Gift med forumet

  Kjenner til det der[emoji42][emoji42][emoji42] uansett hvor vondt eller hvor sliten man er, såååå verdt det[emoji173]️[emoji173]️
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 6. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  :Heartred:Heartred:Heartred
   
  • Liker Liker x 1
 7. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  23+3 i dag, tiden går.
  I går endte jeg og mannen min med å bruke hele dagen på en tur til fødeavdelingen! Jeg våkna med blod i trusa og enda mer da jeg gikk på do... Det ble en lang dag - først legevakt (1 times kjøring), og så videre til sykehuset (3 1/2 t) siden legen trodde blødningen var fra livmormunnen. Heldigvis så var synderen en ganske så ufarlig polypp helt oppe ved livmormunnen! En ubehagelig dag med flere gynekologiske undersøkelser og mye kjøring. Men siden alt endte BRA så kjenner jeg at det gjorde nada... :)

  Ellers så må jeg bare innrømme at jeg ikke er så veldig glad om dagene. Som om jeg bare eksisterer og gjør det jeg må. Har ikke lyst til noe, men prøver å være flink til å gjøre noe likevel, aller mest for ungene sin skyld. Lurer på når dette skal snu.
   
 8. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Hoff! Så utrolig ubehagelig opplevelse. Godt det endte bra!

  Leit å høre at du ikke føler lykke om dagen:( Det er godt du er ærlig, fordi det er viktig å prate om! Er det en spesiell grunn til at du ikke er så glad, eller er det alt sammen + graviditeten? :Heartred

  Gooood klem:Heartpink:Heartpink:Heartpink:Heartpink
   
 9. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Huff, så skummelt med blødninger, men så godt å høre at årsaken var noe helt uskyldig!

  Å være gravid er ingen dans på roser, men det er så verdt det når premien kommer! Så hold ut og ikke ha for dårlig samvittighet for ungene, husk at dette er bare en fase og det går snart over :) Hilsen meg som ligger her og ammer og koser med lillesøster som har rukket å bli 3.5 uke gammel :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Anwēn Forelsket i forumet

  Hei fine deg!

  Synes ikke det er noe rart, det du har måtte takle og gått igjennom det siste året er på grensen til umenneskelig. Vær god og raus med deg selv! Fordi du fortjener det, trenger det og er VERDT det :Heartred

  Du har mistet en datter, og nå bærer du et nytt barn så kort tid etter - i tillegg til kreft-skrekken du og din datter fikk midt i alt. Jeg er imponert over måten du har håndtert det på og hvor sterk du er!

  Fortsett å være ærlig mot deg selv og de rundt deg, og ikke still for høye krav til deg selv.. Du er allerede superwoman!
   
  • Enig Enig x 1
 11. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Tenker masse på deg LilleLykke, håper du har det bra <3:) Klem fra Bernt
   
 12. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Hei søte dere som tenker på meg! [emoji169][emoji171][emoji169][emoji171]
  Her har det gått opp og ned, samtidig som dagliglivet går i sin vante gang som den må :) Periodevis har vi hatt det bra, andre ganger ikke.
  På mandag leverte jeg - endelig- masteroppgaven min!! Det har vært utrolig hektisk pga den og jobb i det siste. Mannen min har også blitt preget av hele det året som har vært og er nylig blitt sykemeldt pga utbrenthet. Det har vært og er tøft, men jeg håper jeg får han tilbake igjen i bedre stand og mer "seg selv" igjen når han nå får tid til å hvile og tenke.
  Selv har jeg nå fått svangerskapstilrettelegging og skal dermed ikke jobbe mer enn to dager pr uke. Det blir gull fremover, for vi er både fysisk og tidvis psykisk utmattet.
  Vi håper på at de to siste månedene før vi kan begynne å vente at lillebror kan ankomme blir gode og at vi finner tilbake til alt det gode vi HAR i familien vår i løpet av den tiden.

  Og - gratulerer med dagen alle fininger! Hvordan går det med dere? [emoji7]
   
  • Liker Liker x 3
 13. Esoteri Elsker forumet Novemberlykke 2016

  Kjære Lille Lykke. Håper du har det bra <3 Jeg tenker på deg ofte. Stor klem <3
   
 14. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Hei Esoteri! [emoji4] Takk for omtanken. Hvordan har du det?

  Jeg har det ganske ok for tiden! Er i dag 31 uker på vei og det begynner å kjennes i kroppen at det er tungt og lite plass der nå. Men det hører med! [emoji28] Slapper av så mye jeg kan, og mannen min er snill og tar hensyn. I dag fikk jeg servert jordbær og fløte i badekaret etter jobb og middag [emoji173]
   
  • Liker Liker x 1
 15. Esoteri Elsker forumet Novemberlykke 2016

  Vi har det fin-fint om dagen :happy:
  Så godt å høre at du har det bra etter forholdene :) Siste innspurt nå, så skjønner godt det er tungt. Bra du har en snill mann som hjelper deg så mye han kan. Dagens oppvartning hørtes jo veldig deilig ut :D Bare å slappe av med god samvittighet og samle krefter til de siste ukene og fødsel <3
   
  • Liker Liker x 1
 16. Care-bear Gift med forumet Maiblomstene 2017

  <3
   
  • Liker Liker x 1
 17. Pixxi mamma på heltid <3

  Heihei, hvordan går det med deg? :)
   
 18. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Ble så glad for å høre fra deg! [emoji1][emoji173] Som jeg skrev i dagboka til deg så går det ganske fint! [emoji4]

  Hele 31+ 2 dager på vei i dag, og jeg har det ikke travelt med å bli ferdig med svangerskapet kjenner jeg. Dette er jo trolig min siste, så jeg prøver å nyte det meste fordi jeg vet jeg kommer til å savne det senere [emoji4] Dette har vært det desidert tøffeste svangerskapet! Men sammenlignet med andre, så har jeg lite å klage på. Mannen min begynner dog å synes at det er vel mange klager og primadonnanykker på gang[emoji244][emoji206] Ingen får spise isbiter for eksempel. De er MINE, og jeg blir skikkelig nervøs om noen tar seg noen - for da blir det færre til meg [emoji85] Måh hah isbiter..... Sånn var det i mine andre svangerskap også ut i tredje trimester.

  Ble så glad av å høre at lykken er på din side også nå! [emoji169][emoji169]
   
  • Liker Liker x 1
 19. Pixxi mamma på heltid <3

  Haha, isbiter er jo så godt da[emoji23] tenk at snart er du mamma igjen[emoji16][emoji173]️ jeg er veldig glad på dine vegne å kjenner at jeg gleder meg til du får babyen[emoji1360] jeg har dessverre måttet ta bort babyen i magen da det ikke var noen liv[emoji20] 10 uker på vei igår. Så igår lå jeg i narkose [emoji17] men jeg tenker som så, det blir alltids min tur bare ikke nå[emoji173]️
   
 20. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  Neeei, Pixxi [emoji173][emoji173][emoji173] Så utrolig leit å lese! At det skal gå an å være så uheldig som du har vært det siste året. Nå ble jeg skikkelig lei meg på dine vegne.

  Jeg er 36+1 uker på vei i dag. Har vært et tungt svangerskap rent psykisk i tillegg til litt "ekstra". Hode og kropp blir leibog sliten av å ha gått gravid i "et og et halvt år". Påvist gallestase for to uker siden, og bekymrer meg for dét. Har ellers vært i fin form i det siste og har tatt ferie [emoji274] Den sola kunne jeg vel egentlig spart meg for å legge inn her, for det har jo vært vanlig nordnorsk sommer her med kun ett siffer på gradestokken ei stund! Minus i dag da, endelig litt varme.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden