Kjenner dere liv?

En tråd i 'April 2020' startet av Pocolocoen, 30 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Anine91 Gift med forumet Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene

  Kjenner litt hver dag. Er 17+5 i dag:)
   
 2. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Den siste uka har jeg kjent liv. Det føles for meg veldig skummelt å tro at det er det (jeg er av en eller annen grunn mye mer redd for at denne babyen ikke lever enn jeg var med første), men det er også sånn at det ikke kan være noe annet. Kjenner det alltid rett over symfysebeinet, og siden onsdag har jeg kjent det hver dag. Er 16+6 i dag.
   
 3. Supergira Andre møte med forumet

  Kjente liv i dag tror jeg, en slags leamus følelse i den venstre siden. Tror det er liv, men vet ikke. Er jo bare 15 + 1. Tror dere jeg kan kjenne liv så tidlig?
   
 4. Nyepoke2020 Andre møte med forumet

  Jeg tror absolutt man kan kjenne liv så tidlig. Jeg kjente hvertfall svake bevegelser av og til i uke 15. Og nå når jeg straks er i uke 18 kjenner jeg igjen de bevegelsene. Så er ganske så sikker på at bevegelsene jeg kjente i uke 15 også var baby:)
   
 5. Morgen Flørter med forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg kunne ikke kjenne bevegelser før etter OUL. En skrev at det ble lettere å koble bevegelse med følelsen det skapte etter OUL-Det stemte for meg. Å ha sett fosteret bevege seg og dytte og klatre hjalp. Og etter å ha kjent første bevegelsen så er det lettere å kjenne bevegelse nå. Før OUL kjente jeg ingenting og er ikke alltid jeg kjenner så ofte ennå. Jordmoren sa at det var lettere å følge etter uke 22 så venter med dag til å begynne å legge aktivt merke til bevegelser.
   
 6. Gul rose Andre møte med forumet

  Jeg er ganske sikker på at jeg har kjent bevegelser, kjenner igjen følelsen fra forrige svangerskap. Er det noen andre som synes de første bevegelsene minner om kiling?
   
 7. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Jepp. Kjenner det bare mer konkret om jeg sitter med beina helt inntil kroppen, slik at alt blir klemt flatt. Jeg sitter sånn veldig ofte da (synes det er den mest behagelige måten å sitte på), og da kan jeg kjenne litt mer "hardhendt kiling". Men disse luftboblene som folk forteller om at de kjenner, de er jeg ganske sikker på at er nettopp luftbobler...
   
 8. Gul rose Andre møte med forumet

  Ja, når du sier det! Så kjente jeg det faktisk tydeligere en morgen da jeg lå i typ fosterstilling med beina inntil magen. Tenkte ikke så mye over det da, men gir jo mening det du sier nå :)
   
 9. AlleGodeTingErFire Betatt av forumet

  I går kveld kjente jeg det utvendig, kjempe svakt men kjente det❤️

  Kjente den samtidig på innsiden

  17+5 i dag
   
 10. Bazinga92 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg er førstegangs, så jeg er usikker på hva jeg skal kjenne etter. Ser flere nevner disse boblene, og jeg føler ikke noen bobler... Men siden søndagen har jeg kjent sånne små dult på en måte. Ca ved navelen, litt under. Aldri kjent dette før, så lurer på om det kan være det..? Er liksom et dult, så blir det stille..
  Er 18+2 i dag.
   
 11. AnLinnea Elsker forumet Himmelbarn Påskekyllingene 2020

  Altså, så lite som jeg kjenner, så skjønner jeg at det går an å oppdage at man er gravid veldig seint.

  Hadde det ikke vært for kvalmen og bekkenet hadde jeg ikke kjent at noe var annerledes i magen.

  Det kommer jo etter hvert! Men er så utålmodig!! Er 17+1 i dag!
   
 12. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Har du prøvd å klemme litt på magen der hvor du kjenner dultet? Om dultet kommer fra baby, vil du ofte "få svar" om du klemmer. Men baby har også veldig god plass ennå, så det kan godt være det ene dultet du kjenner er et fraspark og at baby ikke kjenner det når du klemmer tilbake.
   
 13. Bazinga92 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020


  Nei, det har jeg faktisk ikke prøvd! Jeg pleier bare å stryke på magen, og håper han kan kjenne mammaen sin. Men skal prøve å klemme litt neste gang!
  Har OUL på mandag, har hørt at det kan være lettere å koble bevegelsene til babyen når du ser den. Så veldig spent! :love7
   
 14. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  De tåler at du klemmer veldig hardt, bare vent til jordmor skal undersøke leie. Du får vondt før babyen får vondt, så det er bare å klemme.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Korv Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Har kjent på og av noen uker (ikke hver dag, men begynner å bli mer regelmessig nå siste uken). I går fikk mannen min kjenne det utenpå for første gang! Stor stas :) 16+3 i dag.
   
 16. StrikkeM Første møte med forumet

  Kjente såvidt noe et par ganger i uke 14, ble fort både mer og sterkere, det var synlig bevegelse uttanpå magen fra midten av uke 15 <3 Samboeren fekk til å kjenne i uke 17 <3 Heilt fantastisk!
   
 17. Kaffebønna Elsker forumet Påskekyllingene 2020

  Satte meg opp fra liggestilling i sofa i går, og da kjente det ut som hele baby presset seg ut gjennom magen. Skikkelig vemmelig følelse :hilarious::hilarious: skvatt godt til da!
   
 18. Lillefrø Flørter med forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg kjente ikke liv før uke 20 med første mann så det er helt vanli nå er jeg 17+1 å ikke kjent noe enda
   
 19. Kaffebønna Elsker forumet Påskekyllingene 2020

  18 uker og nå kjennes det ut som det er party i livmor når jeg slapper av og kjenner etter. :smiley-angry026
   
 20. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Ja, sant at det er vanlig - jeg blir bare så utålmodig! Kjedelig å gå rundt med voksende mage uten å kjenne noe liv. Men jeg har vært på OUL, og morkaka lå foran, så hun sa at det kan gå flere uker til før jeg kjenner noe. Har slutta litt å kjenne etter nå :)
   

Del denne siden