Hva mangler dere til baby?

En tråd i 'April 2018' startet av snippsnappsnuppa, 23 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Donna Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Sant!! ;) for en fin tid vi har i vente :D :D
   
 2. Donna Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Og....julekalendere :D
   
  • Liker Liker x 2
 3. Anya_ Forelsket i forumet

  Mangler det meste.. Har en vippestol og en uv-seng til å evt ha på stranden. Har en del babytøy, mest blått, men noe nøytralt.. Ja, også har jeg vognpose. Ellers må alt annet til.. ny bil også!
   
 4. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Flere som må ha ny bil ser jeg! Det trenger ikke vi, selv om jeg mistenker at det blir bra trangt i Leafen med to barneseter og vogn i bagasjerommet. Heldigvis kjører vi sjeldent lange turer, ikke drar vi på skiferie heller.

  Er så fornøyd, jeg fikk tak i en brukt slyngevugge til nesten ingen penger på Finn-de koster jo flere tusen med stativ nye, så nå må jeg bare teste opphenget i dørkarm og se om vi kan klare oss uten stativet.
   
 5. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Vi kjøpte heldigvis ny bil før påske så her er det plass til det meste :)
  Men vi må bytte om på noen soverom og innrede vaskerom og entre litt mer praktisk mtp barnevogn og enda mer klær og ting og tang som kommer i omløp.
   
 6. Aprilønske 2018 Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Vi har to biler, men må bytte ut langkjøringsbilen vår som er i fra forrige årtusen! Er ikke noe hast da vi også har en Leaf som kan brukes på kortere turer i starten[emoji6] Ellers må vi kjøpe alt siden dette er første ungen[emoji389][emoji389][emoji389]
   
 7. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Jeg vil og ha ny bil. Ikke noe vi MÅ ha, men stasjonsvogna begynner å skrangle litt og jeg ønsker noe større.
   
 8. Anya_ Forelsket i forumet

  Vi må ha ny bil, fordi vi blir 8 og har bare en 7-seter.. Vi bruker bil mye, har hytte på Sørlandet (bor i bergen) så vi kjører mye over fjellet! ☺ vi må nok i tillegg ha henger også.. Har to hunder som også tar mye plass, så nå for å få med vogn og bagasje og alle mann på tur blir det nok behov for en tilhenger også! Haha..
   
 9. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Slyngevugge montert og testet med bamsene til fireåringen-glemte oss litt bort og hang den opp, og han lurte veldig på om den var til han...han er jo litt for tung (ikke så mye for tung faktisk, tynn kar) så vi måtte forklare at det var til en baby. Han ble veldig glad heldigvis :) så henta han en gjeng bamser som han kaller for babyene sine, og byssa rundt på dem oppi vogga. Veldig søtt, og letta over at han ikke har spurt om denne babyen også skal dø...selv om det nok kan komme opp etterhvert.
   
  • Liker Liker x 2
 10. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Åh, omslagsbodyer i ull i små str trenger jeg. Tenkte jeg skulle sy litt etterhvert :)
   
 11. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Det trenger jeg og. Har lyst på de i bomull fra Marmar også. Hva skal du sy? Har bestilt ringer til å sy ei ringslynge her, og vil prøve meg på sengekant også.
   

Del denne siden