Jobb

En tråd i 'April 2018' startet av Pinnsvinet, 8 Des 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Solsikke85 Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ *Aprilbaby 2018*

  Samme her! 50 prosent sykemeldt frem til 9. januar. I utgangspunktet var jeg fast bestemt på å stå i stillingen 100 prosent frem til permisjon, men føles veldig riktig nå. Må sette lille i magen foran egen stolthet.
   
  • Liker Liker x 1
 2. Niomi88 Gift med forumet *Aprilbaby 2018*

  Fram til 7 januar her, hadde lyst til det jeg og men bekkenløsning som sniker til her.
   
  • Liker Liker x 2
 3. Hildeee Betatt av forumet *Aprilbaby 2018*

  Har kontorjobb der jeg også er en del ute. Har gått helt glimrende til jeg for en uke siden fikk bekkenløsning. Så nå skal jeg til fysioterapeut i morgen som spesialiserer seg på bekkenløsning for å få noen råd. Så får vi se om jeg går ned i stillingsprosent etter hvert, eller om jeg klarer å jobbe helt til 1. mars da vikariatet mitt går ut. Vil jo gjerne gjøre mitt beste, men helsa kommer såklart først. Har heldigvis en fantastisk sjef som forstår situasjonen ☺
   
  • Liker Liker x 1
 4. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Da er det sendt inn søknad om svangerskapspenger for å få reduserte arbeidsdager...
  Er rett og slett for tungt å jobbe fulle arbeidsdager.. Usikker på om det vil funke - men er lov å håpe... Heldigvis er jeg eneste gravide på jobb nå (i motsetning til seks totalt sist svangerskap) så er lettere å tilrettelegge [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 5. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Kan jeg spørre om hvorfor det er sendt inn søknad om svangerskapspenger istedenfor sykemelding? :p Jeg har ikke peiling på noe sånt. Håper du får søknaden innvilget :)
   
 6. fjellfeita Første møte med forumet

  Jobber som kontaktlærer, og har ansvaret for 27 6.klassinger. Er for tiden i 100% jobb, og første dag etter juleferien i dag. Kjenner jeg er totalt sliten, og har rygg-bekkensmerter. Har en sønn på 3, som fikk lite oppmerksomhet i ettermiddag. Vurderer å få sykemelding/svangerskapspenger, skal til jordmor neste uke.
   
 7. Fruen<3 Glad i forumet Marsboerne 20 18

  Hvis du fortsatt ønsker å jobbe 100 % men trenger å roe ned litt, hva med å kanskje overta litt ansvar for medisinutlevering eller litt kontorarbeid?
   
 8. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Ja tenkte litt på det. Skal snakke med jordmor på mandag. :)
   
 9. anineestelle Andre møte med forumet

  Går heltid på videregående! [emoji4]
   
 10. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Svangerskapspenger er mer gunstig enn sykemelding dersom man i utgangspunktet er frisk.. Har ikke satt meg veldig inn i det [emoji85].
  Men tre dager etter søknaden ble sendt fikk jeg sykemelding for en uke grunnet stigene blodtrykk samt andre symptomer på svangerskapsforgiftning... Så får se hvordan dett barker i vei [emoji17]
   
 11. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Okei, jeg har så lite peiling. :p Håper ikke du har fått svangerskapsforgiftning! Masse god bedring! :)
   
 12. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Takk [emoji4]. Ser greit ut foreløpig! Skal opp og diskutere med sjefen en dag hva jeg kan gjøre på jobb som gjør at jeg kan være en ressurs men ikke ha det så stress på jobb..
   
 13. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  H
   
 14. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Oppdatering, snakket med jordmor på mandag. Hun sa det hørtes tøft ut på jobb både fysisk og psykisk. Hun sa at jeg kunne snakke med legen om å få sykemelding. Så jeg snakket med legen i dag, og prøver i første omgang å redusere til å jobbe 80% i stedet for 100%. Altså 20% sykemelding. Og planen er å jobbe 1 dag mindre i uka, for å hente seg inn litt innimellom. Kan også forsøke å gå reduserte dager, og gå hjem litt før, men det er vanskelig å få til i praksis har jeg sett på andre gravide som jobber ved samme sted.
   
 15. Bkno7684882 Blir kjent med forumet

  Hvordan går det med dere nå?:) jeg reduserte til å jobbe 80% istedenfor 100% etter jul. Det funka, og foreløpig er jeg meg selv igjen.
   
 16. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Nå jobber jeg bare 60prosent. Jobber kortere dager da er det som funker best for bekkenet mitt. Har hjulpet mye! :)
   
 17. Dilbertina Forumet er livet *Aprilbaby 2018*

  Jeg går ut i 100% sykemelding fra mandag, og hadde min siste dag på jobb fredag. Rett og slett fordi jeg jobber for langt unna sykehuset. Det var veldig vemodig, men samtidig føles det riktig overfor elevene, ettersom jeg uansett ikke skal følge dem ut tiende. Nå får vikarene litt bedre tid til å bli kjent med dem. Jeg skal skrive masteroppgave de kommende ukene, så jeg blir ikke arbeidsledig. [emoji28]
   
  • Liker Liker x 1
 18. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jobber fortsatt 100%, men vurderer å ta en tur til legen snart for å få sykemelding en dag i uken. Begynner å bli tungt i ryggen å jobbe hver dag i barnehagen, men tenker å se det an neste uke. :)
   
 19. tsktsk Blir kjent med forumet

  Dette gjorde jeg også for et par uker siden, altså gikk fra 100 til 80%, og har 1 dag fri i uka. Føler jeg har sÅ mye igjen for det, mye mer overskudd! Den ene fridagen gjør blant annet at jeg kommer meg på trening, noe som er er must for meg både fysisk og ikke minst psykisk! [emoji4][emoji1319]
   
  • Liker Liker x 1
 20. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Prøvde 100% sykemelding en periode, men er ikke noe for meg å gå hjemme en hel uke og likevel ha det vondt. Trives mer med å holde meg opptatt selv om det er smertefullt. Starter i jobb igjen, 80% denne gang, fram til permisjon. Får se hvordan det går.
   

Del denne siden