Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tror jag ska koke litt idag. Men vet ikke hva som er best. Karbonadedeig eller av svin.. Å mose potet å litt rotfrukterJeg fant en oppskrift som sa at man skulle koke kjøttdeigen, så jeg gjorde dettrengte bare et par minutter!
Men hvis du skal steke den så kan du steke den forsiktig på lav varme så det ikke blir noe særlig stekeskorpe![]()
Jeg brukte karbonadedeig uten salt og vann, følte det var mest "safe" til å begynne medTror jag ska koke litt idag. Men vet ikke hva som er best. Karbonadedeig eller av svin.. Å mose potet å litt rotfrukter![]()
Jeg brukte vanlig kjøttdeig, uten tilsatt salt eller vannTror jag ska koke litt idag. Men vet ikke hva som er best. Karbonadedeig eller av svin.. Å mose potet å litt rotfrukter![]()
Tåler glassene og fryses?
JeppTåler glassene og fryses?
Søren! Og jeg som har kasta alle fordi jeg tenkte at det ikke tåler det siden det er glassJeppglass er aller best å fryse i, men ikke fyll mat helt opp til lokket, la det være ca 1/2-1 cm igjen!
Søren! Og jeg som har kasta alle fordi jeg tenkte at det ikke tåler det siden det er glass![]()
Ett tips, tomatpuré glass etc er også fine å bruke og de er litt størreSøren! Og jeg som har kasta alle fordi jeg tenkte at det ikke tåler det siden det er glass![]()


