Jobb

En tråd i 'April 2018' startet av Pinnsvinet, 8 Des 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sprellejenta Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg fikk egentlig 30% svangerskapspenger - men det funket ikke... Så jeg skal få jobbe kortere vakter og heller jobbe flere dager [emoji4]. Da får jeg også jobbe litt ekstra om jeg føler jeg har kapasitet til det [emoji4].
  (Med svangerskapspengene endte jeg opp med 2x 7 dager fri og 1x 10 dager fri og det blir for kjedelig..!)

  Veldig fornøyd nå med løsningen [emoji4]. Bare 5 uker igjen - så går jo fort [emoji4]
   
 2. Isbjørnungen Flørter med forumet *Aprilbaby 2018*

  Hvordan går det med dere? Jeg føler meg på mange måter i god form, men er sliten og sover dårlig nå. Det tar evigheter før jeg sovner, og har fått karpaltunellsyndrom i begge hendene, så den søvnen jeg får blir veldig oppstykket. Har jobbet 100% frem til nå, men vurderer om jeg skal snakke med legen om sykemelding (feks være på jobb 100% av tiden, men gjøre 50% av arbeidet).
   
 3. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Y
  Så kjedelig at du har fått karpaltunellsyndrom:( Tror du ikke det blir vanskelig å jobbe mindre om du er på jobb 100%? Det hadde hvertfall jeg syns, da er det kanskje bedre å være hjemme en dag eller to? :) Sikkert lurt å høre på kroppenk :)
  Jeg jobber fortsatt 100%, men kjenner det begynner å bli slitsomt. Jeg sover også dårligere, og det er ikke akkurat rolig å jobbe i barnehage med barn med spesielle behov. Selv om det er verdens beste jobb <3
   
 4. Isbjørnungen Flørter med forumet *Aprilbaby 2018*

  Takk for hyggelig svar:) Jeg begynte å grine på jobben i dag da en venninne/kollega spurte om hvordan det gikk, så da ble konklusjonen at jeg nok er mer sliten enn jeg har fått med meg, og nok trenger litt fri :hungover: Er egentlig veldig lite «gråtete» av meg, så det kom som en overraskelse på oss begge. Har tatt ut egenmelding for i morgen og noen dager ut i neste uke. Så får vi se hvordan behovet videre er neste uke når jeg har legetime :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Da høres det ut som du trenger litt fri ja, håper det hjelper med noen dager hjemme. Nå er vi jo langt på vei, kjenner godt at det er tyngre. Jeg skal i en annen barnehage klokken 12.30 i dag (jobber med barn i forskjellige barnehager fordi de har behov ekkstr oppfølging), men lurer på om jeg må ringe å si at jeg må gå hjem. Er så utrolig sliten i dag. :(
   
 6. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Tror ikke du skal være redd for å si at du trenger gå hjem, eller ha dårlig samvittighet for det. Man er jo ikke tjent med å slite seg ut.
   
 7. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg vet det, er veldig flink til å si det til andre, men sitter langt inne selv. Men jeg ringte å sa at jeg trengte å dra hjem tidligere i dag. Så nå skal jeg sove, prøve å presse vekk den dårlige samvitsamvitti :p
   
  • Liker Liker x 1
 8. Isbjørnungen Flørter med forumet *Aprilbaby 2018*

  Høres fornuftig ut! Lurt å heller ta en pause enn å strekke det til strikken ryker :) sov godt!
   
  • Liker Liker x 1
 9. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Hørtes lurt ut. Er selv sykemeldt 20% av en fulltidsstilling, og sliter med dårlig samvittiget for de dagene jeg er sykemeldt og er hjemme. Men sikkert normalt å føle det sånn. Vi får tenke på vårt eget beste og babyens beste :)
   
 10. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Ja, har gitt beskjed til de på jobben at jeg sikkert blir sm en dag i uken nå de siste fire ukene før permisjon. Det skjønte de veldig godt, de syns jeg har jobbet 100% lenge. Men jeg har jo vært veldig heldig å hatt få vondter da.
  Vi får prøve å tenke på hvordan vi tenker om andre som er sm, jeg tenker jo at alle må høre på kroppen sin å syns ingen skal ha samvittighet for det! :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden