Endelig skal vi bli en liten familie <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Lulu89, 4 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk, så gøy å høre fra flere som har vært igjennom det samme:happy: Gratulerer til dere også! Ja det er utrolig viktig med dyktige og forståelsesfulle mennesker rundt seg. Jeg begynte til behandling hos en gynekolog i fjor men vi hadde ikke kjemi i det hele tatt så vi byttet til privat istedet og det er det lureste valget vi har gjort han har alltid vært tilgjengelig uansett tid på døgnet :p
  Hvor gikk dere? Var dere i Norge eller var dere i Danmark dere også? :happy:
   
 2. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  [/QUOTE]
  Mannen var med i dag, blei utvendig ultralyd og så det gjekk kjapt (hadde sikkert vært mer behagelig med innvendig) ;-) er jo egentlig satt tilbake ei veke så nå e du foran meg, men da gjere eg ingenting med før eg e ferdig med oul ;-p har jo satt meg med termin på terminliste 19. Juni så eg lure meg bare litt fram til veke 12 når eg då egentlig e veke 11... Hehehe... Rar denna hjernen min for tida!

  På onsdag er første offisielle legetimen med utfylling av helsekost og blodprøver. :)

  Koss går da med deg tilbake på jobb? Og formen ellers?? :)[/QUOTE]

  Ja det er jo tidlig enda så kan jo hende du blir satt fram igjen eller? Hehe tror vi alle har litt rar hjerne for tida :p
  Hvordan gikk svangerskapskontrollen? Har du noen tips til noe jeg burde forberede? Jeg har time til tirsdag:happy:

  Jo kjenner det er tøft å være tilbake på jobb, så i dag har jeg kalt inn til personalmøte tenkte jeg skulle fortelle det til de andre da så de skjønner hvorfor jeg kanskje er litt "rar" på jobb. Også har vi en del tunge løft så da er det lettere å få de til å ta de tunge løftene :p Jeg har vært mindre kvalm de to siste dagen nå men er fortsatt veldig trøtt og sliten hele tiden, rett på sofaen etter jobb. Hvordan er formen din? Er nakken bedre? :happy:
   
 3. Siljeh91 Flørter med forumet

  Ja, privat er best for da får man alltid hjelp:) også er som regel mannlige gynekologer best for de er mer forsiktige:p tusen takk:) vi prøvde først to ganger på maigaard i dk, men byttet til stork og der gikk det på første forsøk. eggløsningssprøyta som maigaard ville at jeg skulle ta fungerte ikke, så fungerte best å bare dra når jeg hadde naturlig eggløsning:) hvor var dere igjen?
   
 4. Siljeh91 Flørter med forumet

  Så nå at dere også hadde vært på stork:)
   
 5. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Mannen var med i dag, blei utvendig ultralyd og så det gjekk kjapt (hadde sikkert vært mer behagelig med innvendig) ;-) er jo egentlig satt tilbake ei veke så nå e du foran meg, men da gjere eg ingenting med før eg e ferdig med oul ;-p har jo satt meg med termin på terminliste 19. Juni så eg lure meg bare litt fram til veke 12 når eg då egentlig e veke 11... Hehehe... Rar denna hjernen min for tida!

  På onsdag er første offisielle legetimen med utfylling av helsekost og blodprøver. :)

  Koss går da med deg tilbake på jobb? Og formen ellers?? :)[/QUOTE]

  Ja det er jo tidlig enda så kan jo hende du blir satt fram igjen eller? Hehe tror vi alle har litt rar hjerne for tida :p
  Hvordan gikk svangerskapskontrollen? Har du noen tips til noe jeg burde forberede? Jeg har time til tirsdag:happy:

  Jo kjenner det er tøft å være tilbake på jobb, så i dag har jeg kalt inn til personalmøte tenkte jeg skulle fortelle det til de andre da så de skjønner hvorfor jeg kanskje er litt "rar" på jobb. Også har vi en del tunge løft så da er det lettere å få de til å ta de tunge løftene :p Jeg har vært mindre kvalm de to siste dagen nå men er fortsatt veldig trøtt og sliten hele tiden, rett på sofaen etter jobb. Hvordan er formen din? Er nakken bedre? :happy:[/QUOTE]

  Rekne med det nye er rett siden eg hadde eggløysing 1 uke seinere enn "normalen" ;-) men som sagt har eg brukt datoen fra EL og uketallet fra mens ;-)

  Gikk kjempefint på kontrollen, er jo egentlig bare ein time der dei lage til helsekortet, henvise til oul og søke om fødested (her blir det automatisk Stord), men siden eg var på sjukehuset på mandag fekk eg automatisk time til neste kontroll som er oul så da slapp han det ;-) ellers sjekket han blodtrykk, tok blodprøver og urinprøve. Fikk han til å ta blodtypingen nå siden eg forklarte han at begge søstrene mine er rh- og dersom er er det og mister må eg ha sprøyta innen 72 timer eller noko sånn, så han var enig med meg at me fekk prøve å få det gjennom nå, men at eg mest sannsynlig måtte ta den på nytt når det var innafor! ;-) så det er vel evt om du har spesielle spørsmål eller bekymringer.
  Sendt forespørsel til ein privat klinikk om ultralyd om 1 mnd, greit å sjekke ståa når eg e over 12 veker og føle eg, og så får eg nok sett meir då :)

  Formen er varierende, kaster opp 1-2 gonger per dag, får i meg lite drikke og er sliten som bare det. Nakken er og varierende, hatt nokon dagar der eg ikkje har gjort noko særlig og då har eg hatt nokonlunde greie dager, får nåken travle dager nå så då rekne eg med det blir ett problem igjen. Men kan jo ikkje bare sitte heime i 7 mnd til heller liksom så får nå bare ta dei dagane som dei komme... ;-)

  Er nok greit å gi beskjed sånn at det ikkje blir misnøye når du ber dei gjera dei tyngre oppgavene ja. Har dåke fortalt dei nærmaste om graviditeten? Me fortalte svigers etter ul på mandag, greit å ha da gjort ;-) men ga streng beskjed om at tantebarna ikkje skal vite noko før me har passert 12 veker!
   
 6. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Vært noen travle dager nå så lenge siden jeg har vært innom. Hatt en fin helg? Og hvordan er formen?
  Vi har fortalt det til den nærmeste familien, da jeg ikke klarte å holde gleden skjult etter ultralyden:p Her har tantebarn også fått vite da svigerinna mi er ganske engasjert i graviditeten så det går litt over stokk og stein innimellom :p
  Så får bare håpe det går bra:happy:

  I morgen er det ultralyd på sykehuset men denne gangen gleder jeg meg til å se hvor mye den lille i magehuset har vokst!
  Og på onsdag er det svangerskapskontroll:happy: Har du neste ul i begynnelsen av desember da?
   
 7. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hehehe... Forstår eg godt :) har lyst å rope det ut eg og, men vil ikkje fortelle omverden det heilt enno. Bur på ein såpass liten plass at om det blir ein liten lekkasje veit ALLE det før eg har fått sukk for meg ;-) men nå e jo dei aller nærmeste informert så e kje krise, men greit om tante, onkel og tantebarna får vite det direkte fra oss og ikkje på bygdo :)
  Helga har vært så som så, satt på messe på lørdag i 4 timer, etter det var sofaen min beste venn. Søndag tilbringte eg med å rope på min nye beste venn ELGEN :p ingenting som ville feste seg så fekk vel i meg totalt 1 dl væske heile dagen. Så i dag har eg hatt drikkevegring og når eg først drakk havna eg med vennen min igjen... Må vel ringa legen i måro, e jo begrensa kor lenge ett menneske kan gå uten væske...

  Så spennende, heldig du er som får sjå mageboeren din igjen allerede :) har ikkje fått svar fra klinikken, men om eg ikkje høre noko i løpet av veka så får eg ringe, har liksom ikkje vore heilt i form til det desse dagane... Koss har di helg vært då?
   
 8. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Da har det verste som kunne skje skjedd oss. På ultralyden på tirsdag kunne de ikke finne hjerteslag og vårt lille mirakel hadde størrelse på 9+0 men skulle vært 10+3. Det ble en helt annen dag en vi hadde forventet oss og gledet oss til. Vi var jo selvfølgelig så heldig å få en gynekolog uten empati noe som var med på å gjøre hele situasjonen verre enn nødvendig. Heldigvis var det også en engel i rommet (en sykepleierstudent) som forsto at dette var en utrolig tøff beskjed å få da vi hadde ventet å se en liten aktiv krabat.

  Så selv om jeg hadde vanskelig med å tro på det som nå skjedde tok jeg tabletten jeg fikk og tok med meg resten hjem da vi bestemte oss for at det var best å gjennomføre SA hjemme i trygge omgivelser. Nå er det gjennomført og vi skal gjennom en sorgprosess som jeg håper vil styrke forholdet vårt fremover. Jeg takker nå for meg og ønsker dere alle lykke til! Nyt svangerskapet og plagene som følger med for dere aner ikke hvor heldig dere er før dere opplever å miste.

  Kisseypooh det har vært kjempe koselig å bli kjent med deg og jeg håper resten av svangerskapet ditt går knirkefritt.
  Når jeg er klar for det kommer jeg nok innom å ser hvordan det går med deg;)
  Masse masse lykke til, til deg og mannen din:happy:
   
 9. Gorinepåkvisten Gift med forumet Julibarna2014

  Å nei!! Så trist :( :( Huff. Ta godt vare på hverandre
   
  • Liker Liker x 1
 10. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Neeeei detta skulle ikkje skje, håpte så på terminspire for dåke nå ❤️ Kjempe glad for å ha fått blitt kjent med deg her inne og komme nok til å savne deg masse! Håpe dåke får prøvd på nytt om ikkje så alt for lenge og at det då går bra :)
  Verdens største klem te dåke begge to <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Verpehøna Gift med forumet Septembermødre <3

  Nei så utrolig trist :( også når dere endelig hadde begynt å slappe av og tro på at det faktisk kom til å skje!! Ta vare på hverandre!
  Lykke til videre...
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden